Home / Kantoormeubelen / Kantoormeubelen Doetinchem / Multi Ratio BV

Multi Ratio BV Kantoormeubelen Doetinchem


Multi Ratio BV

Houtmolenstraat 32
7008AR Doetinchem

Gemeente: Doetinchem, Gelderland

Telefoon:0314... Telefoonnummer tonen-399088 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee



Branche: Kantoormeubelen



Bedrijfsomschrijving

Multi ratio heeft een uitgebreid assortiment kantoormeubilair en magazijninrichting, van budget tot design. Mis ons niet!






Kantoormeubelen kopen doe je bij: Multi Ratio BV

Elk bedrijf heeft het nodig: kantoormeubelen. Stoelen om op te zitten, tafels om aan te werken, kasten om spullen in op te bergen, een bank en tafel in de ontvangstruimte, meubels voor in de kantine. Overal in je bedrijf kom je kantoormeubelen tegen. Natuurlijk is het belangrijk om ervoor te zorgen dat dit goed is geregeld. Zowel voor je medewerkers zodat zij goed hun werk kunnen doen als voor de klanten die door de inrichting een eerste indruk krijgen van je bedrijf. Er zijn zeer veel aanbieders van kantoormeubelen, in Doetinchem zit Multi Ratio BV. Op deze website vind je een lijst van bedrijven die gespecialiseerd zijn in Kantoormeubelen. Selecteer een leverancier, ga naar Doetinchem zodat je de meubelen in de showroom ziet staan of stel voor om bij jou voor langst te komen zodat er advies kan worden gegeven wat voor jouw bedrijf het meest geschikt is. 

Ergonomische kantoormeubelen

Je medewerkers brengen een groot gedeelte van de dag door op hun werkplek dus moet deze goed verzorgd zijn. Het meubilair moet comfortabel en van goede kwaliteit zijn. Als jij als werkgever hiervoor zorgt, stel je de werknemers in staat om op een comfortabele manier te kunnen werken. De ergonomie van de kantoormeubelen is hierbij een belangrijke factor. Ergonomie is gericht op het welzijn van de medewerkers. Welk meubilair er wordt gebruikt speelt hier uiteraard een grote rol bij. Ook moet er aandacht worden besteed aan de inrichting van de kantoorruimte. De medewerkers van Multi Ratio BV uit Doetinchem kunnen u adviseren.

Voordelen goed meubilair

Wanneer je zorgt voor ergonomische meubilair, kunnen de werknemers geen goede zithouding aannemen. De stoel sluit goed aan op het lichaam en de stoel en werktafel worden op de juiste hoogte ten opzichte van elkaar ingesteld. Dit is belangrijk in verband met de hoogte waarop het beeldscherm komt te staan en of een medewerker zijn armen in een ontspannen houding kan houden. Als werknemers niet goed kunnen zitten op hun werkplek, zullen ze lichamelijke klachten krijgen. Met name klachten van de schouders, nek en rug. Blijven deze klachten aanhouden dan zal dat uiteindelijk tot ziekteverzuim leiden. Een comfortabele zithouding brengt met zich mee dat een werknemer beter zijn werk kan uitvoeren. De productiviteit neemt toe. Hoewel het aanschaffen van ergonomische kantoormeubelen een flinke kostenpost is, zal je op termijn merken dat het zeer zeker een goede investering is. Heb je hulp nodig bij het bepalen welk meubilair de beste keuze is voor jouw bedrijf, dan neem je contact op met Multi Ratio BV bel: 0314-399088 u ontvangt advies van een deskundige leverancier van kantoormeubelen. Deze bekijkt de situatie en geeft je advies over welk meubilair voor jouw bedrijf het meest geschikt is. 

Wij van Multi Ratio BV uit Doetinchem helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0314-399088 of email info@multiratio.nl.


Wij helpen u graag verder met vragen over: kantoormeubels. Kantoormeubels bedrijf multi ratio bv uit Doetinchem staat voor u klaar.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

5 van 5 sterren
Geweldig. Beste kantoormeubelen in Doetinchem
Geplaatst op: 26-12-2018 13:46

3 van 5 sterren
Erg klantvriendelijk, betrouwbaar en erg goede prijs/kwaliteit verhouding.
Geplaatst op: 05-05-2018 10:39

4 van 5 sterren gebaseerd op 2 reviews

Gerelateerde blogs

Vier tips om ergonomisch met een computer te werken Vier tips om ergonomisch met een computer te werken
Steeds vaker belanden Nederlanders achter een computerscherm. De digitalisering heeft het Nederlandse bedrijfsleven dan ook eenvoudig gevonden. De fysiek zware omstandigheden laten zij achter zich. To...
Hoe kan je de werksfeer op kantoor verbeteren? Hoe kan je de werksfeer op kantoor verbeteren?
Uit onderzoek van Ruigrok Netpanel blijkt dat werknemers de voorkeur geven aan een prettige werksfeer boven een hoog salaris. Een hoog salaris is natuurlijk erg fijn, maar we gaan allang niet meer all...

Ook voor u gevonden

Multi Ratio zet Duitse SLP-stellingen op Nederlandse markt
Sinds kort is Multi Ratio, dé magazijn- en kantoorinrichter uit Doetinchem, de Nederlandse dealer van Duitse SLP-stellingen. Dat zijn hoogwaardige stellingsystemen voor magazijnen die voldoen aan de ...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Multi Ratio BV
Houtmolenstraat 32
7008AR Doetinchem

Wigman Diensten
Harz 14
7007LR Doetinchem

Office Design Nederland BV
Tramstraat 2/A
7001CH Doetinchem

Office Centre
Havenstraat 126
7005AG Doetinchem

SAF World Services B.V.
Kommendijk 4
7004HH Doetinchem

John te Dorsthorst
Venkelstraat 30
7322KZ Apeldoorn

Brummel Projectinrichters BV
Molenmakershoek 64
7328JK Apeldoorn

Van de Scheur Kantoor- en bedrijfsmeubelen
Dijkgraafweg 6
7336AT Apeldoorn

B 2 Business Furniture
Koninginnelaan 33
7315BK Apeldoorn

9 Office Supplies
L.J. Costerstraat 5
6827AR Arnhem

High Q Print B.V.
Illinckstraat 2
6961DM Eerbeek

Voogt / J
Travertin 13
8084EG t Harde

Terborgse HandelsOnderneming
Ettensestraat 0
7061AA Terborg

Teeuwen Opslag
Dienstenweg 0
7251KP Vorden

Timmer Kantoormeubelen BV
Pastoor van Laakstraat 92
6663CC Lent

Reder Project BV
Kerkstraat 7
4196AA Tricht

Nva-systems BV
Ambachtsstraat 16
3861RH Nijkerk

ATMR
Postbus 0
6660AD Elst



Kernwoorden

Multi, Ratio

Contactgegevens van Kantoormeubelen bedrijf Multi Ratio BV uit Doetinchem, Gelderland. Bel 0314-399088 of email info@multiratio.nl. Neem contact op en Multi Ratio BV uit Doetinchem helpt u met met uw vragen omtrent Kantoormeubelen

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap