Home / Zakelijke dienstverlening Blog / Voordelen voor de zakelijke klant t.o.v. andere klanten

Voordelen voor de zakelijke klant t.o.v. andere klanten

Voordelen voor de zakelijke klant t.o.v. andere klanten

Senioren, studenten en kinderen zijn voorbeelden van doelgroepen die structureel voordeel hebben bij vele winkels en attracties. In Amerika is deze groep nogal wat groter, zelfs mensen die voor Defensie werken (of werkten) krijgen daar bij vele zaken een leuk voordeel. Maar er is nog een groep mensen die van voordelen kan profiteren, deze blijft echter vaak onderbelicht. De groep waar wij hierbij op doelen is de zakelijke klant. Deze groep kan vaak van leuke voordelen en kortingen profiteren, dit zijn voordelen die soms nog onbekend zijn. Welke dat zijn? Hier een aantal goede voorbeelden op een rij. 

Goed online

Het ene internetabonnement is het andere niet. Iets wat mensen nogal eens onderschatten. Het belang van goed zakelijk internet is cruciaal om je werk goed te kunnen doen. Vaak is deze van betere kwaliteit internet én is voor de zakelijke klant ook nog eens veel vriendelijker geprijsd. Het internet is daadwerkelijk beter. Uploaden gaat sneller en de kans op uitval is kleiner. Dit levert niet alleen een betere kwaliteit van werk op, maar ook personeel wat minder geïrriteerd is door haperend internet. Dit is iets wat eigenlijk onbetaalbaar is. 

Lekker sportief

Het hebben van fitte werknemers is ook iets wat eigenlijk geen prijs kent, het stimuleren van een gezonde levensstijl is dan ook iets wat zeer aan te raden is. Het afsluiten van een collectief abonnement voor zakelijk sporten is dan ook een goed idee. Dit zorgt ervoor dat werknemers zeer voordelig kunnen sporten en is vaak veel goedkoper dan individueel een abonnement afsluiten. Ook een voordeel voor jou als werkgever dus, want je kunt gewoon gezellig meedoen. Daarnaast gaat het je op de lange termijn de investering weer terug betalen doordat het ziekteverzuim zal dalen. En het is natuurlijk goed voor de teambuilding!

Collectief verzekerd

Nog iets wat voordelen kan opleveren voor zowel jouzelf als je personeel, is het afsluiten van een collectieve zorgverzekering. Naast dat dit vaak een korting op de polis oplevert, brengt het vaak ook andere voordeeltjes met zich mee. Deze extra’s zorgen er vaak voor dat er aan de preventie kant al veel wordt gedaan. Er wordt gewerkt aan de bestrijding van obesitas, diabetes en stoppen met roken. Allemaal zaken die uiteindelijk ten goede komen van het welzijn van jouw personeel, en dus ook het werk wat ze leveren. Daarnaast is de korting natuurlijk ontzettend aantrekkelijk voor iedereen. 

Er zijn vele voordelen voor werkgevers te verzinnen. Voordelen die ook vaak ten goede komen van het personeel wat uiteindelijk weer resulteert in een betere prestatie op de werkvloer. Vergeet ook niet het állergrootste voordeel wat je wellicht als ondernemer hebt, en dat is de mogelijkheid om vele kosten zakelijk af te trekken. Van diners tot reisjes, er is vaak veel meer mogelijk dan je denkt. Natuurlijk is het hierbij altijd opletten dat je de wet niet overtreed. Maar er zit nog altijd een verschil tussen het opzoeken van de grenzen van wat mag en het overschrijden ervan. 

Bij twijfel is het raadzaam een professional in te vliegen, het liefst een boekhouder die ook de nodige creativiteit heeft. Succes!





Voordelen voor de zakelijke klant t.o.v. andere klanten

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

22-04-2024 - Deze vijf apps zijn onmisbaar op de werkvloer
In de moderne wereld van het werk is efficiëntie essentieel. Gelukkig biedt de iPhone een scala aan krachtige apps die je kunnen helpen om je werk te coördineren, taken te beheren en product
Lees meer

19-04-2024 - Bedrijfsprocessen optimaliseren met OrangeSpot
Bedrijfsprocessen vormen de ruggengraat van elke organisatie, maar zonder regelmatige evaluatie en aanpassing kunnen ze inefficiënt worden en groei gaan belemmeren. In dit blog gaan we dieper in
Lees meer

28-03-2024 - Duurzaam online kopen en verkopen: zo doe je dat
We kopen vandaag de dag steeds meer online. Niet meer naar de supermarkt maar de boodschappen worden thuisbezorgd. Niet meer sjouwen met zware spullen maar de bezorger die ze netjes voor je op een kar
Lees meer

26-03-2024 - 3 tips om de juiste strategische partner te vinden
Tegenwoordig werken bedrijven veel vaker samen dan vroeger. Vroeger probeerden we alles zelf te doen, maar nu zien we dat meer bedrijven de handen ineenslaan. Ze vormen samenwerkingsverbanden die de s
Lees meer




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap