Home / Sieraden / Sieraden Almelo / Naomi Silver Jewels / De Collecties van Naomi Silver Jewels

De Collecties van Naomi Silver Jewels

Collecties

Naomi Silver Jewels heeft vier prachtige collecties samengesteld. Het zijn vier totaal verschillende collecties zodat we voor elke vrouw iets te bieden hebben. Wij geven een korte beschrijving van de vier collecties.

De Trendy Silver Collection bestaat uit zilveren sieraden sets met mooie druzy edelstenen met een prachtige variëteit aan kleuren. Musthaves voor de vrouw die houdt van glamour!

De Classic Silver Collection bestaat uit zilveren sieraden sets met een klassieke uitstraling maar vernieuwde designs. Er wordt gebruik gemaakt van gekleurde zirkonia.

De Vintage Silver Collection bestaat uit mooie grote kettingen met bijpassende oorbellen met een vintage look. Deze sieraden zijn verzilverd.

De 24 Goldplated Collection zijn prachtige colliers bewerkt met edelstenen en zoetwaterparels. Er zijn bijpassende oorbellen bij en de sieraden zijn verguld met 24 karaat goud.



De Collecties van Naomi Silver JewelsDe Collecties van Naomi Silver JewelsDe Collecties van Naomi Silver JewelsDe Collecties van Naomi Silver Jewels

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerd nieuws in de regio

15-04-2020 - CADdiscounter lanceert zero-touch webshop. Autodesk licentie
CADdiscounter.com is de eerste Autodesk reseller in de Benelux met een zero-touch webshop. Via de gebruiksvriendelijke en moderne website bestel je met gemak de juiste software. Binnen een paar klikke

17-05-2018 - Nieuwe website Sticker.nl online
Op dinsdag 8 mei is onze nieuwe website www.sticker.nl online gegaan. Er zijn verschillende dingen veranderd. Zo heeft de site een nieuw uiterlijk. Is het bestellen van stickers eenvoudiger geworden.

18-10-2014 - Topmans interview door nieuws.nl
Https://www.nieuws.nl/algemeen/20141016/Product-van-de-week-Een-complete-loungeset-die-past-in-een-reistas

06-10-2014 - Topmans gaat crowdfunding op Kickstarter
Https://www.kickstarter.com/projects/547806505/the-lounger




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap