Home / Transport Blog / Bespaar op de verzendkosten door het versturen in enveloppen

Bespaar op de verzendkosten door het versturen in enveloppen

Bespaar op de verzendkosten door het versturen in enveloppen

Als je iets per post wilt versturen zijn er ontzettend veel mogelijkheden om het te verpakken. Afhankelijk van het formaat van het artikel kun je een verpakking kiezen. Bij een klein artikel kun je kiezen voor een envelop, brievenbuspakketje of een verzendzak. Wil je wat groters verzenden? Dan kun je beter gaan voor een kartonnen doos. Als je vaak artikelen verzendt in een kartonnen doos, dan kun je veel geld besparen op de verzendkosten als je kiest voor een kleine verpakking. Ben je benieuwd wat de opties zijn? Lees dan verder en kom erachter!

Enveloppen

Als je denkt aan een envelop, denk je waarschijnlijk als eerste aan het versturen van brieven. Een brief is niet het enige wat je makkelijk in een envelop kunt versturen. Kleine artikelen zoals sieraden, knopen of schroefjes kun je ook goed versturen in een envelop. Bij deze artikelen kun je het beste kiezen voor een bubbel envelop. De buitenkant van deze envelop is gemaakt van dik wit papier en de binnenkant is voorzien van bubbeltjesplastic. Hierdoor weet je zeker dat de artikelen onbeschadigd aankomen. Het voordeel van een envelop is dat het licht van gewicht is en daardoor makkelijk geld bespaart op de verzendkosten.

Brievenbuspakketje

Als de artikelen te groot zijn voor in een envelop, dan kan een brievenbuspakketje ook een goede optie zijn. Een brievenbuspakketje is een stuk goedkoper in de verzendkosten. Een ander voordeel is dat de ontvanger niet thuis hoeft te zijn om het pakket in ontvangst te nemen, omdat het pakket door de brievenbus past.

Win-win situatie

Kleine artikelen verzenden in een envelop of brievenbuspakket scheelt in de verzendkosten en is ook handiger voor de ontvanger. Een win-win situatie dus! Wil je enveloppen of brievenbuspakketjes bestellen? Neem dan een kijkje op de website van Rotimshop.nl en ontdek het ruime assortiment aan verzendverpakkingen.

Bespaar op de verzendkosten door het versturen in enveloppen

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

26-09-2023 - Aluminium Oprijplaten: De Universele Oplossing voor Elke Klu
Oprijplaten zijn een van die onmisbare hulpmiddelen die in veel situaties van onschatbare waarde blijken te zijn. Of je nu een hoogte moet overbruggen, een voertuig moet inladen, of een zware lading o
Lees meer

09-05-2023 - Waar moet ik op letten bij het kopen van een tweedehands vra
Bij het kopen van een tweedehands vrachtwagen zijn er altijd aandachtspunten. Hoe kies je bijvoorbeeld het juiste merk en model? En belangrijker nog: hoe weet je dat je geen miskoop begaat?
Lees meer

05-10-2022 - 5 voordelen van het uitbesteden van fulfilment
Iedereen met een eigen webshop dient rekening te houden met verschillende zaken. Zo is het handig de webshop werkende te hebben op een goed draaiende website, dien je jouw producten te promoten en heb
Lees meer

26-03-2018 - Loading Systems Lelystad
In Lelystad vind je Loading Systems, een bedrijf gespecialiseerd in laad- en los systemen, zoals docklevellers. Het is een internationaal bedrijf met vestigingen in veel andere Europese landen zoals B
Lees meer
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap