Home / Incassobureau / Incassobureau Veghel / Bierens Incasso Advocaten

Bierens Incasso Advocaten Incassobureau Veghel


Bierens Incasso Advocaten

Zuidkade 6
5462CD Veghel

Gemeente: Veghel, Noord Brabant

Telefoon:+31(... Telefoonnummer tonen0)413311777 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Fax:+31(... Faxnummer tonen0)413367865
Branche: IncassobureauBedrijfsomschrijving

Advocatenkantoor gespecialiseerd in nationale en internationale B2B incasso welke op basis van No Win No Fee in behandeling worden genomen.

Bierens: incasso voor ondernemingen op ondernemingen, zowel binnen Nederland als in het buitenland. Bierens is het grootste incasso advocaten kantoor in Nederland. Wij werken zowel voor het midden- en klein bedrijf, het grootbedrijf en multinationals op basis van ‘No Win, No Fee’. Het unieke van Bierens is dat wij zowel het minnelijke als het gerechtelijke incassotraject verzorgen. Deze aanpak is dusdanig succesvol dat we ruim 90% van de aangeleverde zaken reeds in de minnelijke fase kunnen afwikkelen. Zowel qua resultaat als vanwege de geringe kosten laten we incassobureaus en deurwaarders ver achter ons. 

Bij Bierens werken ruim 90 personen waarvan 30 nationale en internationale advocaten en juristen. Wij Incasseren met onze advocaten rechtstreeks in Nederland, Duitsland, Engeland, België, Frankrijk, Spanje, Polen, Portugal en Italië. In de overige landen hebben wij inmiddels langdurige samenwerkingsverbanden opgebouwd met gerenommeerde advocatenkantoren zodat wij de Bierens kwaliteit ook daar kunnen garanderen. 

Kortom: Bierens is een betrouwbare incassopartij die alles in het werkt stelt om, waar mogelijk, de rente en kosten op de in gebreke blijvende debiteuren te verhalen. En dankzij de unieke combinatie van incasso, internationaal privaatrecht én procesrecht, zijn wij als geen ander in staat om het bedrijfsleven in de breedte bij te staan bij het internationaal ondernemen. Schroom dus niet als u vragen heeft op het terrein van contract- en handelsrecht in één van de Europese landen, om contact met ons op te nemen.

Naast kantoren in Veghel (HQ) en Amsterdam, heeft Bierens ook kantoren in Düsseldorf, Antwerpen, New York, Barcelona, Parijs en Shanghai.Daarnaast geloven wij in het delen van kennis. Om deze reden organiseren wij regelmatig inspirerende seminars over uiteenlopende onderwerpen. Graag nodigen wij u van harte uit voor onze seminars. Via www.bierens-incasso-advocaten.com/seminars/agenda vindt u ons seminarprogramma.
Klant betaalt niet! Bel Bierens Incasso Advocaten

Elk bedrijf krijgt er ooit wel eens mee te maken dat een klant niet betaald voor producten of diensten die hij heeft afgenomen. Het bedrijf stuurt na enige tijd een herinnering. Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat de klant de rekening over het hoofd gezien heeft. Volgt er na deze herinnering nog steeds geen betaling, dan zal er een tweede herinnering volgen. De meeste bedrijven rekenen extra kosten voor de tweede herinnering. Betaalt de klant na deze tweede herinnering nog steeds de rekening niet, dan zal er vaak een Incassobureau worden ingeschakeld. Zoals: Bierens Incasso Advocaten Uiteraard wordt de klant daarvan wel op de hoogte gesteld. In ons land zijn veel verschillende incassobureaus actief. Grof geschat zal het om ongeveer 500 verschillende kantoren gaan. Om een incassobureau te vinden dat bij jou in de omgeving gevestigd is, maak je op deze website eenvoudigweg een selectie op bv: Veghel of Noord Brabant en je krijgt een mooi overzicht hiervan. 

Inschakelen incassobureau

Een incassobureau is een bedrijf dat het van je overneemt wanneer een klant na herhaaldelijke herinneringen nog niet is overgegaan tot betalen van de rekening. Het incassobureau zal dan alsnog proberen de vordering te innen. Meestal wordt een incassobureau ingehuurd en krijgt het van het bedrijf een vergoeding voor het innen van de rekening. Veelal wordt dan ook geprobeerd deze vergoeding op de klant te verhalen. Een andere manier van werken is op no-cure-no-pay-basis. Daarbij wordt er door het incassobureau geen vergoeding aan het bedrijf gevraagd wanneer het niet gelukt is de openstaande rekening te innen. Het gaat hier meestal over het versturen van aanmaningen. Gaat een klant ondanks de aanmaningen nog steeds niet over tot betalen, dan kan er een gerechtelijke procedure worden gestart. Daarbij zal een deurwaarder bij de klant langs gaan om de rekening, inclusief de bijkomende kosten, te overhandigen. De klant kan nu alsnog betalen of anders komt de zaak voor het gerecht. De kosten voor de klant kunnen daarbij flink oplopen. Hulp nodig? Bel of mail Bierens Incasso Advocaten uit Veghel. Op +31(0)413311777 of [email protected]

Kosten incassobureau

Wanneer er eenmaal een incassobureau wordt ingeschakeld, zullen klanten in de regel toch overgaan tot het betalen van de rekening. Is het openstaande bedrag te hoog om in een keer te betalen kan de klant een betalingsregeling treffen met het incassobureau. Voor de bedrijven die een incassobureau willen inschakelen, kunnen de kosten ook behoorlijk oplopen. Zeker wanneer het een kleine onderneming of eenmanszaak betreft kunnen de kosten van een incassobureau te hoog zijn. De afgelopen jaren heb je dan ook de trend zien ontstaan dat verschillende incassobureaus gaan samen werken in een coörporatie. Daardoor kunnen de kosten voor de bedrijven laag gehouden worden.

Wij van Bierens Incasso Advocaten uit Veghel helpen u graag. Wenst u meer informatie bel +31(0)413311777 of email [email protected]


Wij kunnen u helpen met vragen over: justitieel incassobureau, incassokantoor, incassobureaus en/of incassodiensten. ALs specialist in: justitieel incassobureau, incassokantoor, incassobureaus en/of incassodiensten uit Veghel helpen wij van Bierens Incasso Advocaten u graag.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

4 van 5 sterren
Bedankt voor de goede service.
Geplaatst op: 11-12-2018 14:30

5 van 5 sterren
Zeer vakkundige, maken hele mooie dingen, Bedankt bierens incasso advocaten
Geplaatst op: 06-11-2018 14:59

4 van 5 sterren
We zijn heel goed geholpen. En zouden Bierens Incasso Advocaten zeker aanbevelen.
Geplaatst op: 13-09-2018 00:26

3 van 5 sterren
Goede, klantgerichte behandelingen. Beste incassobureau in Veghel
Geplaatst op: 14-07-2018 00:51

4 van 5 sterren
Gewoon goed, ik ben niet voor niets al heel lang klant.
Geplaatst op: 23-03-2018 07:14

4 van 5 sterren gebaseerd op 5 reviews

Nieuws

Incasseren in het buitenland wordt makkelijker
Contracten sluiten met nieuwe klanten
Ik wil mijn spullen terug!
Wees voorbereid, voorkom aansprakelijkheid
De crediteur krijgt er een verhaalsmogelijkheid bij
De beste debiteurensmoesjes
Expansie naar Antwerpen voor Bierens Incasso Advocaten
Grootste Incasso Advocaten Kantoor van Nederland bestaat 60 jaar!
Workshop Succesvol incasseren in de modebranche op 31-05-2011 bij Bierens Incasso Advocaten
Workshop Contracteren en incasseren in Duitsland op 10-05-2011 bij Bierens Incasso Advocaten
Seminar Incasso & Faillissementen op 16-11-2011 bij Bierens Incasso Advocaten
Seminar Algemene voorwaarden op 20-04-2011 bij Bierens Incasso Advocaten
Juridische tips voor een succesvolle incassostrategie op 13-04-2011 bij Bierens Incasso Advocaten
Seminar Internationaal contracteren, incasseren en procederen op 29-03-2011 bij Bierens Incasso Advocaten
Seminar Bierens Outlook 2011 op 16-03-2011 bij Bierens Incasso Advocaten
Juridische Hogeschool Avans-Fontys en Bierens Incasso Advocaten sluiten samenwerkingsovereenkomst
Bierens Incasso Advocaten opent kantoor in New York
Bierens Incasso Advocaten nieuwe hoofdsponsor De Blauwe Kei
Seminar Incasso & Faillissementen op 18-11-2010 bij Bierens Incasso Advocaten
Seminar Algemene Voorwaarden op 07-06-2010 bij Bierens Incasso Advocaten
Seminar Uw debiteur betaalt niet, wat nu? op 06-10-2010 bij Bierens Incasso Advocaten
Seminar Internationaal contracteren en incasseren op 22-09-2010 bij Bierens Incasso Advocaten
Bierens Incasso Advocaten hoofdsponsor Veghelse tennisser Job Heijman

Gerelateerde blogs

Incassobureau, deurwaarder of advocaat. Welke past bij jouw Incassobureau, deurwaarder of advocaat. Welke past bij jouw onderneming?
Geld, het is en blijft een delicate kwestie. Jij als ondernemer vind het vervelend om mensen achter de broek aan te zitten als het gaat om geld. Je zit in het dilemma. Enerzijds wil je een goede relat...
Waarom IncassoDirect Waarom IncassoDirect
Uw klant betaalt niet? IncassoDirect int uw facturen snel en volledig! Een incassobureau inschakelen is nooit een leuk moment. Je bent als ondernemer hard bezig om je bedrijf te laten groeien. Je heb...

Ook voor u gevonden

Incasseren in het buitenland wordt makkelijker
De positie van crediteuren met vorderingen in het buitenland is verbeterd, doordat op 10 januari 2015 de EEX-verordening is herzien. In deze verordening wordt onder meer bepaald welke rechtbank bevoeg...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Bierens Incasso Advocaten
Zuidkade 6
5462CD Veghel

Bierens Detachering B.V.
Zuidkade 6
5462CD Veghel

Dokters en Co
Polderstraat 3
4844BG Terheijden

Recherche- & Adviesbureau Midden-Brabant
Postbus 1056
5004BB Tilburg

VS Collect Recovery B.V.
Uilenwaard 44
5236WB Den Bosch

Toucher Finance
Weverstraat 12
5061ZH Oisterwijk

Straetus Incasso Bergen op Zoom
Postbus 473
4600AL Bergen Op Zoom

Constant & Van den Heuvel BV
De Lind 14
5061HW Oisterwijk

PC untroubled
Hindeloopenstraat 40
5045GH Tilburg

Vodik Incasso
Mingersbergstraat 29
5045EM Tilburg

Euro Incasso-Dienst BV
Jellinghausstraat 3
5048AZ Tilburg

CIV Inkassobemiddeling BV
Groenstraat 139/ 117
5021LL Tilburg

Cameron's Int. Investigations Services BV
Kijkduinlaan 25
5045PE Tilburg

Van Rooij en Pijnacker Advocaten B.V.
Wilhelminapark 121
5041EH Tilburg

Constant van den Heuvel B.V.
Ketelhavenstraat 81
5045NG Tilburg

EOS Nederland B.V.
Jellinghausstraat 3
5048AZ Tilburg

Pro Actief Incasso
Groenstraat 139
5021LL Tilburg

Repoman Beheer B.V.
Emma Goldmanweg 8
5032MN TilburgBierens Incasso Advocaten

Kernwoorden

Bierens, Incasso, Advocaten, Nationaal, Internationaal, B2b, Debiteur, Credit Management, Juristen, No Win No Fee, Vorderingen, Buitenland

Contactgegevens van Incassobureau bedrijf Bierens Incasso Advocaten uit Veghel, Noord Brabant. Bel +31(0)413311777 of email [email protected] Neem contact op en Bierens Incasso Advocaten uit Veghel helpt u met met uw vragen omtrent Incassobureau

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap