Home / Elektronica / Elektronica Hendrik Ido Ambacht / DisXount Telecom / De Webshop voor al uw Hikvision produkten

De Webshop voor al uw Hikvision produkten

Tegen bodem prijzen

Uw spullen zijn uw eigendom en dat wilt u graag zo houden. Met camerabeveiliging van DisXount Telecom bent u er zeker van dat de kans op diefstal of inbraak geminimaliseerd wordt. Een pand zonder camerabeveiliging is een aantrekkelijk mikpunt voor ongenode gasten.

Wij zorgen er graag voor dat u preventieve maatregelen kunt nemen die geheel bij uw specifieke wensen aansluiten. Een veilig gevoel is belangrijk, of u dit nu thuis in uw huiselijke omgeving wilt ervaren of in uw zakelijke pand. Camerabeveiliging is hierbij van onschatbare waarde. Bij ons vindt u een breed en kwalitatief hoogstaand assortiment met daarin ongetwijfeld ook de camerabeveiliging die naadloos aansluit bij uw locatie. Een los product of een compleet camerabeveiliging systeem: wij hebben het voor u in huis!

De complete camerabeveiliging systemen welke wij leveren zijn allemaal geschikt om via internet te kunnen bekijken [ zo ook via uw smartphone ] Op deze manier kan overal ter wereld de beelden live bekijken of terug spelen.

Los van de verkoop van een ipcamera, of een DVR recorder kan u prima terecht bij ons voor het laten installeren van uw beveiliging wensen. Aangezien het gaat om de veiligheid vinden wij het belangrijk u een goed en passend advies te geven wij komen dan ook graag bij u op locatie om een vrijblijvende offerte te maken op basis van uw wens en budget.

Kijk gerust is rond in onze webshop hier ziet u wat wij u kunnen bieden aan camera?s.

http://www.disxount.nl/webshopDe Webshop voor al uw Hikvision produkten

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerd nieuws in de regio

14-06-2015 - Diensten die wij uitvoeren
Wij doen als diensten; pakketverzending,spoedritten, en gewone landelijk ritten, kerstpakketten vervoer, enz. enz. Voor een volledige info verwijzen wij u naar onze website www.pakketdienstteunk

30-03-2015 - Www.paulevenwel.solutions
De lekkerste koffie tegen een gunstige prijs!

12-09-2014 - Duurzaamheid
WAAROM ORGANISCHE KATOEN Organische katoen Organische of biologische katoen wordt verkregen van niet-gemodificeerde katoen en wordt verbouwd zonder chemische bestrijdingsmiddelen, pesticiden en

05-08-2014 - Crazyhotfix
Vooral uw T-shirts en precentjes met strass hotfix erop.
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap