Home / Incassobureau / Incassobureau Oisterwijk / Toucher Finance / Toucher Finance

Toucher Finance

Diensten

Advisering debiteurenbeheer
Voor een goed debiteurenbeleid dient u te beginnen bij het begin. Goede algemene voorwaarden en een correct facturerings- en aanmaningsproces. Wij adviseren u graag daarover tegen een scherp tarief.
Indien uw algemene voorwaarden aandacht behoeven dan bieden wij u de mogelijkheid om deze tevens tegen een scherp tarief te laten screenen en evt. aan te laten passen daar waar nodig. Wij werken daarvoor samen met een gespecialiseerde en vakkundige juridische partner.
Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend telefonisch contact met ons opnemen of ons een e-mail sturen via het contactformulier.

Buitengerechtelijke incasso
In de buitengerechtelijke fase van de incassoprocedure beweegt Toucher Finance uw debiteur tot betaling, zonder tussenkomst van de rechter. Via een brief, mail en telefoongesprekken bewegen wij uw debiteur tot betaling. Uiteraard met klantbehoud en waarbij geldt afspraak is afspraak!
Omdat wij begrijpen dat u als klant wilt weten wat er speelt, houden wij u telkens op de hoogte van het verloop, zodat u weet wat u kunt verwachten.

Debiteurenbezoek
Indien wij in de minnelijke fase geen contact kunnen krijgen met uw debiteur, dan kunt u ons ook inschakelen om een bezoek op locatie te brengen. Vaak ziet men dat men in een persoonlijk gesprek sneller tot resultaten komt, of blijkt wel eens dat uw debiteur met de noorderzon is vertrokken of verhuisd.

Neemt u voor deze mogelijkheid vrijblijvend telefonisch contact met ons op, of via het contactformulier. (link)



Gerechtelijke incasso
Indien uw debiteur nog steeds weigerachtig blijft om te betalen, dan zullen wij u adviseren om juridische stappen te gaan ondernemen. Dit kan bijvoorbeeld zijn door middel van een beslaglegging met dagvaarding, of enkel dagvaarding, waarbij de proceskosten bij uw debiteur in rekening zullen worden gebracht. Uiteraard streven we ernaar om deze fase te voorkomen. Afboeken is voor ons in ieder geval geen optie!





Toucher Finance

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerde diensten in de regio

Diensten die Actiefgroepincasso voor u heeft! Diensten die Actiefgroepincasso voor u heeft!
* Pre-incasso * Facturatie en debiteurenbeheer * Huur incasso * Minnelijke incasso * No cure no pay * Her incasso * Juridisch advies ...

Bedrijfskredieten Bedrijfskredieten
BEDRIJFSKREDIETEN AANGEBODEN. ( OOK VOOR STARTERS) Zeer eenvoudige werkwijze: Op de GRATIS kredietcheck hoeft u maar een paar vragen te beantwoorden. Zodra de gegevens zijn verzonden krijgt u altijd i...

Beleggen Beleggen
PLATFORM-BELEGGEN Op platform-beleggen heb jij toegang tot je portefeuille, realtime koersen, marktnieuws en uitgebreide ordermogelijkheden. Er wordt een gebruiksvriendelijke combinatie van lage t...

Teksten herschrijven Teksten herschrijven
Heeft u een tekst, maar bent u er niet tevreden over? Wilt u de tekst bondiger, pakkender of bent u geen held op het gebied van spelling? Bureau M\'s Tekst herschrijft uw tekst. Uiteraard in overleg ...




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap