Home / Zakelijke dienstverlening / Zakelijke dienstverlening Maastricht / Maastricht Convention Bureau / CONGRES VAN THE INTERNATIONAL SOCIETY OF TRAVEL MEDICINE (CISTM) IN 2013 NAAR MAASTRICHT

CONGRES VAN THE INTERNATIONAL SOCIETY OF TRAVEL MEDICINE (CISTM) IN 2013 NAAR MAASTRICHT

Opnieuw zorgt een intensieve samenwerking tussen MECC Maastricht, overige participanten en het Maastricht Congres Bureau voor het tekenen van het contract van een groot zakelijk evenement: van 19-23 mei 2013 bezoeken zo?n 1500 tot 2000 deelnemers Maastricht & regio om deel te nemen aan de 13e CISTM.

?The International Society of Travel Medicine (ISTM), a truly international scientific membership organisation, is delighted to bring its 13th International conference to the Netherlands, and to Maastricht, in 2013. The city is a truly international, European city on the cross roads between the Netherlands, Belgium and Germany, which fits very well with the international nature of the ISTM membership. The city is charming and has good restaurants and cafes, both indoor and outdoor, but is compact enough to ensure the delegates will meet and socialize outside the conference venue as they explore the city. It is a city with an ideal size for a conference of approximately 1,500-2,000 delegates and the venue is ideally sized for a conference of our magnitude. The offer has been very competitive and the city gave the evaluation team the feeling that Maastricht is a really welcoming host and we look forward to enjoying that hospitality in 2013.?

Bovenstaande woorden zijn afkomstig van ISTM?s Past-President Frank von Sonnenburg en toekomstig ISTM President (President-Elect) Fiona Genasi.

Het ISTM Congres (CISTM) vindt elke twee jaar plaats en wordt gehouden in vooraanstaande bestemmingen. Zo vond het congres in 2009 plaats in Boedapest (Hongarije) en zal Boston (VS) in 2011 gaststad zijn. Voor het bestuur van de International Society of Travel Medicine kiest voor een bestemming, ondergaat deze een heel keuzeproces.

Sonja Opreij-Speth van het Maastricht Congres Bureau legt uit: ?het bestuur is voor het eerst in oktober 2009 op bezoek geweest om Maastricht & regio beter te leren kennen als congresbestemming en om te kijken of de faciliteiten, mogelijkheden en sfeer pasten bij CISTM. Vervolgens is de toekomstige President (President-Elect), Fiona Genasi, afgelopen maart, tijdens de TEFAF, komen kijken. In juli tenslotte, heeft het bureau dat het CISTM organiseert, COCS uit M?nchen, een bezoek gebracht, samen met de Past-President Frank von Sonnenburg. Zulke bezoeken zijn cruciaal in de beslissingsprocedure. Vandaar dat we erg blij zijn met de goede regionale samenwerking met MECC Maastricht en onze andere participanten. Dankzij de samen- en medewerking van al deze betrokkenen, kunnen we goede bezoeken realiseren. De beslissers zien dat ook en dat is voor hen ook een geruststellende gedachte: dat ze naast de goede faciliteiten en sfeer, te maken hebben met professionele lokale partijen die er alles aan doen om het congres goed te laten verlopen. Al die ingredi?nten bepalen immers het succes van een congres! Maar dat is natuurlijk niet alles: al die congresdeelnemers, die vier dagen lang verblijven in de stad, dat komt de economie natuurlijk weer ten goede.?

Over de International Society of Travel Medicine (ISTM)
De ISTM wil gezond en veilig reizen promoten. Om dit te bereiken werkt ze samen met nationale en internationale gezondheidsinstellingen, academische centra, de reisindustrie en de media. ISTM biedt voorlichting/onderwijs, service en onderzoek op het gebied van reismedicatie, zoals tropische medicatie, infectieziektes, et cetera.


Noot voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sonja Opreij-Speth, Sales Manager Congressen van het Maastricht Congres Bureau, telefoon +31 (0)43 328 08 38. Kijkt u ook eens op www.maastrichtcongresbureau.nl of op www.istm.org.
Wij stellen het bijzonder op prijs als u, indien u bovenstaand bericht gebruikt in uw uitgave, ons hiervan op de hoogte stelt en/of een bewijsexemplaar aan ons toestuurt.

Het Maastricht Congres Bureau is met zijn producten, diensten en jarenlange expertise d? intermediair bij uitstek in het bevorderen van het congres- en vergaderbezoek aan Maastricht en regio. Het heeft als doel een structurele bijdrage te leveren aan de economische ontwikkeling van Maastricht en regio. Het Maastricht Congres Bureau houdt kantoor in het historische Dinghuis in Maastricht, alwaar ook de VVV Maastricht is ondergebracht. De volledige adresgegevens zijn: Maastricht Congres Bureau | Het Dinghuis, Kleine Staat 1 | 6211 ED MAASTRICHT | NEDERLAND

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

0 van 5 sterren gebaseerd op 0 reviews

Gerelateerd nieuws in de regio

10-04-2014 - NA NUCLEAIRE TOP OPNIEUW INVASIE IN DEN HAAG EN DE REST VAN
‘Nu de rust in Den Haag enigszins is wedergekeerd, wordt het de hoogste tijd voor een Maastricht invasie,’ moeten ze bij het Maastricht Convention Bureau hebben gedacht. De jaarlijkse Maastrichtse

25-03-2014 - Huldiging regionale congresambassadeurs
Afgelopen zaterdag vond wederom een bijeenkomst plaats van de Maastrichtse congresambassadeursclub Amici ad Mosam (Vrienden aan de Maas) tijdens The European Fine Art Fair (TEFAF). 50 aanwezigen, waar

25-02-2014 - Jacobs Touringcars nieuwe partner Maastricht Convention Bure
Onlangs is Jacobs Touringcars toegetreden tot de stichting Maastricht Convention Bureau, die nu 46 partners kent. Het Maastricht Convention Bureau is een stichting die Maastricht & regio in bin

28-11-2013 - NBTC Holland Marketing brengt bestuurders van (inter)nationa
Samen met het Maastricht Convention Bureau ontvangt het NBTC Holland Marketing vandaag en morgen, tijdens het exclusieve Holland Associatie Symposium, 33 zorgvuldig geselecteerde Nederlandse, EuropeseOf zoekt u een van onderstaande bedrijven?


Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap