Home / Zakelijke dienstverlening Blog / De echte musthaves voor jouw thuiswerkplek!

De echte musthaves voor jouw thuiswerkplek!

De echte musthaves voor jouw thuiswerkplek!

Thuiswerken is het nieuwe normaal geworden. Hierdoor is een kwalitatieve thuiswerkplek noodzakelijk geworden om productief te blijven, maar hoe richt je nou optimaal een thuiswerkplek in? Veel thuiswerkers werken nog steeds aan de keukentafel of met de laptop op de schoot en dit is niet heel verantwoord. Tijd voor verandering! Met een ergonomische werkplek voorkom jij lichamelijke klachten en ben je veel productiever.

Wat is een thuiswerkset?

Een thuiswerkset is de ergonomische basis voor jouw thuiswerkplek. Een thuiswerkset bestaat uit een ergonomische en comfortabele bureaustoel met een verstelbaar bureau. Nu kun je weer verantwoord aan het werk. Het enige wat ontbreekt is geinspireerd worden door je werkplek. Benieuwd hoe jij jouw thuiswerkplek inspirerend maakt? Lees snel verder!

De echte musthaves voor jouw thuiswerkplek!

Inspirerende thuiswerkplekken

Inspiratie brengt jou op nieuwe ideeen en brengt ook jouw focus en productiviteit naar een hoger niveau. Met ergonomisch kantoormeubilair zorg je niet gelijk voor inspiratie. Hoe doe je dat dan wel? Hang posters aan de muur met inspirerende quotes, plaats verse bloemen in jouw bureau of verf je muren in een nieuwe toffe kleur. Nu kom jij gemotiveerd om te blijven werken en ben je veel productiever, handig toch?

Welke elementen zijn musthaves bij een thuiswerkplek?

Naast het hebben van ergonomisch kantoormeubilair zijn opslagruimte en verlichting erg belangrijke elementen bij een thuiswerkplek. Deze elementen worden vaak vergeten bij het inrichten van de thuiswerkplek. De verlichting moet een minimaal aantal lux hebben om aan de Arbowet te voldoen. De lux staat voor lichtoppervlakte per m2 en moet varieren tussen de 300 en 400. Weet je wat nog beter werkt dan kunstmatig licht? Natuurlijk licht, dus gooi vooral de gordijnen open! Daglicht verhoogt ook nog de productiviteit, handig toch?

Kasten zorgen voor orde

Archiefkasten zorgen voor orde in de chaos. Wie wil er nou een bureau met rondslingerende documenten? Sla je papierwerk dus op in een kast of een persoonlijke lade onder jouw bureau. Zo heb jij weer controle over jouw thuiswerkplek en liggen jouw werk spullen veilig in een kast. Handig, toch?

Complete thuiswerkset voor thuiswerken

Dit is het moment om een ergonomische thuiswerkset aan te schaffen. De verwachting is dat we steeds meer en vaker gaan thuiswerken. Een investering in een thuiswerkset lijkt duur, maar het is het zeker waard. Een ergonomische thuiswerkset gaat lichamelijke klachten voorkomen. Zeg nou zelf, wat is nou belangrijker dan jouw gezondheid? Gezondheid heeft geen prijskaartje.

Hoe ziet jouw thuiswerkplek eruit?

In dit blog heb jij kunnen lezen over het belang van ergonomie en welke elementen belangrijk zijn voor jouw thuiswerkplek. Door de informatie op te volgen uit dit blog kun jij jouw thuiswerkplek omtoveren tot een inspiratiebron. Dit gaat jouw productiviteit en focus verhogen, waar ook je werkgever blij mee zal zijn. Met een ergonomische werkplek ga jij thuis meer werkzaamheden afkrijgen! Hoe ga jij jouw thuiswerkplek inrichten?





De echte musthaves voor jouw thuiswerkplek!

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

19-04-2024 - Bedrijfsprocessen optimaliseren met OrangeSpot
Bedrijfsprocessen vormen de ruggengraat van elke organisatie, maar zonder regelmatige evaluatie en aanpassing kunnen ze inefficiënt worden en groei gaan belemmeren. In dit blog gaan we dieper in
Lees meer

28-03-2024 - Duurzaam online kopen en verkopen: zo doe je dat
We kopen vandaag de dag steeds meer online. Niet meer naar de supermarkt maar de boodschappen worden thuisbezorgd. Niet meer sjouwen met zware spullen maar de bezorger die ze netjes voor je op een kar
Lees meer

26-03-2024 - 3 tips om de juiste strategische partner te vinden
Tegenwoordig werken bedrijven veel vaker samen dan vroeger. Vroeger probeerden we alles zelf te doen, maar nu zien we dat meer bedrijven de handen ineenslaan. Ze vormen samenwerkingsverbanden die de s
Lees meer

26-03-2024 - Exit strategie: 4 vragen voor een succesvolle bedrijfsverkoo
Waar werknemers vaak van baan wisselen, worden ondernemers steeds vaker serie-ondernemers. Veel ondernemers denken al snel aan één ding: hun bedrijf verkopen. Met een goed plan in samenw
Lees meer




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap