Home / Architect / Architect Cuijk / 3L interieur Design- Interieurontwerp en styling / Een pand inrichten doe je niet met een vingenknip

Een pand inrichten doe je niet met een vingenknip

Een pand of woonhuis indelen en inrichten doe je niet met een vingerknip. Zeker als je nog wilt gaan ver- bouwen is het raadzaam om al in een vroeg stadium een professional i n te schakelen.

QUOTE

Als ik van een feestje thuis kwam, voelde ik mij altijd ongelukkig. Na wat aarzelingen zijn wij met Gertie in zee gegaan. Zij kwam al direct met indelingen oplossingen. Nu kom ik thuis en denk ”Heerlijk weer thuis” Mijn huis. Uiteindelijk was dit het plan dubbel en dwars waard.
Yvonne en John

Slapeloze nachten had ik ervan. We gaan ons huis uitbreiden
Ik weet niet waar ik beginnen moet. Hoe kan ik dit nu het beste indelen. Gertie had een frissen en open kijk op het geheel. Ontwerpen van een openhaard en kwam met materiaal afwerking.
Verlichtingspalen en kleurkeuzen. Wat een rust gaf mij dat.
Ester en Rik

Ondanks de crisis zijn wij toch opzoek gegaan naar een interieurontwerper. Wij hadden een appartement gekocht en wilde geen concessies doen aan het interieur. Helaas waren wij een paar stappen te laat. De keuken was al besteld en wij mochten er niets meer aan veranderen. Jammer achteraf had deze keuken veel praktischer gekund. Op het moment van de sleuteloverdracht konden we met het interieur aan de slag. Omdat wij tijdelijk verder weg woonden heeft Gertie de bouwbegeleiding op haar genomen. Dat was erg prettig.
Elfrida en Ad

Eigenlijk zou je eerst met een interieurontwerper aan tafel moeten voor je start met een architect. Tenslotte woon je binnen. Daar is het te doen. Alleen jammer de maatschappij nog niet zo ver is. Een samenwerken tussen deze disciplines is daarom ook vereist.
Ondernemer in de vastgoed.

Wij wilden ons kantoor budgettair inrichten. Vrolijke kleuren. Een plaats waar wij onze klanten kunnen ontvangen. En met ons team kunnen vergaderen. Wij kwamen in aanraking met Gertie. Zij heeft met creatieve oplossingen ervoor gezorgd dat wij een fijne ruimte erbij hebben. Dat hadden wij zo niet verzonnen.
Tini en Willy
Een pand inrichten doe je niet met een vingenknip

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerde visies in de regio

Visie | lab-R Visie | lab-R
Niemand wil zomaar een gebouw of interieur. Iedereen heeft een bepaalde idee, droom of ambitie die hij of zij wil waarmaken. Ik wil die onderliggende vraag van de opdrachtgever achterhalen om een ont...
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap