Home / Drukwerk / Drukwerk Emmen / KiwiPrint / Ideal Betalingen

Ideal Betalingen

YES!!! eindelijk is het zover.
Ideal betalingen nu ook beschikbaar.
Betaal veilig met uw eigen bank..

Bestel vandaag nog uw eigen ontworpen drukwerk voor zeer scherpe prijzen.
Bijvoorbeeld uw eigen briefpapier, visitekaarten, doordruk blokken, vlaggen, banieren, schrijfblokken, flyers of folders, uitnodigingskaarten, etiketten of stickers.
Maar ook voor uw relatiegeschenken zijn wij online zoals bijvoorbeeld pennen, aanstekers, lampjes, etuis, snoep en nog veel meer.
Nieuwsgierig gemaakt? kijk dan snel op www.kiwiprint.nl. UW ONLINE DRUKKER IN DE REGIO.

Nog even over ons:


Innovatie

Voor een toekomstgerichte onderneming behoren innovatief denken en handelen tot de steunpilaren van een succesvolle bedrijfsstrategie. Innovatie begint voor ons al bij het productgamma: ons omvangrijk portfolio biedt talrijke hoogwaardige producten. Bovendien werken wij regelmatig aan de ontwikkeling van nieuwe producten, waardoor onze klanten niet in de laatste plaats in ruime mate met hun feedback bijdragen.

Altijd centraal bij ons werk staan de belangstelling en tevredenheid van onze klanten. Door de modernste productielijnen en uiterst geautomatiseerde processen garanderen wij een uitstekend eindresultaat met kosteloze all-in service. Om succesvol en innovatief te werken, behoren gemotiveerde medewerkers met frisse ideeën en ook de jarenlange samenwerking met leveranciers en logistieke partners tot de belangrijke basiselementen van onze bedrijfsfilosofie.
passie

Naast productiviteit en efficiëntie is passie een onontbeerlijke factor voor het continue succes van een onderneming. Uit onze producten blijkt duidelijk onze passie. Als online-premium-drukspecialist streven wij ernaar, de beste producten in de markt te brengen en onze klanten de beste all-in service te bieden. Daartoe behoren niet alleen het gebruik van hoogwaardige materialen en de permanente

optimalisatie van druk- en productieprocessen, maar ook de gestage uitbreiding van ons portfolio en de verdere ontwikkeling van onze software. Op de eerste plaats komt daarbij altijd de tevredenheid van onze klanten. De inachtneming van feedback van klanten draagt in ruime mate bij aan de verbetering van onze onderneming en aan de processen daarvan.
zorgvuldigheid

kwaliteit en prijsstructuur behoren bij ondernemingen tot de belangrijkste factoren om zich van de massa te onderscheiden en in de markt te bestaan. Zo hechten wij veel aandacht op de hoogste kwaliteitseisen tegen aantrekkelijke prijzen. Net zoals jarenlange samenwerkingsverbanden met toeleveranciers en logistieke partners behoren daarbij ook de verwerking van hoogwaardige materialen en de meest zorgvuldige kwaliteitscontroles.

Transparante processen en duidelijke structuren met vlakke hiërarchieën maken de best mogelijke verwerking van onze producten en onze uitmuntende service mogelijk. Als premium-portaal voor hoogwaardig drukwerk bieden wij onze klanten daarom niet alleen uitstekende resultaten, maar garanderen wij bovendien een betrouwbare infrastructuur, gaande van de materiaalaanschaf tot het afgewerkte product. De tevredenheid van onze klanten komt voor ons daarbij altijd op de eerste plaats.


Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerd nieuws in de regio

18-12-2017 - Wij vinden dat iedereen mee moet kunnen doen aan onze activi
Dit doen we door middel van: Computer Clubs, les in een groep van 6 personen. Iedereen heeft een eigen leertempo daarom is ons motto: ?We doen het samen, stapje voor stapje?. Computer café

20-05-2016 - Midseason sale!
MIDSEASONSALE!! 20% korting op de huidige SS16 collectie van The Dutch Design Bakery, Dutch Heroes, Ziezoo, Mijn/Mine en Birds by D-RAK! Kijk snel de webshop www.kleren4kids.nl, volg ons op ins

23-09-2014 - Lady Day 3 Oktober 2014 Hoogeveen
Kom ook gezellig snuffelen tussen de nieuwste snufjes en hebbedingetjes en wetenswaardigheden op vrijdag 3-Oktober van 14.00-23.00uur in de Maxx hallen te Hoogeveen!!

15-08-2014 - Aanbieding voor de maand augustus
Alleen in de maand augustus kunt u voor een extra lage prijs een abonnement aanschaffen.
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap