Home / Voetbal / Voetbal Nijkerk / Kickoff voetbalacademie / NTK 2013

NTK 2013

Nederlands Techniek Kampioenschap

Nederlandse Techniek Kampioenschap bij uw club?
In 2013 wordt voor de 7de jaargang het Nederlandse Techniek Kampioenschap (NTK) voetbal georganiseerd, het grootste voetbalevenement ter wereld! Ook bij jou in de buurt...
Dit jaar verwachten wij 8.000 kinderen bij 120 deelnemende voetbalclubs.
Wat is de filosofie?
Het basisprincipe ligt in de Moves&Skills zoals Ren? Meulensteen (assistent-trainer van Alex Ferguson) deze aanleert bij de selectiespelers van Manchester United. Wij zijn van mening dat kinderen veel meer met een voetbal moeten doen dan ?direct afspelen?. Bij ons moeten ze de bal als een instrument gebruiken om de voetbalwereld (het speelveld) te verkennen en zo hun eigen voetbalgrenzen te ontdekken.
Waar en wanneer worden de Techniek Kampioenschappen gehouden?
De Nederlandse Techniek Kampioenschappen voetbal word het gehele jaar door georganiseerd bij zo'n 120 clubs, verspreidt door geheel Nederland.
De finaledag voor de locatiewinnaars wordt gehouden op zondag 27 oktober 2013 op het Nationale Sportcentrum Papendal te Arnhem.
Wat gaan de voetballers op deze dag doen?
Voetballers in de leeftijd van 6 t/m 14 jaar kunnen aan het NTK deelnemen en worden in de ochtend in kleine groepjes verdeeld van maximaal 12 kinderen. Onder begeleiding van de eigen clubtrainers (die door een techniektrainer van de Ren? Meulensteen Academy speciaal hiervoor zijn opgeleid) gaan ze trainen op voetbaltechniek in Moves & Skills oefen- en spelvormen.
Na een goede lunch gaan we in de middag beginnen met Moves & Skills oefen- en wedstrijdvormen waarbij uitsluitend zal worden gelet op de techniek.
Maar het belangrijkste is dat alle kinderen meedoen en zij de Moves & Skills gaan aanleren. Elke voetballer(-ster) is welkom en niet alleen maar de ?goeie?. Dus iedereen is een "winnaar".
Iedereen op deze dag leeft als een ?kampioen?, traint als een ?kampioen? en speelt als een ?kampioen?.
Wat krijgen ze hiervoor?
De voetballers ontvangen vooraf op die dag een bal en een mooi voetbalshirt om in te trainen, een verzorgde lunch en op het einde een diploma waarop staat wat ze geleerd hebben, een voetbalmagazine GOAL! ?n voor iedere deelnemer een speciale Moves & Skills-medaille.
Deze hele dag kost 40 euro per deelnemer inclusief alle genoemde extra?s.
De deelnemende club verdient er ook aan De clubs die het NTK 2013 willen ontvangen belonen wij met een gratis opleiding voor de trainers van de club waarbij de 1ste lijns visie van Ren? Meulensteen zowel in theorie als in de praktijk gegeven wordt. Als naslagwerk krijgen ze een DVD mee waar alles op staat. De trainers die op het veld staan worden tevens voorzien van een mooie herkenbare sweater. Zo hopen wij gezamenlijk een mooi evenement neer te zetten wat voor alle partijen (kinderen, club en organisatie) een feestje mag zijn.

De uiteindelijke winnaars






Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerd nieuws in de regio

05-06-2013 - Voetbalzomerkamp
Grijp deze unieke kans en schrijf je nu in voor dit Voetbalkamp! Dit 3 daagse voetbalkamp staat volledig in het teken van voetbal, Manchester United en vooral; FUN! 23, 24 en 25 juli René Meulens

22-09-2022 - Autosleutel repareren
Autosleutel reparatie en onderdelen Priad Autosleutels is de Sleutelspecialist voor vele automerken. Niet alleen repareren wij autosleutels, wij verkopen ook de afzonderlijke onderdelen zoals bijvoor

16-11-2017 - Schadeauto Opkopers? | Wat is uw schadeauto waard? Exportaut
Schadeauto Verkopen? www.autoverkoopplan.nl Een schadeauto levert meestal niets meer op als je deze gaat verkopen en het kost vaak een hoop tijd en moeite om deze verkocht te krijgen. Dit is dan oo

10-08-2013 - Zieke Koi
Wij kunnen u Koi controleren op ziektes. Ook kunnen we bij u aan huis komen.




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap