Home / Kantoormeubelen / Kantoormeubelen Doetinchem / Multi Ratio BV / Multi Ratio gaat samenwerking aan met marktleider Jeka

Multi Ratio gaat samenwerking aan met marktleider Jeka

Aanvulling op assortiment magazijninrichtingen

DOETINCHEM ? Magazijn- en kantoorinrichter Multi Ratio uit Doetinchem gaat een samenwerking aan als wederverkoper van de logistieke bewegwijzering van Jeka Industri?le Efficiency b.v. uit Nijmegen.
?Dit is een goede aanvulling op ons bestaande assortiment van magazijninrichtingen. Door samen te werken kunnen wij onze klanten nog beter bedienen?, aldus Adviseur Magazijnsystemen Werner Meijer van Multi Ratio, het bedrijf uit Doetinchem dat complete magazijninrichtingen levert.
Marktleider
Jeka is wereldwijd marktleider in de logistieke bewegwijzering van magazijnen. Het assortiment behelst bijvoorbeeld labels en borden, die op stellingen of op de vloer van magazijnen worden bevestigd. Het resultaat is een duidelijk en overzichtelijk magazijn, waar je veilig kunt werken.
Verheugd
Multi Ratio is zeer verheugd dat ze is toegevoegd als verkoper van de producten van Jeka.
?Wij horen daarmee bij de grote namen in Nederland, zoals bijvoorbeeld Overtoom en Dexion,? besluit

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

0 van 5 sterren gebaseerd op 0 reviews

Gerelateerd nieuws in de regio

10-03-2010 - Multi Ratio zet Duitse SLP-stellingen op Nederlandse markt
Sinds kort is Multi Ratio, dé magazijn- en kantoorinrichter uit Doetinchem, de Nederlandse dealer van Duitse SLP-stellingen. Dat zijn hoogwaardige stellingsystemen voor magazijnen die voldoen aan de

06-12-2018 - WordPress Basis website voor slechts 99 Euro
Als je een idee hebt dan wil je dat natuurlijk ook zo snel mogelijk online zetten. Met het WordPress basis pakket krijg je een professionele website waar je direct mee aan de slag kunt. Een WordPr

21-03-2015 - Meubels in showroom geplaatst
Onlangs zijn een aantal meubels van Eigentijdse Design Meubelen in een showroom van een meubelzaak in Gelderland geplaatst. Bent u hierin ook geïnteresseerd, neem dan even contact met ons op.

17-03-2015 - Steigerhouten meubelen
Sinds kort hebben het assortiment uitgebreid met meubels die in zijn geheel bestaan uit nieuwe, geschaafde steigerplanken. Deze meubels zijn geschikt voor binnen, maar ook zeker voor buiten.
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap