Home / Stickers / Stickers Almelo / Sticker.nl / Nieuwe website Sticker.nl online

Nieuwe website Sticker.nl online

Bestellen is nu nog makkelijker en goedkoper

Op dinsdag 8 mei is onze nieuwe website www.sticker.nl online gegaan. Er zijn verschillende dingen veranderd. Zo heeft de site een nieuw uiterlijk. Is het bestellen van stickers eenvoudiger geworden. Ook is de website nu geschikt voor tablet en mobiel. Daarnaast zijn veel stickers goedkoper geworden. Ook hebben we tijdelijk een openingsactie. Meer weten? Lees dan snel verder.

Bestellen is nu nog makkelijker
Een van de veranderingen is dat de website een frisser uiterlijk heeft gekregen. Ook is het bestellen vereenvoudigd, omdat je nu met een paar stappen al een gewone papieren sticker of vinylsticker kunt bestellen. Ben je op zoek naar een ander soort sticker, zoals bijvoorbeeld een raamsticker? Dan kun je nog steeds via het menu naar een bepaalde stickersoort toe gaan. Ook is het mogelijk om een sticker op maat te krijgen. Kies in dat geval voor Maatwerk op het bestelformulier. Deze optie moet je nemen als je een sticker in een afwijkende maat of vorm wil. Of als je een extra afwerklaag of ander materiaal wil. Of als je dekwit wil laten toevoegen aan het drukproces.

Nu tijdelijk 10 procent korting
Vanwege de restyling van onze website hebben we tijdelijk een kortingsactie. Met de code Openingsactie2018 ontvang je 10 procent korting. Deze korting geldt voor alle stickersoorten. Je kunt gebruiken maken van deze aanbieding door de code in te voeren in de winkelmand. De actie loopt tot en met dinsdag 29 mei. Veel stickers in prijs verlaagd Tegelijk met de nieuwe website zijn we voor een deel van onze stickers overgestapt op een ander drukproces. Daardoor kunnen we vooral de standaard maten die op wit en transparant vinyl gedrukt worden veel goedkoper aanbieden. Hierbij een voorbeeld hoe je geld kunt besparen: 250 stickers van 50 bij 50 millimeter op wit vinyl kosten nu nog maar 20,53 euro. Voorheen betaalde je daar 53,75 euro voor. Dat is dus een besparing van meer dan vijftig procent.

Hoe meer stickers hoe goedkoper
Bij ons was het altijd al zo dat hoe meer stickers je bestelde hoe goedkoper de prijs per sticker. Door de prijsverlagingen kun je nu nog meer besparen door in een keer grotere aantallen te bestellen. 500 vierkante stickers van 50 millimeter op wit vinyl kosten nu 22,55 euro. Eerder betaalde je daar 77,50 euro voor. En bestel je meteen 1000 stuks, dan betaal je nog maar 23,98 euro in plaats van 125,- De hierboven genoemde prijzen zijn exclusief btw en gelden voor een levertijd van zes werkdagen. Onze prijzen kunnen door omstandigheden veranderen. Daarom betaal je altijd de prijs die aangegeven staat op het bestelformulier.Nieuwe website Sticker.nl online

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

0 van 5 sterren gebaseerd op 0 reviews

Gerelateerd nieuws in de regio

18-10-2014 - Topmans interview door nieuws.nl
Https://www.nieuws.nl/algemeen/20141016/Product-van-de-week-Een-complete-loungeset-die-past-in-een-reistas

06-10-2014 - Topmans gaat crowdfunding op Kickstarter
Https://www.kickstarter.com/projects/547806505/the-lounger

15-10-2013 - De Collecties van Naomi Silver Jewels
Naomi Silver Jewels heeft vier prachtige collecties samengesteld. Het zijn vier totaal verschillende collecties zodat we voor elke vrouw iets te bieden hebben. Wij geven een korte beschrijving van de

05-09-2013 - Youtube-kanaal Mysafehouse
Hier treft u diverse links aan naar video’s van instructie van Mysafehouse, dan wel andere interessante fragmenten op het web! De intro voor de fragmenten van Mysafehouse vindt u hier; http://wwwOf zoekt u een van onderstaande bedrijven?


Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap