Home / Architect / Architect Breda / Lab-R / Visie | lab-R

Visie | lab-R

Niemand wil zomaar een gebouw of interieur. Iedereen heeft een bepaalde idee, droom of ambitie die hij of zij wil waarmaken.
Ik wil die onderliggende vraag van de opdrachtgever achterhalen om een ontwerp aan te bieden dat echt bij hem of haar past en verder gaat dan enkel een mooi ontwerp.

Samenwerken
Ontwerpen doe ik niet alleen dat doe ik samen met de opdrachtgever. Door u als opdrachtgever persoonlijk te betrekken, als ontwerpcoach te ontzorgen en begeleiden in het bouwproces, houd ik het overzichtelijk en wordt uw visie waarmaken ook echt leuk!
Ik doe twee dingen, ik ben architect en interieurarchitect, daardoor kan ik een gebouw of een interieur ontwerpen maar ook een totaalontwerp bieden dat volledig op elkaar is afgestemd. Bovendien is één partij persoonlijk en bespaart het tijd en kosten.
Ik heb als doel met een toegewijde houding naar de opdracht en de opdrachtgever,
elk ontwerp tot een succes te maken.

Trots
Architectuur is mensen gelukkig maken. Geluk is emotie, een gevoel, beleving. De ervaring van een gebouw is beleving. Ik zie het, vanuit mijn kennis en ervaring, als een uitdaging, complexe opgaven te vertalen naar een helder en eenvoudig ontwerp.
Als je met mij samenwerkt kies je niet alleen voor een ontwerp maar voor trots. Trots voor de opdrachtgever omdat hij of zij een ontwerp krijgt dat zijn of haar visie uitstraalt. Trots voor de mensen die er met plezier in leven!

Duurzaamheid
Trots schuilt tevens in een duurzame wereld waarin gehandeld wordt volgens het 3R Concept; Reduce, Reuse & Recycle. Daarvoor wordt gezocht naar materialen met een lage milieulast, die de tand des tijds doorstaan, regionaal verkrijgbaar zijn of hergebruikt kunnen worden.
Ik ben van mening dat voor gebouwen geldt dat ze flexibel moeten zijn in functie en indeling door de jaren heen. Op deze wijze kunnen gebouwen de status van gemeengoed verkrijgen en decennialang doorstaan. Uit de overtuiging dat duurzaamheid past binnen vele aspecten van een gebouw, dient het breed te worden geïntegreerd en ingezet.

Bij alle ontwerpen wordt gekeken naar de context van de opgave, door integratie met het stedelijk weefsel, het landschap en de betrokken samenwerking met de opdrachtgever wordt elke opgave specifiek. lab-R werkt met groot enthousiasme aan alle opdrachten en neemt u graag hierin mee.





Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerde visies in de regio

Een pand inrichten doe je niet met een vingenknip Een pand inrichten doe je niet met een vingenknip
Een pand of woonhuis indelen en inrichten doe je niet met een vingerknip. Zeker als je nog wilt gaan ver- bouwen is het raadzaam om al in een vroeg stadium een professional i n te schakelen. QUOTE ...

Meinselect gaat voor kwaliteit & zekerheid! Meinselect gaat voor kwaliteit & zekerheid!
Stichting Normering Arbeid…… Het keurmerk van de Stichting Normering Arbeid (SNA) is het keurmerk voor alle uitzendondernemingen en (onder)aannemers van werk. Het keurmerk is gebaseerd op...

Damenson unlimited Damenson unlimited
...gewoon Direct, Duidelijk, Damenson!...

Visie Domica Breda Visie Domica Breda
De visie van Domica Breda is om elke klant op dezelfde en persoonlijke manier te helpen. Wij willen dat elke klant met een tevreden gevoel de deur uit loopt. En zijn (nieuwe) woning betreedt, of verhu...




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap