Home / Incassobureau / Incassobureau Lelystad / MKB Incassojuristen / HUURINCASSO 0320-249530

HUURINCASSO 0320-249530

INCASSO en PROCEDEREN op NO CURE NO PAY, geen risico

Bij herhaling van betalingsachterstand en bij langere achterstanden is een krachtig signaal noodzakelijk. Een proactieve houding kan erger voorkomen.
Het incasseren van huurachterstanden door MKB Incassojuristen zal de betalingsmoraal van huurders sterk doen verbeteren. Veel huurders zullen immers dan wel tijdig gaan betalen.
Bij herhaaldelijk te laat betalen valt beëindiging van de huurovereenkomst te overwegen. Dit moet via de kantonrechter. MKB Incassojuristen zal u hierover graag adviseren.

Huurachterstand en ontbinding van de huurovereenkomst

Indien de huurachterstand minimaal 3 maanden betreft kunnen onze juristen bij het kantongerecht een ontbindingsprocedure beginnen. Ontbinding is ook mogelijk bij onrechtmatig gebruik , denk aan een wietplantage of illegale onderhuur.
Deze ontbindingsprocedures zijn mogelijk op basis van NO CURE NO PAY voor een bedrag van ?849 (excl. BTW) Mocht uw vordering worden afgewezen dat betaalt u ons niets voor onze werkzaamheden.



HUURINCASSO 0320-249530

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerd nieuws in de regio

03-09-2015 - Hoeveel incassokosten/provisiekosten betaalt u per jaar aan
Bij het Nederlands Incasso Kantoor betaalt u slechts ?20,00 per maand en dan kunt u onbeperkt incassodossiers indienen. Of indien u af en toe een incassobureau nodig heeft, dan betaalt u ?15,00 pe

16-03-2015 - Hoeveel incassokosten betaalt u per jaar aan uw huidige inca
18-04-2019 - Cash2Collect - Pre-incasso
Veel ondernemers zijn er huiverig voor om openstaande facturen uithanden te geven aan een incassobureau. Vaak is men bang een relatie te verliezen doordat de debiteur, nadat de vordering uithanden is

12-09-2022 - Interieur-/meubelbouw
Graag help ik met het ontwerpen en het maken van diverse interieurs en meubelstukken om u in een werk en woonomgeving van uw dromen te zetten. De ontwerpen worden gemaakt nadat ik met u heb gezeten




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap