Home / Gezondheidszorg / Gezondheidszorg Lunteren / Pedicure-inkoop.nl / Pedicure Groothandel voor wie prijs stelt op service met een glimlach!

Pedicure Groothandel voor wie prijs stelt op service met een glimlach!

Voetcremes op basis van pure Aloe Vera

Pedicureinkoop.nl is een groothandel gespecialiseerd in professionele voetverzorgingsproducten op basis van pure Aloë Vera met actieve ingrediënten. Tevens hebben wij een uitgebreide lijn met wellness- en cadeauartikelen.
Wij richten ons met onze voetverzorging lijn op de professionele pedicure.
Als professionele pedicure bent u natuurlijk altijd op zoek naar een uitstekende kwaliteit voor een scherpe prijs, mogelijkheden voor verkoop aan uw klant met goede marges en een product dat uw klant niet kan kopen bij elke ?drogist? op de hoek.

In het najaar van 2008 hebben wij ons bedrijf geïntroduceerd op de Pedicure-vakbeurs in Rotterdam en vanaf die datum hebben wij grote successen behaald met onze producten.
Steeds meer pedicures vinden de weg naar onze website of , en dat is nog leuker, nemen telefonisch contact met ons op met vragen, ideeën en om onze producten te bestellen.
Wij stellen de inbreng van onze klanten erg op prijs omdat dit de beste manier is waarop wij kunnen leren en ontwikkelen.
Service en persoonlijk contact staan bij ons hoog in het vaandel!!
Dus heeft u ideeën, wensen of vragen, wij staan alle werkdagen voor u klaar!
Pedicure Groothandel voor wie prijs stelt op service met een glimlach!

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerd nieuws in de regio

26-06-2017 - Dienst HaptoConsult
Een eerste kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend. Dat geeft jou de gelegenheid om te kijken of haptotherapie iets voor jou is en of er een \'klik\' is zonder dat er kosten aan verbonde

17-11-2015 - B12 (inloopspreekuur)
Heeft u last van vergeetachtigheid, moeite met concentreren, haaruitval, gewrichtsklachten, darmproblemen, vermoeidheid, gevoel van watten in uw hoofd, moeilijk zwanger worden,......................

17-11-2015 - Homeopathie
In de volksmond staat homeopathie voor natuurlijke middelen. Dit klopt niet helemaal. De homeopathie maakt wel gebruik van \"biologische\" bronnen (plantaardig, dierlijk e.a.), maar de basis

17-09-2014 - Kom in je Kracht Event Posterenk/Bussloo 27 september 2014 1
Mijn naam is Monika Bruntink en ik werk als Energie Coach. Het woord Energie zegt het al, ik werk met, via en ten behoeve van uw Energie. Tijdens een Energetisch Consult wordt u bewust van uw kracht &
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap