Home / Reclame / Reclame Wormer / AdFIRST creatieve communicatie / AdFIRST viert twee jaar in de Zaanstreek met actiemaand en uitbreiding naar Internet en Interactief

AdFIRST viert twee jaar in de Zaanstreek met actiemaand en uitbreiding naar Internet en Interactief

AdFIRST, reclame- en communicatiebureau uit Wormer, bestaat twee jaar en viert dit met een uitbreiding

Alexandra van der Stap, directeur/eigenaar, vertelt: ?In april 2008 ging adFIRST van start als creatief bureau voor communicatie en reclame. Wij waren gericht op communicatiestrategie, huisstijl en identiteit, en reclame en drukwerk. Toen stonden wij aan het begin van een economische crisis. Deze heeft, samen met de spectaculaire groei van de digitale media, de afgelopen twee jaar het reclamelandschap blijvend veranderd. Hier spelen wij nu op in met onze nieuwe afdeling Internet en Interactief, waarbij wij onze klanten nog beter gaan ondersteunen met internet en mobiele marketing, zoekmachine optimalisatie, zakelijk gebruik van social media, en webdesign gericht op conversie en effectiviteit?.

Juist in deze tijden moeten bedrijven slim omgaan met hun reclamebudgetten. En Internet is waar deze budgetten meer en meer aan worden uitgegeven, niet alleen bij het grootbedrijf, maar ook bij het MKB.
Zie verder http://www.nieuwsbank.nl/inp/2010/04/21/A001.htm en http://www.adfirst.nl

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerd nieuws in de regio

13-10-2014 - Web TV voor b2b
Colleges, Talkshows en meer voor zakelijk Nederland

13-10-2014 - Web TV voor b2b
Colleges, Talkshows en meer voor zakelijk Nederland

02-08-2013 - Website design
Een eerste indruk maak je maar één keer. Het is dus belangrijk dat je website uitstraalt wie je bent en waar je voor staat. De keuze van de bezoeker om verder of weg te klikken hangt helemaal af van

02-08-2013 - Drukwerk
Kwaliteit van drukwerk is iets wat je standaard mag verwachten. Of het nu gaat om het drukken van een huisstijl of een gepersonaliseerde mailing. Wij bieden kwaliteit tegen scherpe tarieven!
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap