Home / Zakelijke dienstverlening Blog / 6 manieren om je product te kunnen presenteren

6 manieren om je product te kunnen presenteren

6 manieren om je product te kunnen presenteren

Je wil graag je product presenteren maar je weet niet hoe? Maak je geen zorgen want er zijn verschillende manieren hoe je dat het beste kan doen. Lees snel verder om erachter te komen.

Richt een showroom in

Je kan een showroom inrichten voor je producten. Op deze manier kunnen je klanten op een rustige manier je producten leren kennen. Je kan in je showroom XL brochures leggen in A3 formaat bij je producten. Hierdoor wordt niet alleen je product gepromoot maar kunnen je klanten ook bepaalde informatie teruglezen die ze nodig hebben. Op deze manier wordt de klantbeleving vergroot.

Stuur je klanten alvast een folder

Wil jij je klanten graag informeren voordat ze langskomen? Stuur ze eerst een folder op zodat ze zich alvast kunnen inlezen over het product. Dit is prettig voor de klant omdat ze alvast informatie hebben. Voor jou is dit handig omdat je dan minder tijd kwijt bent met het uitleggen van het product. Online drukkerijen zoals Drukbedrijf kunnen grote hoeveelheden folders leveren in verschillende formaten.

Gebruik QR codes

Plak QR code stickers bij je producten. Zo kunnen je klanten op een actieve manier meer te weten komen over je product. QR codes zijn makkelijk te verwerken in stickers, maar ook op folders en op presentatiemappen bijvoorbeeld. Op deze manier kan je extra info verwerken, zonder dat het ten koste gaat van het drukwerk zelf.

Verhoog de presentatie van je product

Bij L-Banners heb je de mogelijkheid om een hoek te creëren. Hierdoor versterk je de manier van presenteren. De presentatie van het product ziet er heel goed uit en je hebt er weinig moeite voor hoeven doen. Met een L-banner maak je de presentatie visueel een stuk aantrekkelijker dus. Een L-Banner is een alternatief voor een presentatiewand. Zoals de naam het al zegt kan je deze banner op een speciale manier zetten zodat de opdruk exposure verhoogt. Een L-banner is erg makkelijk in gebruik waardoor je hem makkelijk mee kan nemen naar een beurs.

Zet balie displays neer bij je entree

Bij binnenkomst wil je natuurlijk dat klanten weten welke producten in de actie zijn. Dit kan je doen door balie displays. Met balie displays worden de nieuwste acties niet gemist door je klanten.

Hang wandbekleding op

Geef het interieur van je pand een leukere uitstraling door wandbekleding op te hangen. Hierdoor voelen klanten zich een stuk prettiger in de showroom bijvoorbeeld.





6 manieren om je product te kunnen presenteren

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

22-04-2024 - Deze vijf apps zijn onmisbaar op de werkvloer
In de moderne wereld van het werk is efficiëntie essentieel. Gelukkig biedt de iPhone een scala aan krachtige apps die je kunnen helpen om je werk te coördineren, taken te beheren en product
Lees meer

19-04-2024 - Bedrijfsprocessen optimaliseren met OrangeSpot
Bedrijfsprocessen vormen de ruggengraat van elke organisatie, maar zonder regelmatige evaluatie en aanpassing kunnen ze inefficiënt worden en groei gaan belemmeren. In dit blog gaan we dieper in
Lees meer

28-03-2024 - Duurzaam online kopen en verkopen: zo doe je dat
We kopen vandaag de dag steeds meer online. Niet meer naar de supermarkt maar de boodschappen worden thuisbezorgd. Niet meer sjouwen met zware spullen maar de bezorger die ze netjes voor je op een kar
Lees meer

26-03-2024 - 3 tips om de juiste strategische partner te vinden
Tegenwoordig werken bedrijven veel vaker samen dan vroeger. Vroeger probeerden we alles zelf te doen, maar nu zien we dat meer bedrijven de handen ineenslaan. Ze vormen samenwerkingsverbanden die de s
Lees meer




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap