Home / Drukwerk / Drukwerk Groningen / Dutch Card Printing / Plastic pasjes nu snel een eenvoudig online te bestellen

Plastic pasjes nu snel een eenvoudig online te bestellen

Plastic pasjes zijn voor velen onbekend terrein. Hoe ontwerp je een pasje, wat kosten ze en wat zijn de verschillen in kwaliteit? Zomaar een greep uit de vragen die leven onder velen die weinig met drukwerk en vooral: plastic pasjes van doen hebben.

Daarom heeft Dutch Card Printing een nieuwe website ge?ntroduceerd: www.pasjesbestellen.nl

Op deze website kun je direct bestellen, zonder drempels. Op alle vragen die je hebt vind je de antwoorden. En je bent niet verplicht je te registren. Je kunt dus bijna volledig anoniem, op het moment dat het jou uitkomt, je pasjes bestellen. En er is niemand die je lastige vragen stelt.

Natuurlijk kun je bij vragen altijd contact opnemen. En als je meer mogelijkheden wenst, wordt je doorverwezen naar Dutch Card Printing.

Het enorme gemak en de eenvoud van www.pasjesbestellen.nl gaat echter niet ten koste van de kwaliteit. Naast gemak en eenvoud staat namelijk kwaliteit op de eerste plaats.

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerd nieuws in de regio

20-05-2010 - Www.PasjesBestellen.nl sponsort COPA Amsterdam 2010 en de Jo
Om jongensdromen mogelijk te maken organiseert SoccerID elk jaar in Nederland de Jonger Oranje Talentendagen. Deelnemers van Jonger Oranje Talentendagen ontvangen een clubcard met hun eigen naam.

08-01-2010 - Dutch Card Printing verkoopt nu ook cardprinters van Fargo e
Dutch Card Printing heeft 2 merkfabrikanten van cardprinters toegevoegd aan het assortiment. Zebra en Fargo hebben beide wereldwijd een stevige markpositie en voeren een brede range cardprinters. Hier

17-12-2009 - Dutch Card Printing verzorgt de omslag van Compres van decem
De omslag van de Compres van december 2009 (www.uitgeverijcompres.nl) is een samenwerkingsverband van twee Groningse bedrijve: Scholma Druk (www.scholma.nl) en Dutch Card Printing (DCP: www.dutchcardp

08-08-2013 - Veredeling van drukwerk
Screen70 kan drukwerk van offsetdrukkerijen voorzien van een extra inkt voor het speciale effect. Het kan hier gaan om scratchoff, uv-spotvernis, thermochrome inkt, enz.
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap