Home / Sport / Sport Nijmegen / Schiks sport wear / ONTWERP UW EIGEN KLEDINGLIJN BIJ SCHIKS SPORTSWEAR

ONTWERP UW EIGEN KLEDINGLIJN BIJ SCHIKS SPORTSWEAR

Schiks sports wear biedt u de mogelijkheid om voor uw vereniging, school of bedrijf een ?eigen? kledinglijn te ontwerpen, zodat u nooit meer afhankelijk bent van een bestaande collectie. Al per stuk bestelbaar! En altijd na te bestellen!

Laat uw eigen voetbalshirt ontwerpen en drukken door de experts van Schiks Sports wear. Schiks Sports wear is de expert in het vakkundig bedrukken van sportkledinglijnen met gebruik van hoogwaardige materialen en duurzame drukken.

Zowel scholen, bedrijven als amateur en professionele voetbalclubs kunnen bij Schiks Sportswear terecht voor het laten drukken van eigen voetbalshirts ontwerpen tegen zeer scherpe tarieven. Wij verzorgen het bedrukken van complete tenues tot sokken, shorts, shirts en trainingspakken. Wij maken enkel gebruik van hoogwaardige stoffen, innovatieve druktechnieken (sublimatie) en een fijne afwerking om kleuren, logo?s, namen en sponsorteksten optimaal weer te geven. U kunt ieder gewenst ontwerp aanleveren maar ook kunt u kiezen uit een van onze modellen, wij leveren in zowel grote als kleine oplages. Alle kleding is gemakkelijk wasbaar en blijft lang mooi. Ook het nabestellen van voetbalshirts in uw eigen ontwerpen is heel gemakkelijk. Bekijk vandaag nog wat wij met uw voetbalshirts ontwerpen kunnen doen en laat u verassen door de hoge kwaliteit en de lage prijzen door direct een gratis proefshirt aan te vragen.

GRATIS PROEFSHIRT!

Wij werken zonder showroom en winkels, daarom kunnen wij leveren tegen zeer scherpe prijzen. U ontvangt altijd eerst een gratis proefshirt!


Nu denkt u natuurlijk, eerst maar eens zien die kwaliteit. Dat is nu precies wat wij ook willen.

U overtuigen van de kwaliteit van onze kleding.

Neem daarom vrijblijvend contact met ons op. We maken graag een gratis proefmonster voor u,
voorzien van uw eigen clublogo en eventuele sponsortekst, alles uiteraard ingewerkt (gesublimeerd) in de stof.

Bestel vrijblijvend een gratis shirtONZE WERKWIJZE

Wij laten altijd eerst een gratis shirt maken met clublogo en sponsortekst in uw eigen clubkleuren. Zonder enige verplichting uiteraard. Dit om u te overtuigen van de kwaliteit die wij te bieden hebben. Daarna bieden wij de mogelijkheid om de kleding per team in te kopen, of centraal voor de hele vereniging.

EIGEN KLEDINGLIJN ONTWERPEN

Een eigen clubtenue met eigen logo voor de hele vereniging waardoor uniformiteit is gewaarborgd.
Een eigen kledinglijn waardoor u niet afhankelijk bent van een bestaande collectie.
Omdat wij geen winkels en showroom hebben kunnen wij voor scherpe prijzen leveren.
Niet alleen de selectie-elftallen lopen er netjes bij maar ook de andere teams zijn een visitekaartje geworden voor uw vereniging.
Er kan een beter beleid gevormd worden over de kleding.
De kleding kan altijd nabesteld worden, ook kleine aantallen.
Er wordt altijd van te voren een monster gemaakt in uw eigen clubleuren met uw eigen clublogo.
Perfecte kwaliteit doordat alle logo?s en sponsorteksten in de stof zijn verwerkt (gesublimeerd).
Sponsoren kunnen zonder meerprijs worden bedrukt op uw eigen kledinglijn.


SUBLIMATIE ? DIGITAAL PRINTEN

Wij printen alles digitaal. Hierdoor is het mogelijk om sponsorteksten, logo?s en rugnummers full colour in de kleding te verwerken. Kosteloos. Digitaal printen zorgt niet alleen voor onbeperkte mogelijkheden in de beste kwaliteit, maar ook voor een supersnelle levering.LEVERTIJD

Na goedkeuring van het monster heeft u binnen 4 weken uw order in huis.

BEKIJK ONZE MODELLEN
Bestellen & contact met ons

Het laten drukken van uw eigen ontworpen voetbalshirtlijn doet u eenvoudig en snel door contact met ons op te nemen. Hebt u vragen, wilt u deskundig advies of juist direct een order plaatsen? Neem dan meteen contact met ons op door te bellen naar 085-303 36 92 / 06-11322131, stuur een e-mail of vul het contactformulier op de website in.
Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerd nieuws in de regio

16-09-2016 - ONTWERP UW EIGEN KLEDINGLIJN BIJ SCHIKS SPORTSWEAR
Schiks sports wear biedt u de mogelijkheid om voor uw vereniging, school of bedrijf een ?eigen? kledinglijn te ontwerpen, zodat u nooit meer afhankelijk bent van een bestaande collectie. Al per stuk b

12-06-2015 - Aanleg onderhoud en renovatie van squashbanen
Forehand staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Wij leveren vakmanschap voor een gunstige prijs!! Vraag vrijblijvend een offerte aan.

08-10-2012 - Zakenpartners gezocht
Sporterinbalans staat open voor nieuwe businesspartners (ca 5), die geïnteresseerd zijn om samen een miljoenenbedrijf te gaan bouwen in de komende 3 jaar (internationale expansie mogelijk). http://

10-05-2020 - De Geschiedenis van Sieraden
De Sieraden Geschiedenis. Hoewel de geboorte van de flux de objecten was die werden gedragen vanwege het geloof van de mens. Door verborgen krachten, het boze oog, geloof, charme en magie, gebruikt
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap