Home / Vergaderlocatie / Vergaderlocatie Roosendaal / ADD Business Center Roosendaal / Eerste business center in Roosendaal geopend.

Eerste business center in Roosendaal geopend.

Afgelopen donderdag is het eerste business center in Roosendaal geopend met een presentatie hoe we creatie kunnen ondernemen in deze moeilijke tijden. Met het thema Creatief ondernemen in spannende tijden heeft Ronald Ligtenberg laten zien dat de grenzen die er lijken te zijn, vaak niet blijken te bestaan.
De middag was drukbezocht door bestaande klanten van The ADD Factory maar ook veel belangstellenden voor het business center waren aanwezig. In het business center is al een virtueel kantoor te huren voor ? 75,- per maand. Een permanente kantoorruimte is er al vanaf 13m2. Huren van een vergaderruimte tot 50 personen is ook een van de mogelijkheden.
Wie een kantoorruimte huurt in het business center is verlost van allerlei rand zaken. De ruimtes zijn gestoffeerd, energiekosten zijn inbegrepen, internet is voorzien en een telefoonlijn is binnen enkele minuten klaar voor gebruik. Zelf een kopje koffie is bij de prijs inbegrepen.






Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerd nieuws in de regio

01-09-2018 - Wat kun je verwachten van mijn scheidingsbemiddeling?
Ik ben scheidingsbemiddelaar in Roosendaal. Ik geloof dat je na een scheiding pas goed verder kunt als je de scheiding voor een belangrijk deel hebt verwerkt. Als mediator zal ik er alles aan doen om

25-08-2015 - Sponsoring DVO 60
O.beveiliging sponsert het zesde elftal van DVO 60

28-04-2014 - Energie mkb zakelijk
Energie vergelijken Energie vergelijken ? Vergelijk nu energie prijzen voor het MKB-zakelijke segment en vind het goedkoopste contract voor uw bedrijf.

26-03-2014 - Verbouwing
Het meest recente project was het verbouwen van een Schoonheids en Pedicure Salon. Hierbij is alles vernieuwd in een tijdsbestek van 4 weken inclusief het fabriceren van de kasten. De kasten zijn




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap