Home / Werving en selectie / Werving en selectie Amsterdam / Van Dorsser & Van Lohuizen Recruitment Consultancy B.V.

Van Dorsser & Van Lohuizen Recruitment Consultancy B.V. Werving en selectie Amsterdam


Van Dorsser & Van Lohuizen Recruitment Consultancy B.V.

Tweede Boerhaavestraat 36 Bg
1091AN Amsterdam

Gemeente: Amsterdam, Noord Holland

Telefoon:020-... Telefoonnummer tonen4682855 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Fax:020-... Faxnummer tonen4637238


Branche: Werving en selectie



Bedrijfsomschrijving



BedrijsinformatieVan Dorsser & Van Lohuizen Recruitment Consultancy is een Executive Search en Werving & Selectie Bureau. Wij zijn bijzonder actief in het bemiddelen van gekwalificeerd personeel voor de sectoren Finance, FMCG en Legal.
Daarnaast bedient VDVL Recruitment Consultancy voor functies op het gebied van Finance & Control ook andere bedrijfssectoren.

Onze diensten kenmerken zich door heldere procedures en voorwaarden, brede en diepe kennis, snelheid en diepgang gekoppeld aan succesvolle wervingsmethodieken. Een goed onderhouden database met beschikbare en gespecialiseerde kandidaten en een uitgekiend gebruik van actieve en passieve internetsearch, garandeert bij VDVL Recruitment Consultancy een maximale kans op het juiste resultaat. Zowel voor opdrachtgevers als voor kandidaten.
OpdrachtgeversIedere opdrachtgever wordt op zijn wenken bediend



Van Dorsser & Van Lohuizen Recruitment Consultancy is een Executive Search en Werving & Selectie Bureau. Wij zijn actief in het bemiddelen van gekwalificeerd personeel voor de sectoren Finance, FMCG en Legal.

Daarnaast bedient VDVL voor functies op het gebied van Finance & Control ook andere bedrijfssectoren.



Onze diensten kenmerken zich door heldere procedures en voorwaarden, brede en diepe kennis, snelheid en diepgang gekoppeld aan succesvolle wervingsmethodieken. Dank zij een goed onderhouden database met beschikbare en gespecialiseerde kandidaten en een uitgekiend gebruik van actieve en passieve internetsearch, biedt VDVL Recruitment Consultancy een maximale kans op een snel en goed resultaat.



Intake

Om een goed beeld te krijgen van de wensen van de klant komt VDVL Recruitment Consultancy bij u langs voor een intake-gesprek. In dit gesprek zullen alle relevante aspecten van uw organisatie alsmede de vacante functie aan de orde komen. Hierbij valt te denken aan: hoe zit uw organisatie in elkaar, wat is de cultuur binnen de organisatie en wat is het groeiperspectief dan wel de strategie van uw organisatie. Uiteraard komen ook de competenties van uw toekomstige werknemer uitgebreid aan bod. Met de opgedane kennis kunnen wij de potentiële kandidaten beter selecteren en goed informeren over de ins en out van uw organisatie. Uiteindelijk gaat het natuurlijk om het feit, dat u de perfecte nieuwe werknemer vindt.




Functieprofiel

Na het intake-gesprek maken wij een uitgebreid (concept) functieprofiel op. Hierin komen een beschrijving van uw organisatie, de inhoud van de functie, de eisen, die u aan de kandidaat stelt alsmede, indien gewenst, de salarisindicatie en tenslotte de procedure aan bod. Wij leggen het (concept) functieprofiel eerst aan u ter goedkeuring voor, alvorens wij gaan zoeken naar kandidaten voor de functie.



Werven Selecteren

Wij kiezen voor een breed opgezette, maar ook directe aanpak waarbij wij het specifieke deel van de markt in kaart brengen voor het identificeren van de best gekwalificeerde kandidaten. Om het beste resultaat te bereiken zet VDVL Recruitment Consultancy drie middelen gelijktijdig in:
Executive Search:
Wij selecteren organisaties waarvan het waarschijnlijk is dat daar voor de opdrachtgever potentieel interessante kandidaten werken en benaderen daar de potentiële meest geschikte kandidaten.

Database search:
Wij verrichten een uitgebreid onderzoek binnen ons uitgebreide bestand van professionals en beoordelen van welke kandidaten de door u opgestelde kwalificaties aansluiten bij het gezochte profiel.

Web site:
Wij plaatsen de positie op de web site van VDVL Recruitment Consultancy.



Advertentie;

Uiteraard is het ook mogelijk om via VDVL Recruitment Consultancy een advertentie te plaatsen in een van de relevante vakbladen.




Met alle geschikte kandidaten, die zich bij VDVL Recruitment Consultancy aanmelden, heeft één van onze adviseurs een persoonlijk en uitgebreid interview gehad. In dit gesprek wordt ingegaan op de werkervaring, opleidingen, capaciteiten, persoonlijkheid en ambities van de kandidaat. Wanneer VDVL Recruitment Consultancy kandidaten voor u geschikt acht, ontvangt u van ons een uitgebreid curriculum vitae met een persoonlijke toelichting.



Planning

Bent u enthousiast, dan nodigen wij de kandidaat voor u uit. Gedurende het traject voert de adviseur, zowel met u als met de kandidaat, regelmatig overleg. Het vervolg van de procedure is geheel afhankelijk van uw eigen wensen.



Evaluatie

Drie maanden nadat de kandidaat bij u in dienst is getreden, zullen wij met u een evaluatie gesprek aangaan om te bespreken of alles naar wens verloopt. Tevens zullen wij contact opnemen met de kandidaat om de eerste drie maanden te evalueren.






Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerde blogs

Waarom de Kraljic matrix nog altijd wordt toegepast Waarom de Kraljic matrix nog altijd wordt toegepast
In een tijd waarin bedrijven streven naar efficiëntie en strategisch denken, blijft de Kraljic Matrix een trouwe bondgenoot. Maar waarom blijft dit model, dat zijn oorsprong kent in de jaren '...
Het Recruitmentplan Het Recruitmentplan
Je maakt van recruitment een succes met een strategisch recruitment plan. Maar hoe begin je aan een recruitmentplan? Wat heb je hiervoor nodig en welke stappen moet je nemen? Het Recruitment S...

Ook voor u gevonden

Goud uit de muur
Na een gedegen en succesvolle testperiode gaat het franchiseconcept Gold to Go wereldwijd uitbreiden. Het lijkt een verbluffend simpel concept: een automaat waaruit je goud kunt kopen. In de praktijk...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Korn/Ferry Int., Futurestep (The Netherl) BV
Strawinskylaan 545
1077XX Amsterdam

Drs JF de Vroedt en JP Thierry Functie-adv.Bur. v Topman. BV
Bernard Zweerskade 9
1077TX Amsterdam

NMC-Nijsse International BV
Weerdestein 118
1083GH Amsterdam

Amsteladvies Kaderfuncties
Herengracht 495
1017BT Amsterdam

Creative Search
Huntum 72
1102JC Amsterdam

Funktie/Mediair PZ-Service BV
Van Heenvlietlaan 200
1083CM Amsterdam

APL (Algemeen Psychologsich Laboratorium) BV
Paulus Potterstraat 44
1071DB Amsterdam

LGR Recruitment BV
Deurloostraat 61/H
1078HT Amsterdam

Young Executive Recruitment BV
Hogehilweg 10
1101CC Amsterdam

Attent Account BV
Paasheuvelweg 16
1105BH Amsterdam

Akerendam BV
Amstel 155
1018ER Amsterdam

Aide Management & Coaching BV
Javastraat 127 -129
1094HD Amsterdam

Jobfinders BV
Weteringschans 108
1017XS Amsterdam

Ilper Personeelscommunicatie BV
Middenweg 91 -95
1098AG Amsterdam

Cube Consultancy BV
Hunzestraat 12/1HG
1079WC Amsterdam

Metaplan Consultants BV
Apollolaan 193/H
1077AW Amsterdam

RVR Amsterdam
Aalsmeerweg 25
1059AB Amsterdam

Wolfs Secretarial Recruitment
Pascalstraat 11
1098PB Amsterdam



Kernwoorden

Werving, Selectie, Financieel, Bank, Verzekeraar, Accountmanager, Sales, Marketing, Legal, Accountant, Management, Search, Headhunt, Consultancy, Accountancy, Controlling, Professionals, Starters, Partners, Executive

Contactgegevens van Werving en selectie bedrijf Van Dorsser & Van Lohuizen Recruitment Consultancy B.V. uit Amsterdam, Noord Holland. Bel 020-4682855. Neem contact op en Van Dorsser & Van Lohuizen Recruitment Consultancy B.V. uit Amsterdam helpt u met met uw vragen omtrent Werving en selectie

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap