Home / Werk Blog / Hoe een flexibele schil met ondersteuning van Computer Futures jouw personeelstekort kan oplossen?

Hoe een flexibele schil met ondersteuning van Computer Futures jouw personeelstekort kan oplossen?

Hoe een flexibele schil met ondersteuning van Computer Futures jouw personeelstekort kan oplossen?

Al geruime tijd heerst er een enorme schaarste op de arbeidsmarkt. De vraag naar, vooral technisch geschoold personeel, is groot. Vrijwel iedere organisatie is wel op zoek naar IT specialisten voor allerlei aandachtsgebieden. De HR managers van deze organisaties vissen echter allemaal in dezelfde vijver. De concurrentie om gekwalificeerd personeel is dan ook groot. Een flexibele schil is in veel gevallen een ideale oplossing om dit personeelstekort op te vangen. Belangrijk daarbij wel is dat je een betrouwbare partner hebt, waar je op kunt bouwen. Computer Futures is zo’n organisatie die jou hierbij perfect in kan ondersteunen.

Wat is een flexibele schil?

We spreken van een flexibele schil als een deel van het personeelbestand bestaat uit tijdelijke medewerkers, die een organisatie kan inzetten op het moment dat ze nodig zijn. Uiteraard zijn hier wel bepaalde regels aan verbonden, ter bescherming van de betreffende medewerkers.

Het grote voordeel van een flexibele schil is, dat deze jou als ondernemer veel meer flexibiliteit geeft. Op deze manier kun je veel beter inspelen op ontwikkelingen binnen de organisatie. Heb je projecten lopen waarvoor je bepaalde kennis nodig hebt, kun je opschalen, terwijl je in de rustigere periodes juist kunt afbouwen.

Creëer een flexibele schil met ondersteuning van Computer Futures

Wat erg belangrijk is bij een flexibele schil, zeker als het om IT specialisten gaat, is dat je uit een breed georiënteerde groep specialisten kunt putten. Een data engineer heeft weer heel andere kennis en skills nodig dan een Cyber Security specialist.

Computer Futures is een wereldwijde organisatie die op deze behoefte in speelt. Het is een zeer gerenommeerde en dynamische organisatie op het vlak van Tech-recruitment. Door de globale oriëntatie van Computer Futures, heeft het bedrijf een uitgebreid netwerk van specialisten en kunnen zij over vrijwel de gehele wereld de gewenste lokale expertise leveren.

Als klant van Computer Futures word je ondersteund door een team van gespecialiseerde consultants die jouw perfect kunnen adviseren over jouw huidige vraagstukken, maar ook over toekomstige stappen die je wilt gaan zetten.

Of het nu gaat om het realiseren van Cloud oplossingen, Security, Software Development of Data engineering, Computer Futures heeft de specialisten voor al deze aandachtsgebieden in huis. Naast technische specialisten voor iedere IT discipline, kunnen zij je ook van dienst zijn, als je op zoek bent naar bijvoorbeeld een ervaren Scrummaster of Product Owner.

Naast dat je op deze wijze een flexibele schil kunt opzetten, kan Computer Futures ook iets voor je betekenen als het om vast personeel gaat.

Een flexibele schil is namelijk een ideale manier om de personeelskosten in de hand te houden en een goede grip op jouw recruitment proces te hebben. Het is daarbij echter wel belangrijk dat je voor essentiële posities bij voorkeur vast personeel in dienst hebt. Het is ook van belang dat opgedane expertise ook niet verloren gaat. We spreken van een gezonde verhouding tussen intern en extern personeel als 70 procent van het personeelsbestand intern is. Het is wel zo prettig als je recruitmentpartner je ook op dat vlak ondersteund.

Ben jij dus op zoek naar IT specialisten op welk vlak dan ook, maar wil je wel de nodige flexibiliteit behouden, kijk dan eens op de website van Computer Futures.

Wanneer je dit zeker ook moet doen, is wanneer jij als IT professional op zoek bent naar een nieuwe uitdaging. Computer Futures heeft namelijk altijd plaats voor mensen zoals jij.

Hoe een flexibele schil met ondersteuning van Computer Futures jouw personeelstekort kan oplossen?

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

28-11-2023 - Het belang van effectieve vacatureteksten bij online werving
Het vinden van de juiste kandidaat voor een vacature binnen je bedrijf kan vandaag de dag nogal lastig zijn. Door het aanhoudende personeelstekort in vrijwel iedere branche in Nederland is het aanbod
Lees meer

27-11-2023 - Je voorbereiden voor een sollicitatie gesprek
Het sollicitatiegesprek is een belangrijk onderdeel van het proces om een nieuwe baan te vinden. Het is de kans om jezelf te presenteren aan potentiële werkgevers en te laten zien waarom jij de j
Lees meer

17-11-2023 - Kansen op de arbeidsmarkt
De arbeidsmarkt is continu in beweging en biedt diverse kansen. Agrarische vacatures tonen bijvoorbeeld de groei in de landbouwsector. Deze sector zoekt steeds vaker naar mensen met een frisse blik en
Lees meer

14-11-2023 - 7 Manieren om je nieuwe werknemers te helpen bij hun integra
Amsterdam trekt talloze nieuwe mensen aan, waaronder nieuwe werknemers voor jouw onderneming. Echter kan de integratie van deze werknemers soms niet zo soepel lopen als je als organisatie had verwacht
Lees meer
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap