Home / Administratiekantoor / Administratiekantoor Lelystad / Mijn Debiteurenbeheerder / Mijn Debiteurenbeheerder - Ook van u

Mijn Debiteurenbeheerder - Ook van u

Uitbesteden van debiteurenbeheer loont

Debiteurenbeheer is niet alleen het nabellen van klanten om hen aan te zetten tot betalen en uiteindelijk uw klantrelatie beëindigen. Wij zijn geen Incassobureau dat "achter de achterstallige betaling aan gaat jagen". Onze aanpak is er op gericht om betalingsproblemen zo veel mogelijk te voorkomen waardoor Incassotrajecten vermeden kunnen worden.

Onze dienstverlening start na de verzending van factuur en eindigt als het factuurbedrag op uw rekening staat. In deze periode houden wij persoonlijk contact met uw relatie. En samen met u bepalen wij de aanpak.

Uw debiteurenbeheer vertrouwt u niet aan iedereen toe. Belangrijk is dat uw debiteurenbeheer bij een betrouwbare organisatie ligt. Een organisatie die zorgvuldig met uw gegevens en klantrelatie omgaat. Als u wilt kunnen wij het gehele debiteurenbeheer proces begeleiden. Van facturatie en debiteurenbeheer tot incasso.

Wij werken vanuit uw bedrijfsnaam. Dit om het vertrouwen met uw klant te bewaren. Door onze manier van werken is vaak de weg naar een incassobureau en / of advocaat niet nodig. U bespaart hiermee kosten.

Mocht deze specialistische hulp toch nodig zijn, dan hebben wij een samenwerkingsverband met professionals op dit gebied.

Tevens wordt uw huidige relatie met de debiteuren in kaart gebracht. Wij gebruiken hiervoor een plan van aanpak waarin de opvolgingsactiviteiten, keuze mogelijkheden en beslismomenten duidelijk zijn beschreven. Op basis hiervan wordt een persoonlijk plan opgesteld voor de actieve benadering.

Belangrijk is dat u gebruik kunt maken van die onderdelen waar u behoefte aan heeft. Het traject start met een uitgebreide kennismaking waarbij uw wensen over Debiteuren benadering worden besproken. Dit geeft ons inzicht over de wijze en "toonzetting" waarop u uw relaties aangesproken wilt hebben.

Wij treden op als uw debiteurenbeheerder, het verlengstuk van uw financiële administratie.

Door onze doelgerichte betrokkenheid hebben wij al voor veel organisaties succesvol activiteiten voor debiteurenbeheer verricht. Graag vertellen wij meer over onze aanpak.

Heeft u interesse in onze dienstverlening neem dan contact met ons op. U kunt bellen naar 06-24977838






Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerd nieuws in de regio

12-09-2022 - Interieur-/meubelbouw
Graag help ik met het ontwerpen en het maken van diverse interieurs en meubelstukken om u in een werk en woonomgeving van uw dromen te zetten. De ontwerpen worden gemaakt nadat ik met u heb gezeten

13-07-2017 - Start 5de editie Bataviawerf (Batavialand) Opstapdagen
Op de Bataviawerf worden bezoekers meegenomen door de wereld van de 17de eeuwse houten scheepsbouw. Enthousiaste gidsen leiden jong en oud via de ambachtelijke werkplaatsen naar de reconstructie van V

04-11-2016 - Ikzoekeengoedkopeauto
Autowebsite voor auto\'s tot ?2000, Uw advertentie gratis op www.ikzoekeengoedkopeauto.nl Mogelijkheden Zakelijk Als zakelijke gebruiker van alle diensten op één overzichtelijk e

20-03-2016 - Das schilderwerken:
Das schilderwerken: Das pas schilderwerk! Kwaliteit, voor een scherpe prijs. Met 5 jaar garantie! In heel Nederland bereikbaar Vraag naar een vrijblijvend offerte, of maak een afspraak.




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap