Home / Personeelsbeleid / Personeelsbeleid Aalsmeer / Werkassist / Heeft u behoefte aan een interim HR professional?

Heeft u behoefte aan een interim HR professional?

Onze HR specialisten staan voor u klaar!

U heeft tijdelijk behoefte aan een extra HR professional. Uw HR manager gaat bijvoorbeeld met zwangerschapsverlof, of u heeft een langdurige zieke HR werknemer. Dan kan een interim HR professional wenselijk zijn.

Werkassist heeft ervaren interim HR professionals die bij uw organisatie op locatie kunnen werken. Doel is om uw HR naar een hoger niveau te tillen. Onze HR professionals kunnen onder andere:

- uw HR medewerkers en office managers aansturen;
- uw lopende (HR) zaken zoals verzuim(management), werving & selectie en functioneren van uw personeel oppakken;
- in kaart brengen én ontwikkelen/professionaliseren van HR zaken binnen uw organisatie.

Wat zeggen klanten over de diensten van Werkassist?

"Matthijs is een kundige HR professional. Hij weet zich snel in te werken in de nieuwe materie/ omgeving en kan op alle niveaus binnen de organisatie acteren. Als HR interim was hij verantwoordelijk voor HR in de breedste zin des woords en heeft zijn kennis en kunde ingezet om onze HR processen naar een hoger niveau te tillen. Een prettige, enthousiaste persoonlijkheid om mee samen te werken!"

Madelon Simons - MyParcel

Neem gerust contact op met Werkassist voor meer informatie. Bel naar 0297 820 879 of mail naar [email protected] Bezoek ons op de Zwarteweg 110D, 1431 VM Aalsmeer.Heeft u behoefte aan een interim HR professional?

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerd nieuws in de regio

09-09-2013 - MaxMinkAdvies: Assessments voor scherpe prijs
Uitwerking onderdelen assessment, standaard in het pakket zitten de intake, het testpakket en een vorm van verslaggeving. Andere onderdelen zijn facultatief. Intake: Essentieel om geschiktheid te vo

18-03-2013 - 10 jaar preventieadvieseur
14 maart jl. was het precies 10 jaar geleden dat ik mijn certificaat haalde voor preventieadvieseur Politiekeurmerk Veilig Wonen bestaande bouw.

25-01-2023 - Massage Corpora staat voor uw gezondheid!
2023!Begin het nieuwe jaar energiek en vol vertrouwen. Laat het jaar 2022 achter met alles wat je niet wilt meenemen naar 2023. Start met schone lei en wees een beter mens voor jezelf. Wens gezondhe

16-01-2023 - Het is weer tijd voor uw belastingaangifte
In de maand februari verstuurt de belastingdienst de uitnodigingen voor het doen van de aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. Het klinkt vrijblijvend maar u bent verplicht om de aang
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap