Home / Drukwerk / Drukwerk Groningen / Dutch Card Printing / Dutch Card Printing verkoopt nu ook cardprinters van Fargo en Zebra.

Dutch Card Printing verkoopt nu ook cardprinters van Fargo en Zebra.

Hierdoor biedt Dutch Card Printing voor uw specifieke behoefte de bijpassende oplossing.

Dutch Card Printing heeft 2 merkfabrikanten van cardprinters toegevoegd aan het assortiment. Zebra en Fargo hebben beide wereldwijd een stevige markpositie en voeren een brede range cardprinters. Hierdoor biedt Dutch Card Printing voor uw specifieke behoefte de bijpassende oplossing.

Unieke combinatie

Dutch Card Printing drukt in eigen huis offset plastic cards met oplages van 1 tot 500.000 stuks. Niet alleen full colour, ook alle steunkleuren (Pantone) zijn mogelijk. De combinatie eigen drukkerij en totaal leverancier van de belangrijkste merken cardprinters, linten en accessoires is uniek in Nederland. Een producent die staat voor haar producten en de mogelijkheid voor u om in te kopen bij de bron met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen"

M: [email protected]
T: 050-579 0084
I: www.dutchcardprinting.nl


Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerd nieuws in de regio

20-05-2010 - Www.PasjesBestellen.nl sponsort COPA Amsterdam 2010 en de Jo
Om jongensdromen mogelijk te maken organiseert SoccerID elk jaar in Nederland de Jonger Oranje Talentendagen. Deelnemers van Jonger Oranje Talentendagen ontvangen een clubcard met hun eigen naam.

17-12-2009 - Dutch Card Printing verzorgt de omslag van Compres van decem
De omslag van de Compres van december 2009 (www.uitgeverijcompres.nl) is een samenwerkingsverband van twee Groningse bedrijve: Scholma Druk (www.scholma.nl) en Dutch Card Printing (DCP: www.dutchcardp

09-12-2009 - Plastic pasjes nu snel een eenvoudig online te bestellen
Plastic pasjes zijn voor velen onbekend terrein. Hoe ontwerp je een pasje, wat kosten ze en wat zijn de verschillen in kwaliteit? Zomaar een greep uit de vragen die leven onder velen die weinig met dr

08-08-2013 - Veredeling van drukwerk
Screen70 kan drukwerk van offsetdrukkerijen voorzien van een extra inkt voor het speciale effect. Het kan hier gaan om scratchoff, uv-spotvernis, thermochrome inkt, enz.
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap