Home / Schoonheidsspecialiste / Schoonheidsspecialiste Amersfoort / Beautysalon Natasja / Dr. Schrammek

Dr. Schrammek

Producten voor huidverbetering

Dr Schrammek

De behandelingen en producten worden uitgevonden Dr. C. Schrammek zij is allergologe en dermatologe. Afkomstig uit duitsland.

Dit kruidencomplex van verscheidene natuurlijke stoffen reguleren de gestoorde processen van de huid.

Belangrijk is vooral dat Green Peel in tegenstelling tot andere peelingsmethoden geen chemische, vaak schadelijke substanties en geen synthetische polijstmiddelen bevat.
De kruidenpeelingkuur kan zonder schadelijke bijwerkingen vaker worden gebruikt.
Ook afzonderlijke lichaamsdelen zoals de rug, buik, bovenarmen en dijen kunnen behandeld worden. Belangrijk hierbij is, dat de behandeling van verscheidene lichaamsdelen in ieder geval nooit terzelfder tijd mag gebeuren.

De Green Peel is breed inzetbaar bij veel voorkomende huidproblemen en werken (pre) anti aging.
Een bijzonder voordeel van deze methode is, dat de behandelingsresultaten snel zichtbaar zijn. En resultaat bieden.

De resultaten worden het beste behaald met ook de producten van Schrammek voor thuisgebruik.

De green peel is een intensieve herstellende behandeling, een mix van zuivere, natuurlijke en plantaardige ingrediënten zoals; kruiden, algen, mineralen, en enzymen, verrijkt met koninginnenbrij, tarwekiemolie, jojoba olie, vitamine A, C en E. Stimuleert het metabolisme van de cel, versterkt de haarvaatjes en zorgt voor stevigheid.

Green Peel kruidenpeeling werkt;
regenererend
ontspannend
hydraterend
anti rimpel
anti irritatie

Hoe werkt de kruidenpeeling?
Gedurende de speciale massage met de Green Peel kruiden word de doorbloeding sterk gestimuleerd, waardoor de collagene en elastine vezels worden aangemaakt en zo een zichtbare regeneratie van de huid ontstaat en tevens de spankracht verbeterd, zo word de huid gedwongen een nieuwe cellaag aan te maken.

Afhankelijk van de individuele behandeling en huidtype begint de huid na 3 dagen te vervellen.Dr. Schrammek

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerd nieuws in de regio

10-09-2018 - Green peel kruidenpeeling
Green peel actie 4e Green peel behandeling gratis bij een volle stempelkaart. In September en oktober kun je gebruik maken van de Green peel Stempelkaart voor de Fresh up en Energy. Na een mooie

07-04-2014 - Salon La detente
Lanèche producten zijn gebaseerd op de filosofie om de huid zowel te voeden met verzorgingsproducten, als aan te sporen en te werken aan herstel en vernieuwing. Om dit resultaat te bereiken wer

07-04-2014 - Salon La detente
Beste bezoeker, Van 1 April t/m 30 Juni te boeken bij Salon La detente, Het Spring Relax arrangement. Het arrangement bestaat uit: Gezichtsbehandeling 75 min incl korte gezichtsmassage.

16-09-2010 - Specialist in laser licht
Tattoo verwijdering Een woeste nacht, een verleden liefde, of uitgekeken op het plaatje? Ik help je in mijn uitstekend uitgeruste praktijk professioneel af van je niet meer gewenste tattoo’s.
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap