Home / Schoonheidsspecialiste / Schoonheidsspecialiste Amersfoort / Salon La détente / Salon La detente

Salon La detente

Actie van Laneche

Lanèche producten zijn gebaseerd op de filosofie om de huid zowel te voeden met verzorgingsproducten, als aan te sporen en te werken aan herstel en vernieuwing. Om dit resultaat te bereiken werkt Lanèche met het Beauty Innovation Treatment Program, een stappenplan met 4 niveaus om de huid telkens in een betere conditie te krijgen.
Til de huidconditie naar een niveau hoger!
Niveau 1. Conditioneren

De huid word in een goede conditie gelegd om een basis te leggen voor intensievere behandelingen.

Niveau 2. Stimuleren

In niveau 2 worden activere werkstoffen toegepast met een Fleece Mask. Deze geven de behandeling uit niveau 1 extra stimulans
.
Niveau 3. Optimaliseren

De huid heeft een niveau bereik waar gewerkt kan worden met huideigen werkstoffen, die de huid stimuleren van binnenuit. hierbij horen geheel nieuwe behandelingen. Eventueel uit te breiden met extra Eye Lift Fleece Mask.
Niveau 4. Completeren


Niveau 4 geeft een bijzondere dimensie aan het behandelplan, door de huid alert te houden en de wisselwerking te creeëren met behandelingen uit niveau 3. Met keuze uit Algea Lifting Mask of Strong Moddeling Mask.

Nu bij Salon La détente een kuur van 4 behandeling van ?210,- voor ?175,-
Deze gezichtsbehandelingen zijn in kuurverband, er mag niet meer dan 3 weken tussen elke behandeling in zitten.
U kunt deze behandeling uitbreiden met een Eye Lift Fleece Mask in niveau 3 hiervoor word ?8,50 extra in rekening gebracht.

Elke gezichtsbehandeling bestaat uit:
Reiniging, peeling, uitzuiveren van de huid, waterdamp apparaat, gezichts en decolleté massage van 25 minuten, ampul, masker, oogcrème en dag of nachtcrème.
Deze kuur is bijzonder geschikt voor personen vanaf 30 jaar.
Betaling mag per keer ?43,75Salon La detente

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerd nieuws in de regio

07-04-2014 - Salon La detente
Beste bezoeker, Van 1 April t/m 30 Juni te boeken bij Salon La detente, Het Spring Relax arrangement. Het arrangement bestaat uit: Gezichtsbehandeling 75 min incl korte gezichtsmassage.

10-09-2018 - Dr. Schrammek
Dr Schrammek De behandelingen en producten worden uitgevonden Dr. C. Schrammek zij is allergologe en dermatologe. Afkomstig uit duitsland. Dit kruidencomplex van verscheidene natuurlijke stoff

10-09-2018 - Green peel kruidenpeeling
Green peel actie 4e Green peel behandeling gratis bij een volle stempelkaart. In September en oktober kun je gebruik maken van de Green peel Stempelkaart voor de Fresh up en Energy. Na een mooie

16-09-2010 - Specialist in laser licht
Tattoo verwijdering Een woeste nacht, een verleden liefde, of uitgekeken op het plaatje? Ik help je in mijn uitstekend uitgeruste praktijk professioneel af van je niet meer gewenste tattoo’s.
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap