Home / Apparatuur / Apparatuur Helmond / TAWI / Nieuwe toevoeging aan de TAWI lijn: EasyGrip

Nieuwe toevoeging aan de TAWI lijn: EasyGrip

Gebruik de EasyGrip voor het vastgrijpen en tillen van diverse lasten met diverse afmetingen.

Eenvoudig in gebruik; u plaatst de tool in de juiste positie op de last.
Zodra u start met het tillen van de last, grijpt de tool deze automatisch vast.

De tool is verstelbaar in diverse posities en daardoor flexibel en breed inzetbaar. De grijpers van de tool zijn voorzien van een beschermlaag om beschadigingen aan het product te voorkomen.

Gebruik de knoppen op de handbediening van de takel om de last op en neer te bewegen, en om de last vast te grijpen en los te laten.

De EasyGrip kan zowel onder de TAWI ViperHoist elektrische takel als onder onze diverse vacuümhefsystemen gemonteerd worden.

De ViperHoist is onze snelle en flexibele takel. Onze takels zijn leverbaar in 2 modellen: één voor het snel tillen van lasten tot 60 kg en één voor het tillen van zwaardere lasten tot 120 kg.

De VacuEasylift is een vacuümhefsysteem dat bijna elk product moeiteloos kan tillen en welke handmatig tilwerk overbodig maakt. De uitermate soepele en snelle werking wordt bereikt doordat we gebruik maken van één hendel voor het tillen, laten zakken en loslaten van de last. Wij gebruiken hetzelfde vacuüm voor het vasthouden en tillen. De VacuEasylift is gebaseerd op een uniek concept en is ontwikkeld tot een veelzijdig en ergonomisch systeem voor eenvoudiger, veiliger en effectiever tillen.



Nieuwe toevoeging aan de TAWI lijn: EasyGrip

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerd nieuws in de regio

22-08-2019 - Dutch Design overhemd
Nooit van weggeweest. Kleurrijk heren overhemd met een Dutch ding ontwerp van de vertrouwde vinyl plaat. Ruis, kraken, maar bovenal super mooi geluid. De vinyl plaat oftewel de LP of single is nooit e

04-12-2018 - Klusbedrijf Helmond
Met latex kunnen we superstrak werk leveren. De latex wordt aangebracht met een professionele airless spuitinstallatie. Dit gaat aanzienlijk sneller dan het traditioneel rollen van latex. Hierdoor is

29-05-2018 - 10 handige trouwtips
Ik ben verloofd! Hoe beginnen met de planning? De 10 belangrijkste stappen om mee te beginnen. Je bent verloofd, gefeliciteerd! Waarschijnlijk zit je nu nog op een roze wolk, maar je zult je snel

01-04-2016 - Start van een nieuwe onderneming
Vanaf vandaag zijn we in bedrijf. Voor meer informatie kijk op onze website http://www.diferentes.biz




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap