Home / Kapper / Kapper Capelle Aan Den Ijssel / Clip in extensions Samshairextensions.nl / Samshairextensions

Samshairextensions

Update klantenservice

Sams hair extensions heeft vanaf volgende week de mogelijkheid om direct in contact te komen met gecertificeerde en erkende haar stylisten. Samshair vind de klanttevredenheid erg belangrijk en heeft om deze reden gekozen voor de uitbreiding van de klantenservice. Klanten konden in contact komen met de vriendelijke klantenservice via Twitter, Linkedin en zelfs Instagram.

Met deze functie kunnen bestaande en nieuwe klanten gemakkelijk contact maken op de webwinkel middels de live chat functie. De chat is 24/7 geopend en je kunt hier terecht met al je vragen.

Samshair is de enige partij in Nederland die volledig transparant is geweest wanneer het gaat om de herkomst van het haar. Je kunt hier alles over lezen op een stijlvol fashionblog natuurlijk te vinden op de website.

Heb je vragen over dit nieuws? Dan kan je ook terecht op onze pagina van nederlandinbedrijf. Zelfs hier kan je in contact komen met de vriendelijke klantenservice van sams hair. Liever een vraag teveel dan te weinig want er is niks vervelender dan dat je een product online besteld om er vervolgens achter te komen dat het haar niet goed bij je past. Natuurlijk kan je altijd ruilen of je geld terug krijgen maar het blijft vervelend.





Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

3 van 5 sterren
Erg tevreden met de gekochte clip in extensions. Levering was erg snel en we hebben professioneel advies gekregen via de live chat.
Geplaatst op: 05-12-2017 04:08

3 van 5 sterren
Bijzonder goede kwaliteit. Gezien de prijs zijn jullie een echte aanrader. Waarschijnlijk laten jullie de prijs niet lang meer zo maar ik zal het goed in de gaten hiouden.
Geplaatst op: 18-08-2017 21:50

3 van 5 sterren
deze hairextensions zijn echt prachtig. kan er ontzettend lang mee doen echt super
Geplaatst op: 05-04-2017 06:52

3 van 5 sterren
Y love flip in extensions. Geniaal bedacht. Sinds ik ze draag hoor ik alleen maar lovende woorden richting mij en met name mijn zelfverzekerdheid heeft een echte boost gekregen. Super gewoon!
Geplaatst op: 10-10-2016 01:40

3 van 5 sterren gebaseerd op 4 reviews

Gerelateerd nieuws in de regio

14-07-2017 - Afhaalpunten Amsterdam
Samshairextensions bied vandaag de mogelijkheid aan klanten om een bestelling te doen en om deze te laten bezorgen in verschillende afhaalpunten in en rondom Amsterdam. Samshairextensions is gevestigd

16-01-2019 - Cursus Haarknippen in heel Nederland door SELFLINE
Cursus Haarknippen in heel Nederland door SELFLINE In april en in september start Selfline weer de cursus haarknippen voor beginners. Dit is een leuke, sterk praktijkgerichte cursus, waarbij vakkun

13-02-2013 - Wilt u ook besparen , op uw kappers behandelingen ?
Neem een Vip abonnement . voor meer info tel 0172-600191

17-02-2011 - Kappers Tondeuse / Trimmer
Zelf uw haar doen of uw baard onderhouden. Voor een professionele tondeuse kunt u bij ons terecht. Wahl, Moser, Panasonic, Jaguar en meer... Kijk gerust rond in de webwinkel van Homewave. ook als




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap