Home / Incassobureau Blog / Incassobureau inschakelen

Incassobureau inschakelen

Incassobureau inschakelen

Ben jij ondernemer en struggle jij met je klantrelaties door de openstaande rekeningen? Dan kan je een incassobureau inschakelen.

Incassobureau inschakelen voor bedrijven

Ondernemers horen op tijd hun betalingen te ontvangen. Als jouw klant niet betaalt, kan je een incassobureau inschakelen. Het beste incassobureau voor bedrijven: Breyta (beoordeeld door haar klanten met een 9,4), pakt dat als volgt aan. 

Incassobureau

Werkwijze beste incassobureau voor bedrijven

Niet-betaalde facturen waarvan de betalingstermijn is verstreken, lever je binnen drie minuten online bij incassobureau Breyta aan. Nog diezelfde dag duiken zij in de situatie. Het incassowerk benaderen zij vanuit verbinding en met maximale integriteit.’

Met hun aanpak realiseren zij gemiddeld binnen vier weken een oplossing voor jouw vordering. Op een manier die werkt voor beide partijen. Geen voet tussen de deur, geen botte bijlen-werk maar via persoonlijk contact. En zodra jouw klant betaalt, maakt Breyta het hele bedrag dezelfde dag nog naar je over.

Kosten incassobureau inschakelen

De kosten voor het inschakelen van een incassobureau zijn per incassobureau verschillend. Wat ons betreft heeft een incassobureau wat werkt op basis van no cure, no pay een pré. Voor jou als opdrachtgever loop je geen risico op kosten, wel zo prettig. Een niet betalende klant is al vervelend genoeg. Ook heeft het no cure, no pay incassobureau hetzelfde belang als jij, namelijk betaald krijgen.

Incassobureau inschakelen

Het is belangrijk dat je een incassobureau inschakelt waarvan de werkwijze aansluit bij je eigen onderneming. Daarnaast zijn de voorwaarden van no cure, no pay incasso niet bij ieder incassobureau het hetzelfde. 

Waar moet je op letten bij een incassobureau wat werkt op basis van no cure, no pay?

Waar je op kan letten of vragen:

  • Kwaliteit van de dienstverlening (track record), snelheid van reageren.
  • Stel alles wordt betaald, ontvang je dan jouw volledige openstaande factuur? Of brengt het incassobureau nog een percentage daarvan in rekening?
  • Is no cure, no pay voor alle openstaande bedragen of worden er bijvoorbeeld bij vorderingen onder de € 1.000,- wel kosten in rekening gebracht?
  • Worden er extra kosten bij een regeling in rekening gebracht?
  • Wanneer kun je de incassozaak kosteloos intrekken? 

Welke kosten rekent het beste incassobureau voor bedrijven? 

Bij incassobureau Breyta werkt no cure, no pay incasso als volgt:

  • Incasseren zij niets, kost het je niets;
  • de incassokosten zijn voor rekening van de partij die jouw factuur niet betaalde. Voor jou geldt: no cure, no pay.
  • Vriendelijk en persoonlijke service voor jou en je debiteur.
  • Breyta rekent géén dossierkosten of verborgen administratieve kosten bij het niet succesvol kunnen innen van een vordering.
  • Zodra jouw zakelijke klant betaalt, maakt Breyta het volledige factuur bedrag dezelfde dag nog naar je over. Over jouw factuur wordt dus geen extra provisie in rekening gebracht. 

Samenvatting

Een goed incassobureau inschakelen, geeft rust bij het incasseren van openstaande facturen. Het is belangrijk dat je een kantoor kiest wat aansluit bij je eigen dienstverlening. Onderzoek dit voordat je een incasso-opdracht geeft. Wat ons betreft heeft een incassobureau wat werkt op basis van no cure, no pay een pré, omdat het dezelfde belangen als jouw heeft. 

Meer weten? 

Wilt u graag meer informatie over het no cure, no pay incassotraject, een juridische incasso procedure of andere zaken die Breyta incasso kan regelen? Neem dan gerust contact met ons via +31(0)33 - 785 84 70.





Incassobureau inschakelen

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

5 van 5 sterren

Het contact over de openstaande factuur zat helemaal vast toen ik Breyta inschakelde. Ik kon mij weer bezig houden met mijn eigen werkzaamheden terwijl Kees zorgde voor volledige betaling van de factuur! Erg tevreden ook over het snelle schakelen via de mail en app.

Geplaatst op: 15-10-2022 10:34

5 van 5 sterren gebaseerd op 1 reviews

14-02-2023 - Laat openstaande facturen incasseren bij wanbetalers
Als ondernemer weet je dat niets vervelender is, dan een afnemer die diens openstaande facturen niet tijdig betaalt. Het kost je niet alleen onnodig veel tijd om voortdurend achter een dergelijke part
Lees meer

30-06-2022 - Wat te doen als je niet betaald wordt?
Stel je voor, je stuurt een factuur uit die betaald dient te worden, maar dit blijft uitgesteld worden en je ziet het bedrag niet meer verschijnen. Hoe ga je dan te werk? Er zijn verschillende stappen
Lees meer

22-06-2022 - Alles wat je moet weten over een betalingsherinnering
Heb je een klant enige tijd geleden een factuur gestuurd, maar is deze nog niet voldaan terwijl de betalingstermijn al wel verstreken is? Ga dan niet direct op je achterste poten staan, maar stuur eer
Lees meer

23-05-2021 - Incassobureau, deurwaarder of advocaat. Welke past bij jouw
Geld, het is en blijft een delicate kwestie. Jij als ondernemer vind het vervelend om mensen achter de broek aan te zitten als het gaat om geld. Je zit in het dilemma. Enerzijds wil je een goede relat
Lees meer




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap