Home / Kantoormeubelen / Kantoormeubelen Breda / PLAN@OFFICEBREDA

PLAN@OFFICEBREDA Kantoormeubelen Breda


PLAN@OFFICEBREDA

Reduitlaan 33
4814DC Breda

Gemeente: Breda, Noord Brabant

Telefoon:076-... Telefoonnummer tonen8880017 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Fax:076-... Faxnummer tonen8880018Branche: KantoormeubelenBedrijfsomschrijving

Bij het creëren van kantooromgevingen is PLAN@OFFICEBREDA grenzeloos in het realiseren van wensen en eisen van opdrachtgevers. Wij baseren ons op passie en bezieling in een omgeving waar werken als onderdeel van het leven herkend en erkent wordt.

PLAN@Kantoormeubelen kopen doe je bij: PLAN@OFFICEBREDA

Elk bedrijf heeft het nodig: kantoormeubelen. Stoelen om op te zitten, tafels om aan te werken, kasten om spullen in op te bergen, een bank en tafel in de ontvangstruimte, meubels voor in de kantine. Overal in je bedrijf kom je kantoormeubelen tegen. Natuurlijk is het belangrijk om ervoor te zorgen dat dit goed is geregeld. Zowel voor je medewerkers zodat zij goed hun werk kunnen doen als voor de klanten die door de inrichting een eerste indruk krijgen van je bedrijf. Er zijn zeer veel aanbieders van kantoormeubelen, in Breda zit PLAN@OFFICEBREDA. Op deze website vind je een lijst van bedrijven die gespecialiseerd zijn in Kantoormeubelen. Selecteer een leverancier, ga naar Breda zodat je de meubelen in de showroom ziet staan of stel voor om bij jou voor langst te komen zodat er advies kan worden gegeven wat voor jouw bedrijf het meest geschikt is. 

Ergonomische kantoormeubelen

Je medewerkers brengen een groot gedeelte van de dag door op hun werkplek dus moet deze goed verzorgd zijn. Het meubilair moet comfortabel en van goede kwaliteit zijn. Als jij als werkgever hiervoor zorgt, stel je de werknemers in staat om op een comfortabele manier te kunnen werken. De ergonomie van de kantoormeubelen is hierbij een belangrijke factor. Ergonomie is gericht op het welzijn van de medewerkers. Welk meubilair er wordt gebruikt speelt hier uiteraard een grote rol bij. Ook moet er aandacht worden besteed aan de inrichting van de kantoorruimte. De medewerkers van PLAN@OFFICEBREDA uit Breda kunnen u adviseren.

Voordelen goed meubilair

Wanneer je zorgt voor ergonomische meubilair, kunnen de werknemers geen goede zithouding aannemen. De stoel sluit goed aan op het lichaam en de stoel en werktafel worden op de juiste hoogte ten opzichte van elkaar ingesteld. Dit is belangrijk in verband met de hoogte waarop het beeldscherm komt te staan en of een medewerker zijn armen in een ontspannen houding kan houden. Als werknemers niet goed kunnen zitten op hun werkplek, zullen ze lichamelijke klachten krijgen. Met name klachten van de schouders, nek en rug. Blijven deze klachten aanhouden dan zal dat uiteindelijk tot ziekteverzuim leiden. Een comfortabele zithouding brengt met zich mee dat een werknemer beter zijn werk kan uitvoeren. De productiviteit neemt toe. Hoewel het aanschaffen van ergonomische kantoormeubelen een flinke kostenpost is, zal je op termijn merken dat het zeer zeker een goede investering is. Heb je hulp nodig bij het bepalen welk meubilair de beste keuze is voor jouw bedrijf, dan neem je contact op met PLAN@OFFICEBREDA bel: 076-8880017 u ontvangt advies van een deskundige leverancier van kantoormeubelen. Deze bekijkt de situatie en geeft je advies over welk meubilair voor jouw bedrijf het meest geschikt is. 

Wij van PLAN@OFFICEBREDA uit Breda helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 076-8880017 of email info@planatofficebreda.nl.


Wij helpen u graag verder met vragen over: kantoormeubels. Kantoormeubels bedrijf plan@officebreda uit Breda staat voor u klaar.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

0 van 5 sterren gebaseerd op 0 reviews

Gerelateerde blogs

Vier tips om ergonomisch met een computer te werken Vier tips om ergonomisch met een computer te werken
Steeds vaker belanden Nederlanders achter een computerscherm. De digitalisering heeft het Nederlandse bedrijfsleven dan ook eenvoudig gevonden. De fysiek zware omstandigheden laten zij achter zich. To...
Hoe kan je de werksfeer op kantoor verbeteren? Hoe kan je de werksfeer op kantoor verbeteren?
Uit onderzoek van Ruigrok Netpanel blijkt dat werknemers de voorkeur geven aan een prettige werksfeer boven een hoog salaris. Een hoog salaris is natuurlijk erg fijn, maar we gaan allang niet meer all...

Ook voor u gevonden

Stop winkelcriminaliteit!
Speciaal voor winkels heeft Prosema een uitgebreide winkelveiligheidsscan ontwikkeld met het thema Veilig werken en winkelen. Tijdens de winkelveiligheidsscan worden, aan de hand van een interview met...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Versluis Kantoorinrichters Breda BV
Ettensebaan 21
4813AH Breda

Mark Kantoorinrichting De
Nieuwe Bredase Baan 18
4825BP Breda

Merk Echt BV
Keizerstraat 7
4811HL Breda

Consensus
Veldmoeren 39
4824JT Breda

PLAN@OFFICEBREDA
Reduitlaan 33
4814DC Breda

Lensvelt BV
Minervum 7003
4817ZL Breda

Office Centre
Konijnenberg 99
4825BC Breda

3-D. Tradelink Holding BV
Minervum 7228
4817ZJ Breda

Kantoormeubeldiscount De Mark BV
Nieuwe Bredase Baan 18/A-18
4825BP Breda

Ceka Office Group Nederland BV
Tinstraat 11
4823AA Breda

FS Management B.V.
Schapendreef 14
4824AM Breda

Ahrend Inrichten
Tramsingel 1
4814AB Breda

Easy2Work BV
Minervum 7228
4817ZJ Breda

Kuipers Design Managers BV
Neerloopweg 9
4814RS Breda

Axxent Projectmeubelen BV
Javastraat 29/B
5215BG Den Bosch

Anca Office Supplies
De Weegschaal 3
5215MN Den Bosch

Magazijn Meesters
Hagoort 11
4267GW Drongelen

INOFEC kantoormeubelen
Atoomweg 1
4706PN RoosendaalKernwoordenContactgegevens van Kantoormeubelen bedrijf PLAN@OFFICEBREDA uit Breda, Noord Brabant. Bel 076-8880017 of email info@planatofficebreda.nl. Neem contact op en PLAN@OFFICEBREDA uit Breda helpt u met met uw vragen omtrent Kantoormeubelen

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap