Home / Onbekend / Onbekend Nieuwerkerk Aan Den Ijssel / Bilancia IT / Bilancia IT neemt deel in SellersAndBrands

Bilancia IT neemt deel in SellersAndBrands

Social media

Bilancia IT heeft een belang genomen in SellersAndBrands (onderdeel van eTail Concepts BV).

sellersandbrands ontwikkelt online applicaties en concepten waarmee je de betrokkenheid met medewerkers, klanten, verkoopkanalen en overige communities vergroot. We doen dat door het uitwisselen van kennis en idee?n te vereenvoudigen, effici?nte inzet van social media en door innovatieve loyalty-, spaar- en voordeelprogramma?s te bieden.

Cre?er ambassadeurs voor je product, merk en organisatie. Wij helpen je met slimme, online applicaties om de betrokkenheid van je communities te vergroten.





Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerd nieuws in de regio

30-09-2015 - Www.sandravanuffelen.nl
Ik ben professioneel visagiste en haarstyliste voor fotoshoots, commercials, videoclips, bedrijfsfilms, bruidsarrangementen etc. Kijk op mijn site voor mijn portfolio; www.sandravanuffelen.nl.

07-11-2011 - PROSECCO D.O.C. - Cantine Produttori Meolo
Prosecco blijft een interessante wijn, die naast de normale verkoop, ook veelvuldig als geschenk wordt gekozen. Wij zijn dan ook verheugd u onze nieuwe aanwinst te kunnen aanbieden. PROSECCO D

27-07-2010 - Nieuwsbrief OVH
Voor alle nieuws en ontwikkelingen raadpleeg onze website www.ovh.nl

04-05-2010 - Apotheekspam als nieuwsflash
Waar twee weken geleden ongeveer drie miljoen spamberichten rondgestuurd werden met als onderwerp de IJslandse vulkaan Eyjafjallajoekull, constateert G Data nu dat het misbruiken van actuele onderwerp




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap