Home / Zakelijke dienstverlening Blog / Voordelen voor de zakelijke klant t.o.v. andere klanten

Voordelen voor de zakelijke klant t.o.v. andere klanten

Voordelen voor de zakelijke klant t.o.v. andere klanten

Senioren, studenten en kinderen zijn voorbeelden van doelgroepen die structureel voordeel hebben bij vele winkels en attracties. In Amerika is deze groep nogal wat groter, zelfs mensen die voor Defensie werken (of werkten) krijgen daar bij vele zaken een leuk voordeel. Maar er is nog een groep mensen die van voordelen kan profiteren, deze blijft echter vaak onderbelicht. De groep waar wij hierbij op doelen is de zakelijke klant. Deze groep kan vaak van leuke voordelen en kortingen profiteren, dit zijn voordelen die soms nog onbekend zijn. Welke dat zijn? Hier een aantal goede voorbeelden op een rij. 

Goed online

Het ene internetabonnement is het andere niet. Iets wat mensen nogal eens onderschatten. Het belang van goed zakelijk internet is cruciaal om je werk goed te kunnen doen. Vaak is deze van betere kwaliteit internet én is voor de zakelijke klant ook nog eens veel vriendelijker geprijsd. Het internet is daadwerkelijk beter. Uploaden gaat sneller en de kans op uitval is kleiner. Dit levert niet alleen een betere kwaliteit van werk op, maar ook personeel wat minder geïrriteerd is door haperend internet. Dit is iets wat eigenlijk onbetaalbaar is. 

Lekker sportief

Het hebben van fitte werknemers is ook iets wat eigenlijk geen prijs kent, het stimuleren van een gezonde levensstijl is dan ook iets wat zeer aan te raden is. Het afsluiten van een collectief abonnement voor zakelijk sporten is dan ook een goed idee. Dit zorgt ervoor dat werknemers zeer voordelig kunnen sporten en is vaak veel goedkoper dan individueel een abonnement afsluiten. Ook een voordeel voor jou als werkgever dus, want je kunt gewoon gezellig meedoen. Daarnaast gaat het je op de lange termijn de investering weer terug betalen doordat het ziekteverzuim zal dalen. En het is natuurlijk goed voor de teambuilding!

Collectief verzekerd

Nog iets wat voordelen kan opleveren voor zowel jouzelf als je personeel, is het afsluiten van een collectieve zorgverzekering. Naast dat dit vaak een korting op de polis oplevert, brengt het vaak ook andere voordeeltjes met zich mee. Deze extra’s zorgen er vaak voor dat er aan de preventie kant al veel wordt gedaan. Er wordt gewerkt aan de bestrijding van obesitas, diabetes en stoppen met roken. Allemaal zaken die uiteindelijk ten goede komen van het welzijn van jouw personeel, en dus ook het werk wat ze leveren. Daarnaast is de korting natuurlijk ontzettend aantrekkelijk voor iedereen. 

Er zijn vele voordelen voor werkgevers te verzinnen. Voordelen die ook vaak ten goede komen van het personeel wat uiteindelijk weer resulteert in een betere prestatie op de werkvloer. Vergeet ook niet het állergrootste voordeel wat je wellicht als ondernemer hebt, en dat is de mogelijkheid om vele kosten zakelijk af te trekken. Van diners tot reisjes, er is vaak veel meer mogelijk dan je denkt. Natuurlijk is het hierbij altijd opletten dat je de wet niet overtreed. Maar er zit nog altijd een verschil tussen het opzoeken van de grenzen van wat mag en het overschrijden ervan. 

Bij twijfel is het raadzaam een professional in te vliegen, het liefst een boekhouder die ook de nodige creativiteit heeft. Succes!

Voordelen voor de zakelijke klant t.o.v. andere klanten

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

06-12-2022 - Populairste online betaal mogelijkheden in de Benelux
Online betalen is tegenwoordig makkelijker dan ooit. Je hoeft zelfs geen pasje meer bij de hand te houden voor sommige betaalmethodes. Het enige wat jij nodig hebt is een betaalrekening en de mogelijk
Lees meer

04-12-2022 - Wat mag je absoluut niet vergeten als startende ondernemer?
Wil je ondernemer worden? Je gaat dan starten met een eigen bedrijf. Je wilt een eigen zaak openen omdat je zelfstandig wilt zijn voor jezelf. Het is een mooie uitdaging waarbij veel komt kijken. Om t
Lees meer

02-12-2022 - 4x waarom innovatie belangrijk is voor je bedrijf
Als ondernemer is het van belang om te blijven groeien om een succes te maken van je bedrijf. Innovatie is onmisbaar om dat voor elkaar te krijgen. Het is daarom goed om daarmee aan de slag te gaan. M
Lees meer

28-11-2022 - Belang van schone en frisse bedrijfskleding
Het is bewezen dat het hebben van een uniform je bedrijf helpt bloeien. Niet alleen helpt het de betrokkenheid van werknemers, wat een positief effect heeft op de betrokkenheid van klanten, maar het s
Lees meer
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap