Home / Voetbal / Voetbal Nijkerk / Kickoff voetbalacademie / Voetbalzomerkamp

Voetbalzomerkamp

Uniek voetbalkamp

Grijp deze unieke kans en schrijf je nu in voor dit Voetbalkamp!
Dit 3 daagse voetbalkamp staat volledig in het teken van voetbal, Manchester United en vooral; FUN!
23, 24 en 25 juli
Ren? Meulensteen is de assistent-trainer Van Manchester United, een grote man in de voetbalwereld en de grondlegger van de wereldberoemde Manchester United-filosofie. ?Kruip in de huid van een Macunian? is dan ook de rode draad van deze drie dagen vol voetbalfun.
De Meulensteen Voetbalkamp zal plaatsvinden bij Sparta Nijkerk. Drie dagen lang zullen de faciliteiten ter beschikking staan aan de deelnemers van dit luxe voetbalkamp.
Voor deze leervoetbaldagen -lezingen, -voetbalfilms, -compilaties en -voetbalquizzen is de kantine beschikbaar en zal het de kinderen aan niets ontbreken.
Deze 3 dagen staan bol van activiteiten onder het mom ?Kruip in de huid van een Mancunian?. Want je gaat niet alleen maar de hele dag voetballen maar bijvoorbeeld ook een persconferentie geven, voetgolf spelen, een quiz spelen en naar de mooiste goals van Manchester United kijken.
Je krijgt bij binnenkomst al direct een eigen voetbal om mee te voetballen maar ook een speciaal Meulensteen Zomerkamp-voetbalteneu (shirt, broek en sokken) en je tekent ook een waar voetbalcontract voor het oog van de camera??.Immers, je leeft, speelt, denkt en beweegt deze drie dagen als een echte voetbalprof!!
Inschrijven kan via: http://www.sportpartners.nl/projecten/zomerkampen/inschrijfformulier-zomerkampen/ .
Kijk voor meer aktiviteiten op www.koacademie.nl


Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerd nieuws in de regio

05-06-2013 - NTK 2013
Nederlandse Techniek Kampioenschap bij uw club? In 2013 wordt voor de 7de jaargang het Nederlandse Techniek Kampioenschap (NTK) voetbal georganiseerd, het grootste voetbalevenement ter wereld! Ook bi

22-09-2022 - Autosleutel repareren
Autosleutel reparatie en onderdelen Priad Autosleutels is de Sleutelspecialist voor vele automerken. Niet alleen repareren wij autosleutels, wij verkopen ook de afzonderlijke onderdelen zoals bijvoor

16-11-2017 - Schadeauto Opkopers? | Wat is uw schadeauto waard? Exportaut
Schadeauto Verkopen? www.autoverkoopplan.nl Een schadeauto levert meestal niets meer op als je deze gaat verkopen en het kost vaak een hoop tijd en moeite om deze verkocht te krijgen. Dit is dan oo

10-08-2013 - Zieke Koi
Wij kunnen u Koi controleren op ziektes. Ook kunnen we bij u aan huis komen.
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap