Home / Computer / Computer Emmen / WijKlikEmmerhout / Wij vinden dat iedereen mee moet kunnen doen aan onze activiteiten.

Wij vinden dat iedereen mee moet kunnen doen aan onze activiteiten.

Ons doel is ?Mensen met elkaar verbinden?


Dit doen we door middel van:
Computer Clubs, les in een groep van 6 personen. Iedereen heeft een eigen leertempo daarom is ons motto: ?We doen het samen, stapje voor stapje?.

Computer café, open inloop met vragen op digitaal gebied Internet café, zelfstandig werken op een van onze huurcomputers. Bovenstaande activiteiten op maandag 13.00-15.30 uur en donderdag 13.00-16.30 uur. Thuisbezoek problemen met computer, het instellen van TV, telefoon etc.Workshops, b.v. ?hoe beveilig ik mijn computer?? of ?starten met je stamboom?.Uw oude video?s op DVD of favoriete LP /singel (vinyl) op CD zetten.Kopiëren en of documenten lamineren.
Heeft u een uitkering? Dan valt u misschien binnen de Stimuleringsregeling sociaal-culturele activiteiten, waardoor u gratis (of bijna gratis) aan een van onze activiteiten mee kunt doen!
Dit is een budget voor de deelname aan allerlei activiteiten, zoals een (computer) cursus, abonnement op de dierentuin, bibliotheek of sportclub. De uitkering voor 2015 bedraagt ? 125,- per gezinslid van 18 jaar en ouder.
Voor kinderen die basisonderwijs volgen is er een tegemoetkoming van ? 275,-. En jongeren die naar het voortgezet onderwijs gaan kunnen een bijdrage krijgen van ? 400,- per jaar via de participatieregeling. Zie link hieronder.
Stimuleringsregeling en participatie webshop https://participatiewebshop.emmen.nl/
Kunt u (nog) niet met een computer overweg? Wij kunnen u helpen de aanvraag te doen.
Bel voor een afspraak naar Theo 06-5439316
Adres digikamer WijkKlik: Lemzijde 87/88.
Kijk ook eens op www.emmerhoutspringlevend.nlWij vinden dat iedereen mee moet kunnen doen aan onze activiteiten.

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerd nieuws in de regio

20-05-2016 - Midseason sale!
MIDSEASONSALE!! 20% korting op de huidige SS16 collectie van The Dutch Design Bakery, Dutch Heroes, Ziezoo, Mijn/Mine en Birds by D-RAK! Kijk snel de webshop www.kleren4kids.nl, volg ons op ins

23-09-2014 - Lady Day 3 Oktober 2014 Hoogeveen
Kom ook gezellig snuffelen tussen de nieuwste snufjes en hebbedingetjes en wetenswaardigheden op vrijdag 3-Oktober van 14.00-23.00uur in de Maxx hallen te Hoogeveen!!

15-08-2014 - Aanbieding voor de maand augustus
Alleen in de maand augustus kunt u voor een extra lage prijs een abonnement aanschaffen.

10-09-2013 - Bouwen met korting
Bouwen met korting! Een kortingsaktie op onderhouds- en renovatie werkzaamheden. Als particuliere opdrachtgever krijgt u € 25,00 premie per man, per dag bij een opdracht voor binnenwerk.
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap