Home / Interieur / Interieur Lelystad / Studio Raayen / Interieur-/meubelbouw

Interieur-/meubelbouw

Ontwerpen en maken van een geheel interieur of een meubelstuk

Graag help ik met het ontwerpen en het maken van diverse interieurs en meubelstukken om u in een werk en woonomgeving van uw dromen te zetten.

De ontwerpen worden gemaakt nadat ik met u heb gezeten over de exacte wensen en eventuele benodigdheden, hiervan zal ik in het begin een schets maken op papier zodat beide partijen duidelijkheid hebben over de opdracht.
Na de schetsen zal ik beginnen met het visualiseren van het producten, dit gebeurd door middel van een 3D tekenprogramma om zo te laten zien hoe het product er exact uit zal zien en hier kunnen we eventuele aanpassingen maken waar nodig is.

Na een schriftelijk akkoord op de visualisaties van het product/interieur zal ik beginnen met het inkopen van alle materialen en benodigdheden en zal ik beginnen met het maken van de opdracht.
Tijdens het werkproces zal ik u op de hoogte houden door middel van genoeg communicatie, hier zal foto's en video's verstuurt worden zodat u als klant mee betrokken raakt in het werkproces.

Van het moment van oplevering zal bij een meubelstuk de keuze bij de klant zijn om deze op te halen of te laten bezorgen door mijzelf. Dit wordt allemaal in overleg gedaan.
Bij een geheel interieur zal ik alle producten leveren en op de plekken neer zetten en monteren in het interieur.

Hierna zal ik de klant met een lach de hand willen geven en bedanken voor de samenwerking!

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerd nieuws in de regio

13-07-2017 - Start 5de editie Bataviawerf (Batavialand) Opstapdagen
Op de Bataviawerf worden bezoekers meegenomen door de wereld van de 17de eeuwse houten scheepsbouw. Enthousiaste gidsen leiden jong en oud via de ambachtelijke werkplaatsen naar de reconstructie van V

04-11-2016 - Ikzoekeengoedkopeauto
Autowebsite voor auto\'s tot ?2000, Uw advertentie gratis op www.ikzoekeengoedkopeauto.nl Mogelijkheden Zakelijk Als zakelijke gebruiker van alle diensten op één overzichtelijk e

20-03-2016 - Das schilderwerken:
Das schilderwerken: Das pas schilderwerk! Kwaliteit, voor een scherpe prijs. Met 5 jaar garantie! In heel Nederland bereikbaar Vraag naar een vrijblijvend offerte, of maak een afspraak.

06-12-2015 - Mijn Debiteurenbeheerder - Ook van u
Debiteurenbeheer is niet alleen het nabellen van klanten om hen aan te zetten tot betalen en uiteindelijk uw klantrelatie beëindigen. Wij zijn geen Incassobureau dat \"achter de achterstalli
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap