Home / Schilder / Schilder Apeldoorn / A kwaliteit Schildersbedrijf Edens, de winterschilder in Apeldoorn, Beekbergen en Ugchelen en omstreken. / Even een reactie van mijn klanten.

Even een reactie van mijn klanten.

Een blije klant van de winterschilder Edens in Apeldoorn

Ik wil hier even mijn frustraties kwijt. Onlangs had ik een schildersbedrijf in Apeldoorn gebeld. Zij zouden mijn dure behang aanbrengen, want ik wilde dat niet zelf gaan verpesten en dacht goed te doen om het dan uit te besteden. Het bedrijf was erkend bij de AF- erkenning, dus ik had er ook wel het vertrouwen in. Echter weet ik niet waar die behanger last van had, maar ik kan wel zeggen dat ik nog nooit zo slecht behangwerk heb gezien. De banen waren aan het begin al scheef geplakt, waardoor het patroon aan het einde helemaal uitliep, er zaten nog lijmresten op het dure behang en als of dat nog niet genoeg was, zaten er op veel banen nog grote oneffenheden van de ondergrond die door het behang heen te zien waren. Omdat deze nog niet uitgevlakt waren met gips.
Na lange discussies met die lul de behanger, en vanuit mijn kant aan te geven dat ik de
Af- erkenning zou gaan inlichten, besloot dat bedrijf om het behang er weer af te halen en mij het behang weer te vergoeden. Ook hoefde ik de arbeid niet te betalen. Dus qua kosten was ik geen geld verschuldigd. Alleen dus ergernis. Wel, met als voorwaarde dat ik de AF- erkenning erbuiten zou laten en hun naam niet zwart zou maken. Daar ben ik mee akkoord gegaan en om die rede, noem ik hun naam dan ook niet hier.
Ik ben op internet weer gaan zoeken naar een ander schildersbedrijf in Apeldoorn en kwam via bedrijven uit Apeldoorn.nl op een link naar Schildersbedrijf Edens. Heb hun uitgenodigd voor een offerte. Mede omdat zij een goede winterkorting op hun winterschilder werk hadden. Aangezien ik nu wist dat behangen moeilijk was, ook voor schilders, wilde ik eerst weten hoe hij dit ging aanbrengen en wat hij er alle aan ging doen. Zonder dat ik hem van mijn slechte ervaringen had verteld, kon de eigenaar, John Edens, mij heel precies uitleggen, wat hij er aan ging doen en wat de gevolgen waren als het niet zo werden uitgevoerd zoals hij dat aangaf. Na mijn slechte ervaring met schilder X , kreeg ik weer vertrouwen van John Edens en heb het behangwerk aan schildersbedrijf Edens in Apeldoorn uitbesteed. Ik moet eerlijk zeggen dat hij stukken duurder was dan schildersbedrijf X, het lag nog wel 300,- duurder dan vorige, maar ik kan niet anders zeggen dat dit echt vakwerk is. achteraf vertelde ik hem dat hij 300,- duurder was dan zijn collega en hij kon mij duidelijk aantonen waarom die prijs hoger lag.
Daarom kan ik nu alleen maar lof spreken over Schildersbedrijf Edens uit Apeldoorn, en hem bij iedereen adviseren. Wat mij betreft, kan hij zich met recht , De winterschilder uit Apeldoorn noemen.
Hij zal de foto`s binnenkort gaan plaatsen op zijn nieuwe winterschilder pagina, zodra die pagina klaar was. Weet niet wanneer hij dat doet, maar mocht je een kijkje op zijn winterpagina willen nemen en je komt een woning tegen die gevestigd is in zuid, tegen over het nieuwe complex, wijkcentrum Dok zuid te Apeldoorn, dat weet je dat het onze woning is. Dit is zijn winterpagina adres: www.dewinterschilderinapeldoorn.nl Wil jij waar voor je geld, dan weet je wie je moet bellen.
Met vriendelijke groet,
Ina de Jong.


Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerd nieuws in de regio

09-10-2011 - Theunissen Schilders
Een eigen woning is een kostbaar bezit en daar bent u natuurlijk zuinig op. Uw woning verdient dan ook goed onderhouden schilderwerk. Bij goed schilderonderhoud zult u merken dat uw waarde van de wo

26-08-2011 - Glasvezelbehang
Glasvezelbehang, Glasvlies, Glasweefsel of Scan is uitermate geschikt voor slechte muren. Je kunt hier namelijk barsten, scheuren en zelfs hele muren mee versterken. Glasweefsel kan worden toegepast

25-04-2023 - Lichaamsmassage of energetische massage
Massage Corpora! Bent u op zoek naar ontspanning en rust moment? Of heeft u last van vermoeide spieren? Loopt u al een tijd met spierklachten? Blijft u druk in uw hoofd en gedachten? Heeft negativi

25-01-2023 - Massage Corpora staat voor uw gezondheid!
2023!Begin het nieuwe jaar energiek en vol vertrouwen. Laat het jaar 2022 achter met alles wat je niet wilt meenemen naar 2023. Start met schone lei en wees een beter mens voor jezelf. Wens gezondhe
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap