Home / Technisch ontwerp Blog / Joulium staat voor...

Joulium staat voor...

Joulium is opgericht door Dhr. ing. J. van der Kraan in 2017. Joulium richt zich op de werktuigbouwkunde en op de bouwkunde. Voor al uw, Energie, Engineering, Onderhoud en Technische vraagstukken kan u bij Joulium terecht. Dit voor zowel de zware industrie als het huishouden.

Joulium heeft zich met name gespecialiseerd in Energie, Proces, Constructie- en Montagetechnieken.

Nu wordt er vooral het volgende aangenomen aan werk:

Geveldoorbraak (constructeur)

Voor aannemers

Uw opdrachtgever wilt verbouwen, u als opdrachtnemer zoekt een constructieberekening voor de geveldoorbraak. Joulium kan u hier in helpen. Ook voor een complete woning of tekening er van kan u bij Joulium terecht. Opleverdata en -prijs natuurlijk in overleg.

Voor particulieren

U wilt een indicatie of u uit kunt verbouwen en mogelijk een constructieberekening. Voor particulieren heeft Joulium een kleintarief. Na de opname zal u vervolgens een fotorapportage ontvangen met uw mogelijkheden omschreven. Het tekenwerk zal u een geschikte kostenopgaafberekening voor ontvangen alvorens deze uitgevoerd wordt.

Bouwkundige keuringen

Joulium verricht voor zowel de particuliere als de zakelijke markt bouwkundige rapporten. Met een bouwkundig rapport heeft u als koper (Juridisch gezien) altijd aan uw onderzoek plicht voldaan. Mocht men u bewust of onbewust een kat in de zak hebben laten kopen. Ook krijgt u met een rapport meer inzicht in het onderhoud van uw vastgoedinvestering, bedrijfspand of woning. Joulium heeft veel ervaring met het waarnemen van potentiële bouwkundige gebreken.

Machine ontwerpen

Ontwerpconcept opstellen

Joulium Engineering ontwerpt installaties in 3D-software welke u in productie kan nemen. Hierbij worden ook wettelijk vereiste documenten u toegeleverd en onderhoudstechnieken geadviseerd. De installatie kan u vervolgens volledig in werktekeningen ontvangen.

Sterkteberekeningen

Joulium heeft veel ervaring opgedaan in het doen van draagbalk-, las- en montageberekeningen. Voor al uw constructieberekeningen kan u bij Joulium terecht, voor kleine tot grote projecten.


Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

08-02-2017 - TMP voor je bedrijf
Elke VvE (kort voor: vereniging van eigenaren) is verplicht volgens de wet om een bepaald geldbedrag te sparen voor de eventuele toekomstige onderhoudskosten die zij binnen hun bedrijf kunnen verwacht
Lees meer
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap