Home / Telefooncentrale Blog / Bellen via laptop met Rinkel: een eigentijdse communicatieoplossing

Bellen via laptop met Rinkel: een eigentijdse communicatieoplossing

Bellen via laptop met Rinkel: een eigentijdse communicatieoplossing

In de hedendaagse digitale wereld is bellen via de laptop een geliefde en praktische manier geworden om zowel zakelijk als privé te communiceren. Dit artikel bespreekt alles wat je moet weten over bellen via de laptop en hoe je een 088-nummer kunt aanvragen voor je bedrijf bij Rinkel. Lees verder om meer te ontdekken over de voordelen, softwareopties voor bellen via de laptop, evenals de stappen die je moet volgen om een 088-nummer aan te vragen bij Rinkel.

Voordelen van bellen via laptop

Waarom moet je bellen via laptop? Niks moet, maar het kent wel enkele voordelen. Welke?

  • Geen extra kosten. De meeste software en apps voor bellen via de laptop zijn gratis of hebben lage abonnementskosten.
  • Flexibiliteit. Je kunt overal waar je internetverbinding hebt, bellen en gebeld worden.
  • Integratie met andere diensten. Rinkel biedt integraties met veelgebruikte zakelijke tools, zoals CRM-systemen en e-maildiensten, om je workflow te verbeteren.

Software en apps

Rinkel biedt een breed scala aan software en apps om bellen via de laptop mogelijk te maken, zoals:

  • Communicator: een alles-in-één communicatieplatform voor bellen
  • Softphone: een softphone-app die je laptop omtovert tot een volwaardige telefoon. Softphone is namelijk een combinatie tussen software en phone. Softphone dus, of soms ook Webphone genoemd. 

Wat heb je nodig om te bellen via je laptop? Goede internetverbinding, Chrome als browser en uiteraard een laptop of desktop computer. En een headset, als je dat fijn(er) vindt.

Nieuwsgierig naar wat Rinkel voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan zeker even contact op met Rinkel! Zijn we er dan al? Nee, sterker nog we hebben zelfs nog meer in petto. 

088-nummer: zakelijke telefonie op maat

Wist je trouwens, dat een 088-nummer aanvragen heel eenvoudig is bij Rinkel? Waarom een 088-nummer, hoor ik je denken?
Een 088-nummer is een niet-geografisch telefoonnummer dat bedrijven kunnen gebruiken, ongeacht hun locatie in Nederland. 088-nummers zijn schaalbaar, wat betekent dat je eenvoudig extra nummers kunt toevoegen als je bedrijf groeit. Handig, toch?  Zo kun je opvolgende nummerreeksen kopen in aantal van 100, 1.000 of 10.000 stuks. 

Hoe vraag je een 088-nummer aan?

Bezoek de website, of neem contact op met 085-0609000 en dan helpt Rinkel je graag verder met de aanvraag. Rinkel helpt je ook bij het kiezen van de gewenste nummerreeks en het indienen van de aanvraag bij de Autoriteit Consument & Markt (ACM).

Met Rinkel's communicatiediensten kun je eenvoudig bellen via je laptop en een 088-nummer aanvragen om je bedrijf een professionele uitstraling te geven. Profiteer van de flexibiliteit en integratiemogelijkheden die Rinkel biedt en verbeter vandaag nog de communicatie binnen je bedrijf.

Bellen via laptop met Rinkel: een eigentijdse communicatieoplossing

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

13-12-2022 - Welk telefoonnummer past bij mijn bedrijf?
Als kersverse ondernemer moet er veel geregeld worden. Van een goede naam, tot een website en natuurlijk een telefoonnummer. Hoewel een (zakelijk) telefoonnummer wellicht niet direct bovenaan je to-do
Lees meer
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap