Home / Personeelsbeleid / Personeelsbeleid Aalsmeer / Werkassist / Heeft u behoefte aan een interim HR professional?

Heeft u behoefte aan een interim HR professional?

Onze HR specialisten staan voor u klaar!

U heeft tijdelijk behoefte aan een extra HR professional. Uw HR manager gaat bijvoorbeeld met zwangerschapsverlof, of u heeft een langdurige zieke HR werknemer. Dan kan een interim HR professional wenselijk zijn.

Werkassist heeft ervaren interim HR professionals die bij uw organisatie op locatie kunnen werken. Doel is om uw HR naar een hoger niveau te tillen. Onze HR professionals kunnen onder andere:

- uw HR medewerkers en office managers aansturen;
- uw lopende (HR) zaken zoals verzuim(management), werving & selectie en functioneren van uw personeel oppakken;
- in kaart brengen én ontwikkelen/professionaliseren van HR zaken binnen uw organisatie.

Wat zeggen klanten over de diensten van Werkassist?

"Matthijs is een kundige HR professional. Hij weet zich snel in te werken in de nieuwe materie/ omgeving en kan op alle niveaus binnen de organisatie acteren. Als HR interim was hij verantwoordelijk voor HR in de breedste zin des woords en heeft zijn kennis en kunde ingezet om onze HR processen naar een hoger niveau te tillen. Een prettige, enthousiaste persoonlijkheid om mee samen te werken!"

Madelon Simons - MyParcel

Neem gerust contact op met Werkassist voor meer informatie. Bel naar 0297 820 879 of mail naar [email protected]. Bezoek ons op de Zwarteweg 110D, 1431 VM Aalsmeer.



Heeft u behoefte aan een interim HR professional?

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerd nieuws in de regio

09-09-2013 - MaxMinkAdvies: Assessments voor scherpe prijs
Uitwerking onderdelen assessment, standaard in het pakket zitten de intake, het testpakket en een vorm van verslaggeving. Andere onderdelen zijn facultatief. Intake: Essentieel om geschiktheid te vo

18-03-2013 - 10 jaar preventieadvieseur
14 maart jl. was het precies 10 jaar geleden dat ik mijn certificaat haalde voor preventieadvieseur Politiekeurmerk Veilig Wonen bestaande bouw.

31-01-2024 - Nieuw binnen Spano plaat
Mooie strakke watervaste spano plaat Dikte: 18 mm Breedte: 61 cm Lengte: 244 cm Veer en groef rondom TG4 Veel gebruikte plaat voor wanden of vloeren. Nu heel voordelig geprijsd, zie website

01-11-2023 - Gratis 1 jaar website onderhoudsabonnement
Wil jij een indrukwekkende website of webshop laten bouwen? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Bij Marktagence hebben we een tijdelijke actie die je niet wilt missen. Als je nu kiest voor een glo




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap