Home / Zakelijke dienstverlening Blog / Zo bepaal je welke kantoorruimte bij jou past!

Zo bepaal je welke kantoorruimte bij jou past!

Zo bepaal je welke kantoorruimte bij jou past!

Ben jij opzoek naar een nieuwe kantoorruimte? Dan zijn er tegenwoordig allerlei mogelijkheden. Het is maar net welke wensen en eisen je aan je nieuwe kantoor stelt. In dit artikel lees je hoe je bepaalt welke kantoorruimte bij jou past!

1. Budget

Het stomst, maar belangrijkst: bepaal eerst hoeveel je aan kantoorruimte uit wilt geven. Stel een realistisch budget vast, voorkom dat je de grenzen van je financiële mogelijkheden opzoekt. Dit wil zeggen: ga uit van een huurprijs die je ook op kunt hoesten als je tijdelijk in financieel moeilijke tijden terecht komt. Op die manier hoef je niet binnen de kortste keren weer uit je zorgvuldig uitgekozen kantoorruimte te vertrekken.

2. Locatie

Bepaal daarna welke locatie je wenst voor je nieuwe kantoorruimte. Realiseer je hierbij dat de locatie bepalend is voor de prijs. Heb je een krap budget’? Verwacht dan niet een kantoorruimte te kunnen huren op een prominente a-locatie, maar ga dan opzoek naar een geschikte b-locatie. Welke locatiekeuze bij jou past, is afhankelijk van de dienst die je met jouw onderneming levert. 

3. Oppervlak

Bepaal vervolgens hoe groot de kantoorruimte precies dient te zijn. Zoek je enkel een ruimte voor jezelf, voor enkele werknemers of heb je inmiddels al een flink personeelsbestand weten te verzamelen? Uiteindelijk bepalen de hoeveelheid werknemers, welk oppervlak wenselijk is voor jouw kantoorruimte.

4. Voorzieningen

Een kantoorruimte bestaat in essentie uit bureaus om aan te kunnen werken, maar daar houdt het uiteraard niet op. Of het aangenaam werken is in een kantoor, is tevens afhankelijk van de voorzieningen die het biedt. Bepaal welke voorzieningen voor jouw onderneming belangrijk zijn. Denk maar aan voorzieningen als een stabiele internetverbinding, regelmatige schoonmaak, ruime parkeergelegenheid, voldoende vergaderruimtes en goede catering.

5. Kantoorvorm

Het huren van kantoorruimte is tegenwoordig een dynamische aangelegenheid. Het betekent niet meer dat je een ruimte huur die alleen van jou is, maar vaak wordt één kantoor gedeeld met diverse ondernemers. Bijvoorbeeld bij initiatieven als Industry District. Het is de manier om gebruik te kunnen maken van kantoorruimte op een goede locatie, met goede voorzieningen, maar de kosten met anderen te kunnen delen.





Zo bepaal je welke kantoorruimte bij jou past!

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

22-04-2024 - Deze vijf apps zijn onmisbaar op de werkvloer
In de moderne wereld van het werk is efficiëntie essentieel. Gelukkig biedt de iPhone een scala aan krachtige apps die je kunnen helpen om je werk te coördineren, taken te beheren en product
Lees meer

19-04-2024 - Bedrijfsprocessen optimaliseren met OrangeSpot
Bedrijfsprocessen vormen de ruggengraat van elke organisatie, maar zonder regelmatige evaluatie en aanpassing kunnen ze inefficiënt worden en groei gaan belemmeren. In dit blog gaan we dieper in
Lees meer

28-03-2024 - Duurzaam online kopen en verkopen: zo doe je dat
We kopen vandaag de dag steeds meer online. Niet meer naar de supermarkt maar de boodschappen worden thuisbezorgd. Niet meer sjouwen met zware spullen maar de bezorger die ze netjes voor je op een kar
Lees meer

26-03-2024 - 3 tips om de juiste strategische partner te vinden
Tegenwoordig werken bedrijven veel vaker samen dan vroeger. Vroeger probeerden we alles zelf te doen, maar nu zien we dat meer bedrijven de handen ineenslaan. Ze vormen samenwerkingsverbanden die de s
Lees meer




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap