Home / Kantoormeubelen / Kantoormeubelen Amstelveen / Giroflex Nederland BV

Giroflex Nederland BV Kantoormeubelen Amstelveen


Giroflex Nederland BV

De Oude Molen 3 S
1184VW Amstelveen

Gemeente: Amstelveen, Noord Holland

Telefoon:020-... Telefoonnummer tonen4722555 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Fax:020-... Faxnummer tonen4720289Branche: KantoormeubelenBedrijfsomschrijving

Giroflex Stoll AG is een modern, innovatief Zwitserse bedrijf, welke kan worden omschreven als een van de grote pioniers in de ontwikkeling en vervaardiging van ergonomisch ontworpen, kwalitatief hoogwaardige bureaustoelen, bezoeker/conference stoelen.


Kantoormeubelen kopen doe je bij: Giroflex Nederland BV

Elk bedrijf heeft het nodig: kantoormeubelen. Stoelen om op te zitten, tafels om aan te werken, kasten om spullen in op te bergen, een bank en tafel in de ontvangstruimte, meubels voor in de kantine. Overal in je bedrijf kom je kantoormeubelen tegen. Natuurlijk is het belangrijk om ervoor te zorgen dat dit goed is geregeld. Zowel voor je medewerkers zodat zij goed hun werk kunnen doen als voor de klanten die door de inrichting een eerste indruk krijgen van je bedrijf. Er zijn zeer veel aanbieders van kantoormeubelen, in Amstelveen zit Giroflex Nederland BV. Op deze website vind je een lijst van bedrijven die gespecialiseerd zijn in Kantoormeubelen. Selecteer een leverancier, ga naar Amstelveen zodat je de meubelen in de showroom ziet staan of stel voor om bij jou voor langst te komen zodat er advies kan worden gegeven wat voor jouw bedrijf het meest geschikt is. 

Ergonomische kantoormeubelen

Je medewerkers brengen een groot gedeelte van de dag door op hun werkplek dus moet deze goed verzorgd zijn. Het meubilair moet comfortabel en van goede kwaliteit zijn. Als jij als werkgever hiervoor zorgt, stel je de werknemers in staat om op een comfortabele manier te kunnen werken. De ergonomie van de kantoormeubelen is hierbij een belangrijke factor. Ergonomie is gericht op het welzijn van de medewerkers. Welk meubilair er wordt gebruikt speelt hier uiteraard een grote rol bij. Ook moet er aandacht worden besteed aan de inrichting van de kantoorruimte. De medewerkers van Giroflex Nederland BV uit Amstelveen kunnen u adviseren.

Voordelen goed meubilair

Wanneer je zorgt voor ergonomische meubilair, kunnen de werknemers geen goede zithouding aannemen. De stoel sluit goed aan op het lichaam en de stoel en werktafel worden op de juiste hoogte ten opzichte van elkaar ingesteld. Dit is belangrijk in verband met de hoogte waarop het beeldscherm komt te staan en of een medewerker zijn armen in een ontspannen houding kan houden. Als werknemers niet goed kunnen zitten op hun werkplek, zullen ze lichamelijke klachten krijgen. Met name klachten van de schouders, nek en rug. Blijven deze klachten aanhouden dan zal dat uiteindelijk tot ziekteverzuim leiden. Een comfortabele zithouding brengt met zich mee dat een werknemer beter zijn werk kan uitvoeren. De productiviteit neemt toe. Hoewel het aanschaffen van ergonomische kantoormeubelen een flinke kostenpost is, zal je op termijn merken dat het zeer zeker een goede investering is. Heb je hulp nodig bij het bepalen welk meubilair de beste keuze is voor jouw bedrijf, dan neem je contact op met Giroflex Nederland BV bel: 020-4722555 u ontvangt advies van een deskundige leverancier van kantoormeubelen. Deze bekijkt de situatie en geeft je advies over welk meubilair voor jouw bedrijf het meest geschikt is. 

Wij van Giroflex Nederland BV uit Amstelveen helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 020-4722555 of email info@giroflex.nl.


Wij helpen u graag verder met vragen over: kantoormeubels. Kantoormeubels bedrijf giroflex nederland bv uit Amstelveen staat voor u klaar.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

5 van 5 sterren
Gewoon betrouwbaar, eerlijk en goed! Beste in Amstelveen
Geplaatst op: 26-01-2019 11:34

3 van 5 sterren
Aanrader.
Geplaatst op: 26-08-2018 14:50

4 van 5 sterren gebaseerd op 2 reviews

Gerelateerde blogs

Vier tips om ergonomisch met een computer te werken Vier tips om ergonomisch met een computer te werken
Steeds vaker belanden Nederlanders achter een computerscherm. De digitalisering heeft het Nederlandse bedrijfsleven dan ook eenvoudig gevonden. De fysiek zware omstandigheden laten zij achter zich. To...
Hoe kan je de werksfeer op kantoor verbeteren? Hoe kan je de werksfeer op kantoor verbeteren?
Uit onderzoek van Ruigrok Netpanel blijkt dat werknemers de voorkeur geven aan een prettige werksfeer boven een hoog salaris. Een hoog salaris is natuurlijk erg fijn, maar we gaan allang niet meer all...

Ook voor u gevonden

Kantoor en Projectinrichting
Wij verzorgen kantoor- en projectinrichting op de traditionele manier. Bent u toe aan een nieuwe inspirerende werkomgeving? Neem dan contact met ons op. Wat is onze werkwijze (optie 1)? Wij kome...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Giroflex Nederland BV
De Oude Molen 3S
1184VW Amstelveen

Klebach kantoorstoelen
Veenplaats 13
1182JW Amstelveen

Vitra (Nederland) BV
De Oude Molen 2
1184VW Amstelveen

SV Projectinrichters
Dorpsstraat 75
1182JC Amstelveen

Kaaswagen.nl
Dorpsstraat 1022
1566JK Assendelft

Demeubelfactory.nl
Parkrijklaan 94
1567GD Assendelft

VOF Atel Kantooractief
Buikslotermeerplein 229
1025XB Amsterdam

Recyclus.com
Pesthuislaan 5
1054RH Amsterdam

Nowy Stijl West-European Holding BV
Buitenveldertselaan 106
1081AB Amsterdam

Laco Middelkoop BV
Herengracht 265
1016BJ Amsterdam

Fysio- En Manueeltherapie Amsterdam C
Sint Antoniesbreestraat 88
1011HB Amsterdam

Office Consultants Systems O.C.S.
Parnassusweg 220/TORE
1076AV Amsterdam

Amsterdam Business Furniture
Korte Papaverweg 15
1032KA Amsterdam

KMP Kantoormeubilair
Theophile de Bockstraat 37
1058TX Amsterdam

Ahrend kantoorinrichting, projectinrichting, kantoormeubilair
Laarderhoogtweg 12
1101EA Amsterdam

T for telecom B.V.
Rokin 38
1012KT Amsterdam

Ahrend (USA) BV
Laarderhoogtweg 12
1101EA Amsterdam

Multi-office Amsterdam-Zuid
Eosstraat 103
1076DN AmsterdamGiroflex Nederland BV

Kernwoorden

, Bezoekersstoelen, Bureau In

Contactgegevens van Kantoormeubelen bedrijf Giroflex Nederland BV uit Amstelveen, Noord Holland. Bel 020-4722555 of email info@giroflex.nl. Neem contact op en Giroflex Nederland BV uit Amstelveen helpt u met met uw vragen omtrent Kantoormeubelen

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap