Home / Traprenovatie Blog / 3 redenen waarom jouw trap een make over verdient

3 redenen waarom jouw trap een make over verdient

3 redenen waarom jouw trap een make over verdient

Hoewel je het zelf misschien niet meer ziet omdat je jouw trap niet anders kent, is je trap erg belangrijk en aanwezig binnen je huis. Je gebruikt de trap dagelijks en door zijn formaat is het een groot onderdeel van je woning. Juist om deze reden verdient je trap wat aandacht. Met een traprenovatie of -bekleding geef je jouw trap en huis namelijk een hele nieuwe look! Hieronder geef ik je 3 redenen waarom jouw trap een make-over verdient.

1. Nieuwe uitstraling

Door je trap te renoveren of bekleden krijgt je woning direct een nieuwe en frisse uitstraling. Juist omdat je trap zo aanwezig is in je huis heeft het veel impact op het totaalplaatje Door je trap opnieuw te bekleden of volledig te laten renoveren met nieuwe overzettreden, kun je dan ook de looks van heel het huis opfrissen. Wanneer je wilt gaan voor een interieur make-over, kun je dus gerust beginnen met je trap en vanuit daar verder kijken. Met een nieuwe trap wordt zelfs omhoog lopen een stuk leuker! ;)

Op zoek naar meer tips over hoe je jouw woning een nieuwe uitstraling kan geven? Bekijk hier de wooninspiratie van vtwonen.

2. Een veilige trap

Je hebt het waarschijnlijk niet eens meer door, maar dagelijks ga je erg vaak de trap op en af. Wanneer je trap al wat ouder is kan het voorkomen dat treden los gaan zitten, stukjes hout beginnen uit te steken of de grip verdwijnt op de tredens. Oudere trappen krijgen vaak te maken met deze problemen die direct invloed hebben op de veiligheid van de trap. Wanneer je trap versleten is en de grip verdwijnt, kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan. Het laatste wat je wilt is dat jij of je familie uitglijdt op de trap. Een vernieuwde trap is dus niet alleen mooi qua uitstraling, maar ook nog eens veilig.

Druk bezig met je huis opnieuw inrichten? Lees hier meer over raambekleding en een nieuwe vloer.

3. Binnen een dag een nieuwe trap

Een traprenovatie of -bekleding klinkt misschien als een hele operatie, maar een partij zoals NEWstairs voorziet jouw trap al binnen 1 dag van een nieuw uitstraling. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je huis in een bouwval verandert. Binnen een dag is alles gepiept. Op deze manier heb jij niet de lasten van een hele verbouwing, maar kun je wel direct profiteren van je nieuwe trap. Benieuwd naar NEWstairs en wat ze voor jou kunnen betekenen? Bekijk hieronder een introductie video voor antwoorden op al je vragen.


Door je trap te renoveren of bekleden sla je 2 vliegen in een klap. Je geeft je huis een hele nieuwe look, maar zorgt ook nog eens voor de nodige veiligheid.

3 redenen waarom jouw trap een make over verdient

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

07-11-2023 - Spiltrappen als slimme buitentrappen
Spiltrappen zijn meer dan alleen een manier om van het ene niveau naar het andere te gaan. Ze zijn ruimtebesparend, elegant en kunnen een indrukwekkend element in de buitenomgeving van je huis vorme
Lees meer

04-02-2023 - Waarom kiezen voor een Spiltrap?
Waarom kiezen voor een Spiltrap? De spiltrap is een van de meest verkochte trappen in on assortiment. Ze zijn ruimtebesparend en gelden als pronkstuk in uw kamer. Waar moet u op letten als u een spilt
Lees meer

11-12-2016 - Een mooie trap, maar geen trapleuning
Je ziet het zo vaak. Je koopt een nieuw of ander huis. Er staat een mooie trap in, waar u best tevreden mee bent, maar de leuning ontbreekt of is hoognodig aan vervanging toe. Een nieuwe trap is vaak
Lees meer
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap