Home / Callcenter / Callcenter Wassenaar / Flexin Human Resources

Flexin Human Resources Callcenter Wassenaar


Flexin Human Resources

Strandwal 26
2241ML Wassenaar

Gemeente: Wassenaar, Zuid Holland

Telefoon:070-... Telefoonnummer tonen5140411 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Callcenter

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

Heeft u een vraag over: call center of zoekt u hulp met: telesales. Wij van flexin human resources uit Wassenaar helpen u graag met call center en of telesales vragen.Flexin Human Resources: Wat is telemarketing?

Onder telemarketing wordt het geheel van telefonische verkoop verstaan. Door middel van een telefoongesprek met mogelijke klanten worden goederen en diensten aangeboden met de bedoeling tot een verkoop over te gaan. Telemarketing bedrijven werken vanuit een callcenter. Een speciale afdeling of extern bedrijf die erop gericht is potentiële klanten op te bellen met de bedoeling het product te verkopen. Er bestaan zeer veel van deze Callcenter bedrijven in Wassenaar. Ben jij daar naar op zoek, dan vind je op deze webpagina een uitgebreid overzicht van bedrijven die telemarketing aanbieden in Wassenaar. Telemarketing heeft een aantal voordelen. Het grootste voordeel is dat er direct contact is met de klant en zaken snel geregeld kunnen worden. Voor een klant is een direct gesprek met een telemarketeer een goede manier om meer informatie te krijgen over het product of dienst. 

Inbound of outbound

Je kan een onderscheid maken tussen twee soorten telemarketing, inbound en outbound. Dit onderscheid heeft betrekking op de relatie die een telemarketeer met de potentiële klant heeft en op welke wijze het gesprek tot stand is gekomen. Bij inbound telemarketing neemt de klant zelf contact op. Wanneer het om nieuwe klanten gaat zal er veelal om meer informatie over het product of dienst worden gevraagd. De klant heeft interesse in het product en wil daar graag meer over weten vandaar dat ze zelf contact opnemen met de telemarketeer. Het kan ook gebeuren dat er gebeld wordt door een bestaande klant. Deze belt dan naar de verkoopafdeling. In de praktijk blijkt dat bestaande klanten niet van plan zijn iets te kopen, maar op zoek zijn naar hulp of service van het bedrijf. Flexin Human Resources uit Wassenaar kan u verder adviseren bel op 070-5140411 of email naar .

Bij outbound telemarketing is sprake van gesprekken op initiatief van het bedrijf. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een automatisch systeem waarbij gebeld wordt naar klanten. Dit kunnen bestaande klanten zijn, maar ook geïnteresseerden of onbekenden. Gesprekken met huidige klanten zijn er vaak op gericht om te proberen een ander, vaak duurder en uitgebreider, product te verkopen. Wanneer het gaat om gesprekken met geïnteresseerden, dan hebben deze mensen aangegeven interesse te hebben in het product en worden nu gebeld om meer informatie te verschaffen. Hoe weet een telemarketing bedrijf of mensen geïnteresseerd zijn? Onder andere doordat er kruisje is gezet op een aanmeldformulier, een terugstuurbon is opgestuurd of doordat men is aangesproken op straat en heeft aangegeven interesse te hebben. De derde vorm van outbound telemarketing betreft cold calling. Hierbij worden willekeurige mensen opgebeld om informatie te geven over het product of dienst met als doel de mogelijke klant te laten overgaan tot een aankoop. 

Wij van Flexin Human Resources uit Wassenaar helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 070-5140411 of email


Heeft u een vraag over: call center of zoekt u hulp met: telesales. Wij van flexin human resources uit Wassenaar helpen u graag met call center en of telesales vragen.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

3 van 5 sterren
Zeer vakkundige, maken hele mooie dingen, Bedankt
Geplaatst op: 16-06-2018 07:33

4 van 5 sterren
Top service!!
Geplaatst op: 26-05-2018 22:44

3 van 5 sterren
Snel geholpen, fijn! Goeie callcenter
Geplaatst op: 21-05-2018 08:18

5 van 5 sterren
Zeker goed, tevreden. Beste callcenter in Wassenaar
Geplaatst op: 02-12-2017 06:22

3.8 van 5 sterren gebaseerd op 4 reviews

Ook voor u gevonden

Omgangsvormen in de acquisitie
Verplaatsen in andermans schoenen. Het klinkt vaak makkelijker dan het is. Een stukje empathisch vermogen is vereist, met name als het op acquisitie aankomt. Hoe vaak komt het voor dat u aan de andere...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Flexin Human Resources
Strandwal 26
2241ML Wassenaar

Van Meenen Marketing Support B.V.
President Kennedylaan 26
2403DP Alphen Aan Den Rijn

De Richemont Telemarketing
Sandenburg 19
2402RH Alphen Aan Den Rijn

PIJNACKER NETCOM PARTNER
Aarhuispad 0
3067PR Rotterdam

Stichting Zorglijn Nederland
Watermanweg 40
3067GG Rotterdam

Co.-Piloot
Kralingse Plaslaan 21
3062DB Rotterdam

Timing Uitzendteam B.V.
Beijerlandselaan 148
3074EP Rotterdam

CallDiversity B.V.
Ceintuurbaan 211
3051KC Rotterdam

Global Data Collection Company BV
Conradstraat 18
3013AP Rotterdam

Aan den Arbeid
Hogenbanweg 76
3028GP Rotterdam

ACTION POINT
Van Deventerstraat 15
3029AW Rotterdam

Ro!Entree
Kleinpolderplein 5
3042CE Rotterdam

Enobé B.V.
Mathenesserlaan 181
3014HA Rotterdam

Samac Eurojobs B.V.
Ungerplein 13
3033BR Rotterdam

Feijt Telemarketing Advies
Schothorst 1
3085HS Rotterdam

TvZ Callcenter
Konijnenweide 112
2727GJ Zoetermeer

WTCentre.com
Tintlaan 135
2718AH Zoetermeer

Teleperformance Nederland
Orfeoschouw 70
2726JH ZoetermeerKernwoorden

Flexin, Human, Resources

Contactgegevens van Callcenter bedrijf Flexin Human Resources uit Wassenaar, Zuid Holland. Bel 070-5140411. Neem contact op en Flexin Human Resources uit Wassenaar helpt u met met uw vragen omtrent Callcenter

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap