Home / Standbouw / Standbouw Goor / PUUR! standbouw / PUUR! standbouw combineert kennis en ervaring

PUUR! standbouw combineert kennis en ervaring

Nieuw standbouwbedrijf in Twente

Een aantal Twentse beurspecialisten heeft de krachten gebundeld en gaat verder onder de nieuwe naam PUUR! standbouw. Door kennis en ervaring te delen kan het bedrijf een volledig dienstenpakket aan exposanten bieden.

?We hebben al onze specialismen onder ??n dak gebracht, zodat wij onze opdrachtgevers optimaal kunnen bedienen, effici?nter kunnen werken en kosten kunnen reduceren,? licht Marjo Wiegers van PUUR! standbouw toe: "Deelnemers kunnen nu bij ??n ervaren bedrijf terecht in aanloop naar een beurs. Hiermee geven wij antwoord op de ?one-stop-shopping?trend in het bedrijfsleven.?

Samen hebben de Twentse ondernemers ruime ervaring in de (internationale) standbouw- en beurstechniek. Dat standbouw een veelzijdig vakgebied is blijkt uit de verschillende disciplines die verenigd zijn in het bedrijf.
Zo hebben de mensen van PUUR! standbouw vakkennis op het gebied van 3D-standontwerp, beursorganisatie, houtbouw, systeembouw, beeld, geluid, verlichting en reclame.

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerd nieuws in de regio

09-09-2018 - All seasons proof roof
Over het algemeen staan mensen er niet bij stil dat mos, bladeren en vuil schade kan aanrichten aan de bitumen dakbedekking en aan de dakgoten met lekkages als gevolg, wat kan leiden tot hoge kosten.

06-02-2009 - Woodface importeur van Heiz CNC Technik
Hof van Twente – Sinds enkele maanden is Woodface, dat gespecialiseerd is in het vervaardigen van prototypes, modellen en kleine series van producten en apparaten waarbij hout wordt toegepast, de Ne

19-06-2024 - Dot Painting
Welkom bij Happy Dots Waar creativiteit en vreugde samenkomen in de kunst van Dot Painting. Bij Happy Dots bieden we een unieke en boeiende manier om prachtige stippel schilderijen te creëren do

26-04-2024 - Titel: De toekomst van bedrijfswagens: Elektrificatie of fin
Als eigenaar van een lekdetectiebedrijf weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om mobiel te zijn. Mijn diesel bestelwagen is mijn trouwe metgezel geweest tijdens vele ritten door steden op zoek
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap