Home / Zakelijke dienstverlening Blog / Zo bepaal je welke kantoorruimte bij jou past!

Zo bepaal je welke kantoorruimte bij jou past!

Zo bepaal je welke kantoorruimte bij jou past!

Ben jij opzoek naar een nieuwe kantoorruimte? Dan zijn er tegenwoordig allerlei mogelijkheden. Het is maar net welke wensen en eisen je aan je nieuwe kantoor stelt. In dit artikel lees je hoe je bepaalt welke kantoorruimte bij jou past!

1. Budget

Het stomst, maar belangrijkst: bepaal eerst hoeveel je aan kantoorruimte uit wilt geven. Stel een realistisch budget vast, voorkom dat je de grenzen van je financiële mogelijkheden opzoekt. Dit wil zeggen: ga uit van een huurprijs die je ook op kunt hoesten als je tijdelijk in financieel moeilijke tijden terecht komt. Op die manier hoef je niet binnen de kortste keren weer uit je zorgvuldig uitgekozen kantoorruimte te vertrekken.

2. Locatie

Bepaal daarna welke locatie je wenst voor je nieuwe kantoorruimte. Realiseer je hierbij dat de locatie bepalend is voor de prijs. Heb je een krap budget’? Verwacht dan niet een kantoorruimte te kunnen huren op een prominente a-locatie, maar ga dan opzoek naar een geschikte b-locatie. Welke locatiekeuze bij jou past, is afhankelijk van de dienst die je met jouw onderneming levert. 

3. Oppervlak

Bepaal vervolgens hoe groot de kantoorruimte precies dient te zijn. Zoek je enkel een ruimte voor jezelf, voor enkele werknemers of heb je inmiddels al een flink personeelsbestand weten te verzamelen? Uiteindelijk bepalen de hoeveelheid werknemers, welk oppervlak wenselijk is voor jouw kantoorruimte.

4. Voorzieningen

Een kantoorruimte bestaat in essentie uit bureaus om aan te kunnen werken, maar daar houdt het uiteraard niet op. Of het aangenaam werken is in een kantoor, is tevens afhankelijk van de voorzieningen die het biedt. Bepaal welke voorzieningen voor jouw onderneming belangrijk zijn. Denk maar aan voorzieningen als een stabiele internetverbinding, regelmatige schoonmaak, ruime parkeergelegenheid, voldoende vergaderruimtes en goede catering.

5. Kantoorvorm

Het huren van kantoorruimte is tegenwoordig een dynamische aangelegenheid. Het betekent niet meer dat je een ruimte huur die alleen van jou is, maar vaak wordt één kantoor gedeeld met diverse ondernemers. Bijvoorbeeld bij initiatieven als Industry District. Het is de manier om gebruik te kunnen maken van kantoorruimte op een goede locatie, met goede voorzieningen, maar de kosten met anderen te kunnen delen.

Zo bepaal je welke kantoorruimte bij jou past!

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

20-03-2023 - Andere invalshoek voor meer zichtbaarheid
Als ondernemer weet je allang dat het niet genoeg is om een website te hebben en een aantal zakelijke social media pagina's. Wat adverteren en continue werken aan de online zichtbaarheid kan soms
Lees meer

20-03-2023 - Hoe ondernemers kunnen omgaan met de uitdagingen van een sne
Als ondernemer weet je als geen ander hoe belangrijk het is om bij te blijven, ook als de wereld elke dag weer wat sneller lijkt te veranderen. Of het nu gaat om technologische ontwikkelingen, verande
Lees meer

18-03-2023 - Wat zijn nfc stickers en wat kun je ermee?
Sommige technologieën weten we niet zo heel veel vanaf, omdat we er stomweg gewoon te weinig over horen. Het is soms wel erg leuk om van een aantal technologieën juist iets meer te weten, wa
Lees meer

14-03-2023 - Bespaar als ondernemer nooit op de gebruikte materialen
ls ondernemer ben je voortdurend op zoek naar mogelijkheden om de kosten te drukken, om zo te werken aan een beter bedrijfsresultaat aan het eind van het jaar. Alternatief voor het drukken van de kost
Lees meer
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap