Home / Auto / Auto Nijkerk / Priad Autosleutels Nijkerk / Autosleutel repareren

Autosleutel repareren

Autosleutel reparatie en onderdelen
Priad Autosleutels is de Sleutelspecialist voor vele automerken. Niet alleen repareren wij autosleutels, wij verkopen ook de afzonderlijke onderdelen zoals bijvoorbeeld de behuizing of microswitch.

Reparatie service
Reparatie service van de elektronica van uw kapotte autosleutel is in veel gevallen mogelijk. Deze reparaties voeren wij zelf uit, zodat wij u kunnen garanderen dat een gerepareerde sleutel een lange levensduur heeft. Dit tegen aantrekkelijke prijzen.
Grote voorraad van behuizingen van de nieuwste automodellen tot de wat oudere modellen.
Nog een voordeel van onze grote voorraad dat wij ook grotere aantallen leveren tegen gereduceerde prijzen.

Nieuwe autosleutel behuizing
Een nieuwe autosleutel behuizing leveren we vaak inclusief batterijen. Met name het vervangen van de batterijen leidt al snel tot schade aan de behuizing en daarmee bestaat dat de kwaliteit van uw autosleutels snel minder wordt en de levensduur verkort wordt.
Nieuwe autosleutel behuizing leveren wij vaak met duidelijke Nederlandstalige handleiding om daarmee onnodige fouten, beschadigingen en onduidelijkheden bij het overzetten van de elektronica te voorkomen.
Omdat wij ook aan het milieu denken kunt u na het bestellen deze handleiding (HL) downloaden via onze site als u een account heeft. Bij elke bestelling zullen wij u ook een handleiding per email sturen.


0332570095
App 0682548374
[email protected]
priad-autosleutels.com
Bezoek op afspraak!
Watergoorweg 108-D
3861 MA Nijkerk GLD
Autosleutel repareren

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerd nieuws in de regio

16-11-2017 - Schadeauto Opkopers? | Wat is uw schadeauto waard? Exportaut
Schadeauto Verkopen? www.autoverkoopplan.nl Een schadeauto levert meestal niets meer op als je deze gaat verkopen en het kost vaak een hoop tijd en moeite om deze verkocht te krijgen. Dit is dan oo

10-08-2013 - Zieke Koi
Wij kunnen u Koi controleren op ziektes. Ook kunnen we bij u aan huis komen.

10-08-2013 - Vijveraanleggen
Het aanleggen of onderhouden van uw vijver kunnen wij voor u verzorgen. Of we doen het samen met u. Heeft u wensen maar u komt er niet uit hoe u uw vijver zou willen aanleggen. Wij helpen u op we

05-06-2013 - Voetbalzomerkamp
Grijp deze unieke kans en schrijf je nu in voor dit Voetbalkamp! Dit 3 daagse voetbalkamp staat volledig in het teken van voetbal, Manchester United en vooral; FUN! 23, 24 en 25 juli René Meulens
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap