Home / Kapper / Kapper Capelle Aan Den Ijssel / Clip in extensions Samshairextensions.nl / Afhaalpunten Amsterdam

Afhaalpunten Amsterdam

Samshairextensions bied vandaag de mogelijkheid aan klanten om een bestelling te doen en om deze te laten bezorgen in verschillende afhaalpunten in en rondom Amsterdam. Samshairextensions is gevestigd in Rotterdam maar levert hoogwaardige producten door heel Nederland.

Vanaf volgende week hebben klanten de mogelijkheid om 24/7 vrijblijvend advies te vragen aan een erkend en gecertificeerd haar stylist. Dit kan middels verschillende social media platformen zoals Facebook, Linkedin, Twitter en Instagram.

Samshair verkoopt clipin extensions van de allerhoogste kwaliteit. Sams hair is de eerste partij die eerlijk is geweest tegenover de vrouwelijke doelgroep die al jaren voor de gek gehouden word door vrijwel alle concurrenten. Het haar wat in de webwinkel van Samshairextensions verkocht word is uitsluitend hoogwaardig en duurzaak tempel haar rechtstreeks uit India.

Wij hebben sinds kort ook meerdere afhaalpunten in de regio Amsterdam en Rotterdam. Op deze manier zorgen wij voor een stukje extra gemak voor al onze klanten.

De kwaliteit van het haar en van onze clip in extensions is zo goed dat 99% van de klanten terug keert om een vervolg aankoop te doen. Goedkope hairextensions kopen doe je dus in onze webwinkel. Naast haar bundels bieden we een ruim online assortiment.



Afhaalpunten Amsterdam

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

3 van 5 sterren
Erg tevreden met de gekochte clip in extensions. Levering was erg snel en we hebben professioneel advies gekregen via de live chat.
Geplaatst op: 05-12-2017 04:08

3 van 5 sterren
Bijzonder goede kwaliteit. Gezien de prijs zijn jullie een echte aanrader. Waarschijnlijk laten jullie de prijs niet lang meer zo maar ik zal het goed in de gaten hiouden.
Geplaatst op: 18-08-2017 21:50

3 van 5 sterren
deze hairextensions zijn echt prachtig. kan er ontzettend lang mee doen echt super
Geplaatst op: 05-04-2017 06:52

3 van 5 sterren
Y love flip in extensions. Geniaal bedacht. Sinds ik ze draag hoor ik alleen maar lovende woorden richting mij en met name mijn zelfverzekerdheid heeft een echte boost gekregen. Super gewoon!
Geplaatst op: 10-10-2016 01:40

3 van 5 sterren gebaseerd op 4 reviews

Gerelateerd nieuws in de regio

25-03-2017 - Samshairextensions
Sams hair extensions heeft vanaf volgende week de mogelijkheid om direct in contact te komen met gecertificeerde en erkende haar stylisten. Samshair vind de klanttevredenheid erg belangrijk en heeft o

16-01-2019 - Cursus Haarknippen in heel Nederland door SELFLINE
Cursus Haarknippen in heel Nederland door SELFLINE In april en in september start Selfline weer de cursus haarknippen voor beginners. Dit is een leuke, sterk praktijkgerichte cursus, waarbij vakkun

13-02-2013 - Wilt u ook besparen , op uw kappers behandelingen ?
Neem een Vip abonnement . voor meer info tel 0172-600191

17-02-2011 - Kappers Tondeuse / Trimmer
Zelf uw haar doen of uw baard onderhouden. Voor een professionele tondeuse kunt u bij ons terecht. Wahl, Moser, Panasonic, Jaguar en meer... Kijk gerust rond in de webwinkel van Homewave. ook als




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap