Home / Handelsbemiddeling / Handelsbemiddeling Almelo / SynTherm / Rookgascondensor - Procesdampcondensor

Rookgascondensor - Procesdampcondensor

Warmterecuperatie uit rookgassen en procesdampen

Warmteterugwinning uit processen en uit rookgassen van stoomketels en WKK installaties. Flu-Ace technologie verbetert het rendement van ketel- en procesinstallaties, verschaft een aantrekkelijke terugverdientijd en vermindert emissies (ook geurbestrijding). Tot wel meer dan 90% van de warmte die normaal door de schoorsteen of bij processen verloren gaat wordt door de Flu-Ace weer teruggewonnen. Dit is mogelijk door het unieke ontwerp, van direct contact van rookgas met vloeistof, waarbij zowel de voelbare als de latente warmte teruggewonnen kunnen worden, zelfs bij sterk wisselende belastingen.
Warm water wordt geproduceerd doordat rookgassen van stoomketels, WKK installaties of procesdamp in de Flu-Ace tot ver onder het dauwpunt worden afgekoeld en waterdamp wordt gecondenseerd. De restwarmte kan benut worden voor ruimteverwarming, proceswater voorwarming, suppletiewater voorwarming, warmwaterbereiding voor reiniging, lage temperatuur tracing, etc.


Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerd nieuws in de regio

15-04-2020 - CADdiscounter lanceert zero-touch webshop. Autodesk licentie
CADdiscounter.com is de eerste Autodesk reseller in de Benelux met een zero-touch webshop. Via de gebruiksvriendelijke en moderne website bestel je met gemak de juiste software. Binnen een paar klikke

17-05-2018 - Nieuwe website Sticker.nl online
Op dinsdag 8 mei is onze nieuwe website www.sticker.nl online gegaan. Er zijn verschillende dingen veranderd. Zo heeft de site een nieuw uiterlijk. Is het bestellen van stickers eenvoudiger geworden.

18-10-2014 - Topmans interview door nieuws.nl
Https://www.nieuws.nl/algemeen/20141016/Product-van-de-week-Een-complete-loungeset-die-past-in-een-reistas

06-10-2014 - Topmans gaat crowdfunding op Kickstarter
Https://www.kickstarter.com/projects/547806505/the-lounger
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap