Home / Houtbewerking / Houtbewerking Goor / Woodface / Woodface importeur van Heiz CNC Technik

Woodface importeur van Heiz CNC Technik

Hof van Twente ? Sinds enkele maanden is Woodface, dat gespecialiseerd is in het vervaardigen van prototypes, modellen en kleine series van producten en apparaten waarbij hout wordt toegepast, de Nederlandse importeur van het Duitse Heiz CNC technik.

Heiz CNC Technik, dat een indrukwekkende referentielijst heeft van onder andere industri?le ontwerpbureaus, modelbouwers en ingenieursbureaus, is sinds begin 2005 fabrikant van de High-Z CNC portaalfreesmachines waarmee bij Woodface dagelijks wordt gewerkt. In de eerste 20 maanden zijn wereldwijd al ruim 500 machines geleverd en op dit moment is het aantal geleverde machines de 1500 al ruim gepasseerd.

Een portaalfreesmachine is onmisbaar bij het maken van complexe 3D werkstukken maar ook bij de vervaardiging van prototypes en kleine series kan een portaalfreesmachine bijzonder nuttig zijn.

Met de High-Z CNC freesmachines is CNC-frezen en graveren in hout, kunststof, koper, messing, aluminium en vele andere materialen mogelijk.

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerd nieuws in de regio

09-09-2018 - All seasons proof roof
Over het algemeen staan mensen er niet bij stil dat mos, bladeren en vuil schade kan aanrichten aan de bitumen dakbedekking en aan de dakgoten met lekkages als gevolg, wat kan leiden tot hoge kosten.

23-04-2010 - PUUR! standbouw combineert kennis en ervaring
Een aantal Twentse beurspecialisten heeft de krachten gebundeld en gaat verder onder de nieuwe naam PUUR! standbouw. Door kennis en ervaring te delen kan het bedrijf een volledig dienstenpakket aan ex

19-06-2024 - Dot Painting
Welkom bij Happy Dots Waar creativiteit en vreugde samenkomen in de kunst van Dot Painting. Bij Happy Dots bieden we een unieke en boeiende manier om prachtige stippel schilderijen te creëren do

26-04-2024 - Titel: De toekomst van bedrijfswagens: Elektrificatie of fin
Als eigenaar van een lekdetectiebedrijf weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om mobiel te zijn. Mijn diesel bestelwagen is mijn trouwe metgezel geweest tijdens vele ritten door steden op zoek
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap