Home / Persoonlijke ontwikkeling / Persoonlijke ontwikkeling Sint Michielsgestel / Spijkers Coaching / Klaar voor een frisse start?

Klaar voor een frisse start?

Laat je leiden door Spijkers Coaching en maak van 2019 een succesjaar voor jezelf!

2019 is natuurlijk al een tijdje bezig en misschien gaat het je nu al enorm voor de wind. Maar misschien ook niet. Misschien ben jij één van die mensen die het op Blue Monday zwaar heeft gehad. Zwaar, omdat het je ook dit jaar weer niet is gelukt je aan je goede voornemens te houden.

Of misschien had je helemaal geen goede voornemens, maar zit je toch in een dipje. Of zie je door de bomen het bos niet meer. Of zie je juist door al die beren op de weg het bospad niet meer!

Hoe het ook zij, Spijkers Coaching kan je helpen! Niet alleen leer ik je jezelf goed kennen, met al je negatieve maar vooral positieve kanten, ook kan ik je leren hoe je jouw wensen omzet in concrete doelen en acties. Zo heb je nooit meer last van Blue Monday, weet je precies welke bomen het bos maken en welke je kunt vermijden en zijn die beren ook geen enkel probleem meer voor je.

Een coachtraject is pittig, immers: je wordt geconfronteerd met jezelf. En in de meeste gevallen laat ik je ook nog stappen buiten je comfort zone zetten en dat kan spannend zijn. Maar een coachtraject is ook mooi. Het is persoonlijk, bijzonder, uniek en krachtig. Want aan het einde van de rit ben jij gegroeid als persoon.

Dus laat je niet tegenhouden door je angsten, maar laat mij jou helpen je wereld te vergroten! Kijk op www.spijkerscoaching.nl welk traject bij jou past of bel/app naar 06-20250189.Klaar voor een frisse start?

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerd nieuws in de regio

20-12-2018 - Workshop Doelen Stellen door Spijkers Coaching
Vind jij het ook zo lastig om je aan je goede voornemens voor het nieuwe jaar te houden? En is Blue Monday voor jou geen onbekend begrip? Dan is deze workshop voor jou wellicht de oplossing! Het pr

03-12-2018 - Spijkers Coaching biedt nu tijdelijk 25% korting op alle Lif
Ik geloof niet in Black Friday, maar wel in Mintgroene Maandag! Daarom geldt vanaf vandaag tot het einde van 2018 op elk traject dat Spijkers Coaching aanbiedt een korting van maar liefst 25%! Dat is

28-08-2016 - Groeien als persoon, professional of team doe je niet door t
Time for other ways? Werken aan je persoonlijke ontwikkeling betekend bij Mindful Balance: uit je comfortzone stappen en zelf verantwoordelijkheid nemen. Bewust en eerlijk durven kijken naar de eigen

26-04-2016 - Mindfulness
* Creëer een grotere persoonlijke effectiviteit met mindfulness. * Ontwikkel je persoonlijke professionaliteit en versterk de eigen competenties. * Integreer mindfulness binnen je werkcontext o
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap